Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventiniai pasirinkimai iš „Wolt“, pagal „Eat Out Vilnius“

Visi žinome, kad šventinis laikotarpis, tai metas pilnas streso. Metinių tikslų užsibaigimas, bėgiojimas, ieškant dovanų, o kur dar šventinių vakarienių planavimas! Žinoma, 2020-tieji metai buvo kitokie, nuo pat pradžios pilni neigiamų emocijų. Todėl „Eat Out Vilnius“ siūlo jums pabūti sąmoningiems ir palengvinti savo šventinių rūpesčių naštą su „Wolt“ programėlės pagalba, tuo pačiu, paremiant visuotinį atsakingumą ir liekant namuose.
Šventiniai pasirinkimai iš  „Wolt“, pagal  „Eat Out Vilnius“
Šventiniai pasirinkimai iš „Wolt“, pagal „Eat Out Vilnius“ / Partnerio nuotr.
Partnerio nuotr./Šventiniai pasirinkimai iš „Wolt“, pagal „Eat Out Vilnius“
Partnerio nuotr./Šventiniai pasirinkimai iš „Wolt“, pagal „Eat Out Vilnius“

Dovanų idėjos

Savo paskirties neturinčios, greit apdulkėsiančios statulėlės, jau seniai išėję iš mados. Dabar “ant bangos” praktiškumas. Tad siūlome rinktis valgomas dovanas! O, kad nereikėtų pirmyn-atgal lakstyti prekybos centro salėje, tokias dovanas galite rasti „Wolt“ programėlėje. Čia pilna įvairius skonius atitiksiančių Kalėdinių saldainių ir šokoladų (parduotuvėlė „Rūta“), naminių meduolių, bei arbatos rinkinių („Pinavija Gourmet“). Mėgstantiems pikantiškiau, padovanokite aukštos kokybės Viduržemio jūros produktų iš „Itališko Skonio Gurmanų“. Na, o kavinė „Druska, Miltai, Vanduo“, siūlo jums tokius išskirtinius rinkinukus, kaip „Coffee on me“ (susideda iš rankų darbo puodelio, Braziliškos kavos pupelių, bei Kalėdinių biscotti sausainių su meduoliais), ar „Breakfast for a friend“ (susideda iš naminės granolos su migdolais, naminio karvės pieno jogurto, apelsinų marmelado ir tos pačios Braziliškos kavos). Geriausias dalykas tas, kad jums nereikės patiems pakuoti ar išsiuntinėti dovanų. Likite namuose ir išsiųskite valgomas dovanas tiesiai į savo artimųjų namus per „Wolt“ kurjerius.

Partnerio nuotr./Šventiniai pasirinkimai iš „Wolt“, pagal „Eat Out Vilnius“
Partnerio nuotr./Šventiniai pasirinkimai iš „Wolt“, pagal „Eat Out Vilnius“

Paruoštukai

Pamirškite varginančius maisto ruošimus Kūčių ar Kalėdų vakarienėms. Pataupykite laiką ir skirkite jį šeimai, o vietoj to, užsisakykite paruoštukus iš kulinarijos ekspertų. Programėlėje „Wolt“ rasite platų pasirinkimą restoranų, jau siūlančių šią paslaugą. Restoranas „E-Veranda“, tiekia vakarienę į namus, kurią pasigaminti užtruksite vos 8-15 min. O jų patiekalai – atimantys žadą, nuo jautienos antrekoto, ėriuko Rump steiko, ar Barbarisinės anties krūtinėlės, iki perlinių kruopų risotto ir naminių pagardų. Jeigu jūsų širdis linksta link BBQ tipo patiekalų, rinkitės „City Chef Shop“, kurioje rasite išmarinuotų chorizo dešrelių, šonkauliukų, viščiukų ir net pačių marinavimo prieskonių. Gautus produktus tereikės pašildyti kepsninėje, ar orkaitėje. Na o iš „Drama Burger“ galite užsisakyti visus produktus, kad pasigamintumėte savo pačių naminius mėsainius. Galiausiai, „Wolt“ programėlėje rasite net ir kokteilių barą „Temperatūra“, iš kurio jums pristatys kraftinių kokteilių paruoštukus su visais papuošimais, tiesiai į namus.

Partnerio nuotr./Šventiniai pasirinkimai iš „Wolt“, pagal „Eat Out Vilnius“
Partnerio nuotr./Šventiniai pasirinkimai iš „Wolt“, pagal „Eat Out Vilnius“

Pagaminti rinkiniai

Jeigu per šventes norisi tik atsipalaiduoti ir visiškai apleisti virtuvę, užsisakykite jau pagamintus rinkinius. Tokius rinkinukus galite rasti išskirtinės vištienos restorane, „Peri Peri“. Combo vienam, dviem ar visai šeimai, į kurį įeina įvairūs peri peri marinatu paruoštos vištienos gabaliukai, bei sveikuoliški garnyrai. Na, o šv. Kūčių vakarą, žinoma, labiau norisi rinktis “žuvinio“ tipo patiekalus, tad tapo jau gana įprasta ant stalo patiekti ir sushi. Didelės apimties, bei gerą kainos ir kokybės santykį atitinkančius sushi rinkinius galite rasti „Shake Snack Plius“ restorane. Naujųjų Metų pasitikimą siūlome atšvęsti su „Grey“. Aukštus standartus prilygstantis restoranas pasiūlys jums įvairius vieno kąsnio užkandukus, užkandžių rinkinius ir net šventinę, trijų patiekalų vakarienę.

Partnerio nuotr./Šventiniai pasirinkimai iš „Wolt“, pagal „Eat Out Vilnius“
Partnerio nuotr./Šventiniai pasirinkimai iš „Wolt“, pagal „Eat Out Vilnius“

Saldesnis kąsnelis

Po sočių, šventinių pietų, ar vakarienės, pasimėgaukite desertu! Specialiąją Kalėdų kolekciją paruošę „Tie Kepėjai“, siūlo jums paragauti namų gamybos imbierinių sausainių, riešutų ir vaisių torto su romu, morengų, kūčiukų, šokoladinių tartalečių ir kitų sielą sušildysiančių kepinių. Jeigu ieškote ypatingos šventinės atributikos, atkreipkite dėmesį į „Sugamour“ pyragėlius, bei tortus. Jų desertai tokio dailumo, kad verčiau norisi juos užsikabinti ant eglutės ir žiūrėti visą dieną, nei imti ir sušveisti viską iš karto. „Liu Desertinės“ kūriniai taip pat galėtų dalyvauti šiame grožio konkurse, su savo išskirtiniais tortų papuošimais. Jums tereikia išsirinkti savąjį desertą „Wolt“ programėlėje ir šiltai laukti namuose, kol jie bus pristatyti prie jūsų durų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius