Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tyli itališka svajonė virsta vienu didžiausiu restoranų tinklų Lietuvoje

Lietuvą verslui pasirinkusio italo Fabio Manconi restoranas „Casa della Pasta“ – plėtros greitkelyje, stabtelėti neprivertė ir pandemija. Penktasis restoranas atvėrė duris „Vilnius Outlet“, planuojamas šeštojo atidarymas Vilniuje.
„Casa della Pasta“
„Casa della Pasta“ / „Casa della Pasta“ nuotr.

„Cassa della Pasta“ – gerai pažįstamas itališko maisto mėgėjams. Kaune verslą pradėjęs F. Manconi netrukus restoraną išplėtė ir šiuo metu valdo jau penkis restoranus-picerijas. Du restoranai įsikūrę Vilniuje, du – Kaune ir vienas Klaipėdoje. Paskutinysis restoranas duris atvėrė „Vilnius Outlet“.

„Naujo šeimos traukos centro „Vilnius Outlet“ vizija bei koncepcija labai artima mūsų vertybėms ir strateginiams planams. Outlet valdytojai patyrę ir sėkmingi, todėl manome, kad bendradarbiavimas bus naudingas visiems – visų pirma klientams“, – aiškina F.Manconi.

„Casa della Pasta“ nuotr./„Casa della Pasta“
„Casa della Pasta“ nuotr./„Casa della Pasta“

Pasak „Cassa della Pasta“ direktoriaus, plėtra buvo planuojama dar prieš Covid-19 pandemiją, todėl nuspręsta planų nekeisti, nors laikotarpis buvo kupinas iššūkių.

„Casa della Pasta“ nuotr./„Casa della Pasta“
„Casa della Pasta“ nuotr./„Casa della Pasta“

„Norisi tikėti, kad anksčiau ar vėliau pandemija baigsis ir visi mes grįšime į normalų gyvenimo ritmą. Strateginiai plėtros planai nebuvo susieti su kasdiene veikla, todėl ir toliau planuojame augti. Šeštasis restoranas netrukus atsidarys Vilniuje“, – pasakojo F.Manconi.

Per pandemiją, pasak restorano atstovo, pasikeitė žmonių įpročiai – daugiau jų užsisako maisto išsinešti, tampa išrankesni, ieškantys naujovių, tad ateityje išliks tos įmonės, kurios galės patenkinti šį poreikį. Anot F.Manconi, svarstomi įvairūs tolimesnės plėtros scenarijai, vyksta derybos su galimais partneriais užsienyje.

„Casa della Pasta“ nuotr./„Casa della Pasta“
„Casa della Pasta“ nuotr./„Casa della Pasta“

„Galutinio tikslo nėra, bet svajonių turime. Svajojame tyliai, nes Lietuvoje yra sakoma, kad garsiai pasakius svajonę, ji neišsipildys, o mes labai norime, kad tiek mūsų, tiek mūsų komandos ir darbuotojų svajonės pildytųsi“ – sako „Cassa della Pasta“ direktorius F.Manconi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius