Dabar populiaru
Publikuota: 2018 spalio 22d. 09:00

10 sriubų su vištiena: tradiciniai ir egzotiški skoniai

Česnakų sriuba
Strelkabelka nuotr. / Česnakų sriuba

Mėgstantys sriubas su mėsa dažnai šį patiekalą pastiprina vištiena – ji greit išverda, puikiai dera su daugybe ingredientų, o jei vištiena kaimiška, sriuba tampa kone vaistu – juk neveltui vištienos sultinys kartais pavadinamas „žydišku aspirinu“ (taip, žydų virtuvėje šis sultinys labai svarbus). Tad ir vardan sotumo, ir vardan sveikatos, išsivirkime skanios sriubos!

Receptai
Receptas: Greita ir soti vištienos sriuba su kuskusu
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.9 / 8
Kaip gaminti

1. Vištieną dėkite į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu (1,5–2 l), įmeskite pipirų žirnelius, įberkite druskos, užvirinkite, nugraibykite susidariusias putas ir sumažinę ugnį pavirkite 15–20 min.

2. Tuo metu morkas supjaustykite ilgais, bet ne pernelyg plonais šiaudeliais, porus (išskyrus viršutinę žaliąją dalį) – šiaudeliais arba pusžiedžiais.

3. Pirmiausia į puodą su vištiena sumeskite morkas, joms pavirus apie 10 min. – porus. Viską dar virkite apie 7–10 min. Paragaukite, ar netrūksta druskos. Baigiant virti įberkite smulkiai kapotų petražolių ir nukelkite puodą nuo ugnies, tegul taip pastovi apie 10 min.

4. Tuo metu, kai sriuba jau baigia virti ir ilsisi išvirusi, kuskusą suberkite į dubenėlį ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad jo dar būtų per pirštą nuo kuskuso viršaus, įberkite žiupsnį druskos, dėkite mažą gabaliuką sviesto ir uždenkite. Po 7 min. atidenkite ir gerai išpurenkite išbrinkusį kuskusą šakute.

5. Į sriubos lėkštes dėkite po kelis šaukštus kuskuso, pilkite sriubos ir priplėšykite vištienos gabaliukų.

Ingredientai
Viščiukas: 0.50 vnt. (kaimiško, supjaustyto gabalais)
Morkos: 3.00 vnt.
Porai: 1.00 vnt.
Kuskusas: 1.00 st. (vidutinio stambumo)
Kvapnieji pipirai: 3.00 vnt.
Druska: 0.50 arbat. š.
Petražolės: 1.00 sauja (šviežių, geriau plokščialapių)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Vištienos ir daržovių sriuba su avokadu
4 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
4.1 / 7
Kaip gaminti

1. Į gilesnį dubenį įpilkite porą valgomųjų šaukštų alyvuogių aliejaus, išspauskite pusės žaliosios citrinos sultis, suberkite susmulkintą imbiero kubelį (1 cm skersmens), įberkite vištienos prieskonių pagal skonį. Viską išmaišykite ir šiuo marinatu įtrinkite vištienos filė gabaliukus. Padėkite pusvalandžiui į šaldytuvą.

2. Daržoves (išskyrus avokadą) susmulkinkite šiaudeliais. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ant aukštos kaitros, įmeskite neluptą česnako skiltelę, pakepinkite, suberkite svogūną ir salierą, paskrudinkite. Tada suberkite bulves, pamaišykite, sudėkite morkas ir viską gerai paskrudinkite. Sumažinkite kaitrą, užpilkite verdančio vandens, kad apsemtų daržoves, įberkite druskos pagal skonį ir patroškinkite 10 minučių.

3. Išimite iš šaldytuvo mėsą, nusausinkite ir apkepkite keptuvėje. Avokadą perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką ir nulupkite. Supjaustykite skiltelėmis išilgai.

4. Sriubą išpilstykite į dubenėlius, uždėkite ant viršaus riekelėmis pjaustytos vištienos ir avokado. Apibarstykite šviežiai grūstais pipirais ir šviežio citrininio čiobrelio lapeliais.

Ingredientai
Vištienos filė: 400.00 g (vidinės vištos krūtinėlės)
Žalioji citrina: 0.50 vnt.
Imbieras: 1.00 vnt. (nedidelis gabaliukas)
Raudonasis svogūnas: 0.50 vnt.
Avokadai: 1.00 vnt.
Morkos: 1.00 vnt. (didelė)
Bulvės: 2.00 vnt. (didelės)
Salierų stiebai: 1.00 vnt.
Vištienos prieskoniai: 0.50 arbat. š.
Čiobreliai: 1.00 žiupsnelis (šviežio citrininio)
Alyvuogių aliejus: 4.00 valg. š. (marinavimui ir kepimui)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Imbieru ir sojos padažu pagardinta vištienos sriuba
6 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.6 / 9
Kaip gaminti

1. Iš pradžių išvirkite ryžių spagečius. Išvirusius juos nupilkite šaltu vandeniu ir atidėkite.

2. Į didelį puodą supilkite vištienos sultinį, įberkite maždaug 8 arbat. šaukšt. nulupto ir smulkiai supjaustyto imbiero, česnaką ir griežinėliais supjaustytus svogūnus. Vištienos sultinį užvirkite ir palikite lengvai virti ant vidutinės ugnies.

3. Tuomet į sultinį supilkite sojos padažą, įberkite žiupsnelį druskos, čili paprikos ir smulkiai pjaustytą vištienos filė. Sriubą 5 minutes virkite ant vidutinės ugnies.

4. Praėjus nurodytam laikui, suberkite į sriubą ryžių spagečius, puodą nukelkite nuo ugnies ir prieš patiekdami palaikykite uždengtą dar 5 minutes.

Ingredientai
Ryžių spagečiai: 100.00 g
Vištienos sultinys: 2.00 l
Imbieras: 1.00 vnt. (šviežias; pusės nykščio dydžio gabaliukas)
Česnakai: 4.00 skiltelės
Svogūnai: 3.00 vnt.
Vištiena: 100.00 g (filė)
Sojos padažas: 50.00 ml (šviesaus)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Čili prieskoniai: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Kokosinė vermišelių ir vištienos sriuba
2 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.2 / 18
Kaip gaminti
  1. Vištieną nuplaukite ir susmulkinkite mažais gabalėliais. Česnaką nulupkite ir taip pat susmulkinkite gabalėliais.
  2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite vištieną su česnakais.
  3. Morkas ir saliero gumbą nulupkite. Salierą sutarkuokite smulkiais šiaudeliais, morkas pagal skonį – galite sutarkuoti ar supjaustyti.
  4. Puode užkaiskite vištienos sultinį, kai užvirs, suberkite daržoves ir apkeptus vištienos gabalėlius. Kai daržovės bus beveik suminkštėjusios, suberkite vermišelius.
  5. Išvirusią sriubą pagardinkite kokosų pienu, ciberžolėmis, muskatu, Kajeno  paprikos milteliais, pasūdykite.

 

Ingredientai
Vištienos sultinys: 500.00 ml (natūralaus arba iš kubelių)
Vištiena: 200.00 g (filė)
Morkos: 1.00 vnt.
Česnakai: 2.00 skiltelės
Makaronai: 1.00 sauja (vermišelių)
Salierai: 1.00 vnt. (gabalėlis šaknies)
Kokosų pienas: 100.00 ml
Ciberžolė: 1.00 žiupsnelis (miltelių)
Paprikos: 1.00 žiupsnelis (Kajeno paprikų miltelių)
Muskatas: 1.00 žiupsnelis (tarkuoto)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Aliejus: 5.00 ml (šlakelis - kepti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Vištienos ir bolivinių balandų sriuba
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.8 / 20
Kaip gaminti
  1. Puode storu dugnu įkaitinkite aliejų, sudėkite smulkintą svogūną, tarkuotas morkas. Troškinkite 5-6 minutes.
  2. Sudėkite smulkintą vištieną, salierų stiebus, česnaką ir virkite 5 minutes. Į gautą masę supilkite vištienos sultinį, vandenį, suberkite bolivines balandas, čiobrelius.
  3.  Virkite 30 minučių. Pagardinkite druska, pipirais, papuoškite šviežiomis petražolėmis.
Ingredientai
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Morkos: 2.00 vnt.
Vištienos krūtinėlė: 400.00 g
Salierai: 2.00 vnt. (stiebai)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Vištienos sultinys: 4.00 puodelis
Vanduo: 1.00 puodelis
Kynvos (bolivinės balandos): 1.00 puodelis (¾ puodelio)
Čiobreliai: 2.00 arbat. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Petražolės: 1.00 valg. š. (šviežių)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Vištienos sriuba su makaronais
4 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.0 / 6
Kaip gaminti

1. Makaronus išvirkite pagal nurodymus ant pakuotės, nusunkite, perpilkite šaltu vandeniu ir nuvarvinkite.

2. Storasieniame puode įkaitinkite abiejų rūšių aliejų. Sudėkite sugrūstą česnaką, susmulkintą aitriąją papriką, imbierus, smulkiai supjaustytus svogūnėlius ir, nuolat maišydami, kepinkite 3 min. Supilkite sojų padažą, medų, sultinį. Palaukite, kol užvirs, ir virkite 3 min.

3. Nukelkite nuo ugnies, sudėkite makaronus, juostelėmis supjaustytą virtą mėsą ir petražoles, įberkite pipirų. Jei reikia, prieš patiekiant sriubą pakaitinkite.

Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Makaronai: 225.00 g (grikinių miltų)
Vištienos krūtinėlė: 175.00 g (virtos)
Vištienos sultinys: 1200.00 ml
Laiškiniai svogūnai: 3.00 vnt.
Sojų padažas: 4.00 valg. š.
Medus: 2.00 arbat. š.
Česnakai: 1.00 skiltelės
Aitrioji paprika: 1.00 vnt. (0,5)
Petražolės: 1.00 valg. š. (smulkintų šviežių lapelių)
Sezamų aliejus: 1.00 arbat. š.
Aliejus: 1.00 arbat. š. (saulėgrąžų)
Imbieras: 1.00 arbat. š. (0,5 šviežių, tarkuotų)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (maltų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Vištienos faršo sriuba
4 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.5 / 30
Kaip gaminti

1. Keptuvėje įkaitinkite kelis šaukštus aliejaus ir apkepkite faršą. Paskaninkite pipirais, druska, kariu ir vištienos prieskoniais.

2. Didesniame puode užvirkite 1,5–2 l vandens, įmeskite kelis laurų lapelius, kvapiųjų pipirų, kubelį sultinio ir sudėkite apkeptą faršą, pjaustytas morkas.

3. Sriubą virkite 10–15 minučių, tuomet suberkite pjaustytas cukinijas, paprikas ir virkite dar 10–15 minučių, kol daržovės suminkštės.

Knyga „Viskas iš faršo“
Knyga „Viskas iš faršo“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Viskas iš faršo“, kulinarė Asta Žvikienė

Ingredientai
Faršas: 500.00 g (500 - 600 vištienos filė)
Morkos: 2.00 vnt.
Cukinijos: 1.00 vnt. (didelės)
Paprikos: 1.00 vnt. (saldžioji)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (keli kvapnieji)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Vištienos prieskoniai: 2.00 g (žiupsnelis pagal skonį)
Vištienos sultinys: 1.00 vnt. (kubelis)
Laurų lapai: 2.00 vnt.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Karis: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Aliejus: 3.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Vištienos sriuba
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 6
Kaip gaminti

1. Į maltą vištieną įmuškite kiaušinį, pasūdykite, pagardinkite prieskoniais, gerai išmaišykite. Drėgnais delnais suformuokite nedidelius kukulius, apvoliokite džiūvėsėliuose ir iš visų pusių apkepkite įkaitintame aliejuje. Sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nusivarvėtų.

2. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną. Morkas ir saliero stiebą supjaustykite griežinėliais, bulves – šiaudeliais.

3. Į puodą įdėkite šaukštą sviesto, kai riebalai nustos putoti, suberkite svogūnus ir vis pamaišydama kepkite, kol gabalėliai įgaus geltoną atspalvį. Sudėkite morkų ir salierų griežinėlius, dar šiek tiek pakepkite. Supilkite sultinį, užvirinkite, sudėkite bulves. Virkite, kol daržovės suminkštės. Baigdama virti sudėkite į sriubą vištienos kukulius. Jei reikia, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir kapotais žalumynais.

Plačiau skaitykite: Vakarienei – šilta sriuba!

Ingredientai
Malta vištiena (kukuliams) 400.00 g
Kiaušiniai: 1.00 vnt. (kukuliams)
Džiūvėsiai: 2.00 valg. š. (kukuliams)
Vištienos prieskoniai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį kukuliams)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį kukuliams ir sriubai)
Aliejus: 50.00 ml (kukuliams kepti)
Vištienos sultinys: 1.00 l (sriubai)
Morkos: 2.00 vnt. (nedidelės; sriubai)
Bulvės: 2.00 vnt. (sriubai)
Svogūnai: 1.00 vnt. (sriubai)
Salierai: 1.00 vnt. (gabalėlis sriubai)
Krapai: 20.00 g (ryšulėlis sriubai)
Petražolės: 20.00 g (ryšulėlis sriubai)
Sviestas: 1.00 valg. š. (sriubai)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį sriubai)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Vištienos ir daržovių sriuba su lydytu sūreliu
4 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
3.0 / 5
Kaip gaminti

1. Vištienos filė sumaišykite su vištienos prieskoniais, pipirais ir druska. Šlapiomis rankomis formuokite graikinio riešuto dydžio kukulius.

2. Į puodą įpilkite 2–3 šaukštus aliejaus, įkaitinkite, sudėkite smulkintą svogūną, grūstą česnaką ir apkepkite. Paskui įpilkite 1,5–2 l vandens, pasūdykite, užvirkite ir sudėkite kukulius. Virkite 8–10 minučių.

3. Suberkite šaldytas daržoves, įmeskite sultinio kubelį ir virkite dar 15–20 minučių. Baigdami virti sudėkite sūrelį, maišydami dar šiek tiek pavirkite, kol sūrelis išsilydys. Tiekite apibarstę smulkintais žalumynais.

Knyga „Viskas iš faršo“
Knyga „Viskas iš faršo“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Viskas iš faršo“, kulinarė Asta Žvikienė

Ingredientai
Vištienos krūtinėlė: 400.00 g (maltos)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Druska: 1.00 žiupsnelis
Vištienos prieskoniai: 3.00 g (pagal skonį)
Daržovės: 500.00 g (šaldytos mišinys)
Aliejus: 2.00 valg. š. (2 - 3)
Lydytas sūrelis: (be priedų) 200.00 arbat. š.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Vištienos sultinys: 1.00 vnt. (kubelis)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Prieskoniniai žalumynai: 2.00 g (žiupsnelis)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Vištienos sriuba su kalendromis
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
4.0 / 3
Kaip gaminti

1. Vištieną ir citrinžoles nuplaukite, sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pasūdykite. Vandeniui užvirus puodą uždenkite ir virkite 45–50 min. ant nesmarkios ugnies. Tada vištieną išgriebkite į lėkštę, o citrinžoles išmeskite. Į sultinį sumeskite šafranus.

2. Juoduosius pipirus, kalendrų sėklas, kuminus sugrūskite. Svogūnus ir česnakus nulupkite. Kartu su imbierais elektriniu trintuvu sutrinkite iki tyrės, sumaišykite su sugrūstais prieskoniais ir sudėkite į keptuvę su įkaitintu žemės riešutų aliejumi. Pamaišydami kepkite ant vidutinės kaitros maždaug 5 minutes.

3. Šį mišinį ir nuo kaulų atskirtą, pasmulkintą vištieną be odelių sudėkite į sultinį. Užvirinkite ir virkite maždaug 10 minučių. Suberkite makaronus ir dar pavirkite 4–5 minutes. Pagardinkite žaliųjų citrinų sultimis ir paragaukite – jei norisi, dar pasūdykite.

4. Į dubenėlius išdalinkite makaronus ir vištieną iš sriubos, įdėkite po kiaušinio puselę, užpilkite sultinio, pagardinkite kalendrų lapeliais ir keliais lašais sezamų aliejaus. Patiekite su žaliosios citrinos skiltele.

Ingredientai
Vištiena: 1.50 kg (su kaulais)
Vanduo: 2.50 l
Citrinžolė: 2.00 vnt. (stiebeliai)
Šafranas: 0.25 arbat. š.
Juodieji pipirai: 0.50 arbat. š. (žirnelių)
Kalendros sėklos: 1.50 arbat. š.
Kuminai: 2.00 arbat. š. (sėklų)
Šalotinis svogūnas: 5.00 vnt.
Česnakai: 3.00 skiltelės
Imbieras: 2.00 valg. š. (tarkuoto)
Aliejus: 3.00 valg. š. (žemės riešutų)
Makaronai: 120.00 g (plonų)
Citrinos sultys: 1.00 valg. š. (žaliosios)
Kalendros: 1.00 sauja (lapelių)
Kiaušiniai: 3.00 vnt. (kietai virti)
Sezamų aliejus: 1.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis (arba pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

15min iš Ploješčio Sportas

Dūrį Rumunijoje apibendrinęs E.Jankauskas: „Ši lyga mums akivaizdžiai per kieta“

Aktualu

Kubos diktatorius Fulgencio Batista, atvėręs kelią kitam tironui – Fideliui Castro

Sportas

Sausa serija tęsiasi: bedantė Lietuva sumušta Rumunijoje

Gyvenimas

Vyrams brazilišką depiliaciją atliekanti meistrė: apie iškrypėlius, sugriautus mitus ir erekciją

15min iš Ploješčio Sportas

Po mačo Ploještyje – išvaryto A.Novikovo priekaištai arbitrui

Sportas

Bušido kovos: pergalingas S.Maslobojevo sugrįžimas, 5 nokautai ir turko akibrokštas, kokio nėra buvę

Aktualu

Kelyje iš Panevėžio į Vilnių „Toyota“ susidūrė su elniu

Gazas

Tragedija prie Balėnų visuomenėje sukėlė sąmyšį – reikia amerikietiškos tvarkos?

24sek

Treneris po išsprūdusios pergalės prieš Rusiją: „Mes verti Europos čempionato“

Vardai

Popscenos princesė Monique Vilniuje pristatė po ilgų kūrybinių išgyvenimų gimusį albumą

Interviu Mokslas.IT

Dangiškieji akmenys kolekcininkų rankose virsta ir filosofija, ir prabanga

Verslas

JAV prekybos karas jau varo verslą iš Kinijos – bet ne į Ameriką

Vardai

Tarp bušido turnyro gerbėjų – ir kovų menus pamilusi Erika Vitulskienė, ir Egidijus Dragūnas

24sek

Kaip apmaudu: stebint A.Saboniui ir A.Kirilenkai Lietuva neatsilaikė prieš Rusiją

Vardai

Inga Stumbrienė už dalyvavimą grožio konkurse Dominikoje karūnos sulaukė Lietuvoje

Gyvenimas

15 veislių šunų, kurių lojimas niekam nepridarys rūpesčių

Gyvenimas

Mylimojo smurtą bei vadovo priekabiavimą patyrusi Vilma: „Jaučiausi be kaltės kalta“

Pasaulis kišenėje

Kodėl Berlynas niekada nebus toks, koks buvo iki karo – ir to net nereikia

Sportas

Tautų lyga: Italija ir Portugalija išsiskyrė taikiai

Deuce

Nesustabdoma jėga – Novakas Džokovičius sutriuškino Keviną Andersoną

Naujienos

24sek

Kameros įrodė: R.Rondo spjovė Ch.Paului į veidą, NBA peštukai sulaukė bausmių

Aktualu

Geriausiems šalies abiturientams pirmą kartą paskirtos Signatarų stipendijos

24sek

E.Omogbo – antrąkart naudingiausias LKL savaitės žaidėjas

Aktualu

Lietuvos pareigūnus kvailinti bandęs BMW vairuotojas iš Ukrainos atsidūrė už grotų

Deuce

ATP reitingas: Ričardas Berankis patyrė didelį nuosmukį

Aktualu

JAV saugumo patarėjas J.Boltonas ruošiasi deryboms su Rusija dėl branduolinės sutarties

Aktualu

Prie Turkijos krantų nuskendus migrantų laivui žuvo 2 žmonės, 20 išgelbėta

Mokslas.IT

Didžiausia nepagarba klientui – kai jo duomenys perduodami ir saugomi nešifruotu pavidalu

Voratinklių paklodėmis nuklota ežero pakrantė Graikijoje

Mokslas.IT

Viena dalelė galėtų išspręsti net penkias fizikos mega-paslaptis

Pasaulis kišenėje

Neįprasti vaizdai Romoje: po liūties ir krušos mašinos yrėsi tarp lyčių

Verslas

Kodėl traukinių greitis „Rail Baltica“ linijoje taip skiriasi?

Aktualu

Siūloma 30 proc. mažinti periodinių leidinių pristatymo kaime tarifus

Aktualu

„Mes nugalėjom“: su duona ir rūtų puokšte – į atgimstančią Lietuvą

Gazas

Eksperimentas didmiesčių sankryžose šokiravo: stebėjo, kuo užsiima vairuotojai

Aktualu

V.Ušackas sako, kad prezidento rinkimuose dalyvaus tik laimėjęs TS-LKD balsavime

Verslas

Ūkio ministro patarėja tapo ekonomistė Jekaterina Rojaka

Verslas

Ukrainos vyriausybė 23,5 proc. brangina dujas gyventojams, kad susitartų su TVF

Pasaulis kišenėje

Lenkijoje pirmą kartą atverti nacių konspiracijų teorijomis apipintos pilies požemiai

Gazas

Ateitis jau čia pat. Kada išauš autonominių automobilių era?

Vardai

Ypatingos

07:40
07:22

Gera keliauti kartu

Ko reikia šiuolaikiniam pirkėjui?

Sveikata

Būk nesustabdoma

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką