Dabar populiaru
Publikuota: 2019 sausio 8d. 09:00

12 veganiškų patiekalų, kuriuos verta išbandyti ir neveganams

Kalafiorų ir lęšių karis
Tinklaraščio archyvo nuotr. / Kalafiorų ir lęšių karis

Patiekalų įvairovė, gaminimo džiaugsmas – svarbu, blogai, kai į virtuvę įsisuka rutina ir nuobodulys. Jei (vis dar ) valgote mėsą, tačiau pabodo tie patys kotletai ar kepsneliai, gal retkarčiai verta atsigręžti į veganiškų patiekalų įvairovę? Patikėkite, daug veganiškų patiekalų yra itin išradingi, gardinti prieskoniais žolelėmis, nejausite bevalgantys kažką itin egzotiško, labiau netikėto ir skanaus!

Receptai
Receptas: Veganiška burokėlių ir lęšių mišrainė
2 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.6 / 19
Kaip gaminti

1. Lęšius išvirkite (jei ant pakuotės nurodyta,kad prieš tai reikia pamirkyti, tą ir padarykite), burokėlius sutarkuokite šiaudeliais,

2. Į indą dėkite lęšius, porus, krapus, druską, pipirus, saulėgrąžų grietinę ir viską gerai išmaišykite

4. Tokio tipo mišrainę galite valgyti iš karto arba laikyti šaldytuve iki 3 dienų.

Ingredientai
Lęšiai: 100.00 g
Burokėliai: 3.00 vnt. (virti didesni)
Saulėgrąžų grietinė: 4.00 valg. š.
Porai: 2.00 valg. š. (smulkinto)
Krapai: 2.00 valg. š. (smulkintų)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (arba pagal skonį)
Druska: 0.50 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Veganiška „kiaušinienė“
1 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
3.5 / 15
Kaip gaminti
  1. Sojų varškės sūrį supjaustykite nedideliais gabalėliais.
  2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite į jį smulkiai supjaustytą česnaką. Šiek tiek pakepinkite ir suberkite sojų varškės sūrį.
  3. Vis pamaišydami, kad neprisviltų, apkepkite. Pagardinkite ciberžolių milteliais, pagal skonį pasūdykite. Kepkite dar kelias minutes.
  4. Patiekite su mėgstamomis daržovėmis, traškiomis salotomis. „Kiaušinienė“ gardi apibarstyta šviežiais krapais, kalendrų lapeliais ar kitokiais žalumynais. 
Ingredientai
Varškės sūris: 150.00 g (sojų)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Ciberžolė: 1.00 arbat. š. (½ - miltelių)
Aliejus: 1.00 valg. š. (kokosų (tinka ir kitoks skirtas kepimui))
Druska: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Grikių miltų lietiniai be glitimo su karamelizuotais obuoliais
2 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.0 / 2
Kaip gaminti

1. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir cinamoną. Pilkite kokosų aliejų, agavų sirupą ir po truputį pildami vandenį nuolat maišykite, kol gausite norimą konsistenciją.

2. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus.

Obuolių užpilo gaminimas:

1. Nulupkite ir kubeliais supjaustykite obuolį. Viską berkite į keptuvę, barstykite cukrų, pilkite vandenį ir pasirinkę nedidelę kaitrą troškinkite kol taps minkšti. Jeigu reikės – galite šiek tiek įpilti papildomai vandens.

Ingredientai
Grikių miltai: 130.00 g (blynų tešlai)
Kepimo milteliai: 0.50 arbat. š. (blynų tešlai)
Cinamonas: 1.00 arbat. š. (perpus blynų tešlai ir obuolių užpilui)
Agavų sirupas: 1.00 valg. š. (ar kito saldiklio; blynų tešlai)
Kokosų aliejus: 1.00 valg. š. (tirpinto, kepimui; galima keisti kiti aliejumi kepimui)
Augalinis pienas: 300.00 ml (galima naudoti vandenį; skysčio gali reikėti kiek mažiau ar daugiau)
Obuoliai: 1.00 vnt. (didelis; obuolių užpilui)
Vanduo: 200.00 ml (obuolių užpilui)
Rudasis cukrus: 1.00 valg. š. (obuolių užpilui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Veganiškas piemenėlių pyragas su polenta
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.5 / 2
Kaip gaminti

1. Išvirkite polentą: į verdantį vandenį supilkite kukurūzų kruopas, aliejų ir druską (pagal skonį). Nuolat maišydami virkite ant vidutinės kaitros apie 10-15 min.

2. Polentai išvirus išpilkite ją ant sviestiniu popieriumi padengto paviršiaus ir tolygiai išsklaidykite (tam galima naudoti įprastą kepimo skardą). Palikite atvėsti.

3. Įjunkite kaisti orkaitę iki 175 laipsnių (kaitinimas viršus ir apačia).

4. Pasiruoškite įdarą: keptuvėje su šlakeliu aliejaus apkepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, salierą, papriką, grybus. Kai viskas suminkštės, sudėkite smulkiai supjaustytus česnakus. Po minutės pilkite sviestines pupeles, trintus pomidorus. Gardinkite druska ir pipirais. Viskam sušilus, kaitrą galite išjungti.

5. Pasirinktą kepimo formą ištepkite kepimui tinkamu aliejumi, į ją dėkite pusę atvėsusios polentos ir suformuokite pagrindą. Pilkite visą įdarą ir likusia polenta jį uždenkite (galite formuoti mažus kamuoliukus, arba tiesiog uždengti, formuojant silikonine mentele). Pyrago paviršių galite šiek tiek patepti aliejumi, kad apskrustų.

6. Pyragą kepkite jau įkaitusioje orkaitėje kol gražiai apskrus (apie 20 min.)

7. Pyragui visiškai atvėsus, jis puikiai laikys formą ir bus lengvai pjaustomas.

Ingredientai
Vanduo: 4.50 st. (arba augalinio pieno; polentai virti)
Aliejus: 4.00 valg. š. (įdarui apkepti, kepimo formai ir apkepo viršui patepti)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Salierų stiebai: 1.00 vnt.
Česnakai: 2.00 skiltelės
Paprikos: 1.00 vnt. (raudonoji)
Grybai: 200.00 g (mėgstamų)
Pupelės: 200.00 g (virtų, sviestinių)
Pomidorų tyrė: 300.00 g (ar trintų pomidorų)
Druska: 0.50 arbat. š. (arba pagal skonį)
Juodieji pipirai: 0.30 arbat. š. (arba pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Itin paprastai paruošiamos veganiškos įdarytos paprikos
5 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
3.7 / 9
Kaip gaminti

1. Grikius nuplaukite ir išvirkite filtruotame vandenyje (tik nepervirkite!). Mes dažniausiai verdame labai paprastai: suberiame grikius į vandenį, palaukiame, kol pradės stipriai virti, tada išjungiame kaitrą ir paliekame brinkti. Išbrinksta taip, kad nelieka vandens pertekliaus.

2. Morkas nuskuskite ir sutarkuokite šiaudeliais.

3. Brokolį nuplaukite ir susmulkinkite (kuo smulkiau).

4. Į įkaitintą keptuvę su šiek tiek riebalų berkite morkas ir brokolius. Pašildykite kelias minutes, kol pradės minkštėti.

5. Išvirtus grikius sumaišykite su brokoliais, morkomis, pipirais, druska.

6. Įkaitinkite orkaitę iki 180 C temperatūros.

7. Nupjaukite paprikų viršūnėles kotelio pusėje (to, ką nupjovėte, neišmeskite, bet panaudokite kitiems patiekalams). Iš paprikų vidaus atsargiai išskobkite sėklas.

8. Į paruoštas paprikas pridėkite įdaro ir dėti į kepimo formą. Uždenkite kepimo popieriumi. Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 25-30 min.

 

9. Kepimo trukmę reguliuokite patys, mums skaniausia, kai paprika išlieka traški, o ne minkšta. Jei jums patinka minkšta, tada kepkite ilgiau.

10. Galima valgyti tiesiog tokias, nes paprikos nėra sausos, o galima paskaninti pomidorų tyre – kaip jums skaniau.

Ingredientai
Grikiai: 1.00 puodelis
Morkos: 5.00 vnt.
Brokoliniai kopūstai: 500.00 g
Paprikos: 5.00 vnt. (patinkančių spalvų)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų mišinio)
Druska: 0.50 arbat. š. (arba pagal skonį)
Šalto spaudimo rapsų aliejus: 3.00 valg. š. (kepimui)
Pomidorų tyrė: 5.00 valg. š. (patiekimui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Veganiška lazanija
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
2.9 / 9
Kaip gaminti
  • Supjaustyti baklažanus ir cukinijas 3 mm storio griežinėliais. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek aliejaus ir apkepkite daržovių griežinėlius iš abiejų pusių. Dėkite apkeptas riekeles ant popieriniu rankšluosčiu išklotų lėkščių, kad susigertų riebalų perteklius.
  • Elektrinėje trintuvėje sutrinkite tofu, baziliką ir česnaką iki vientisos masės, įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus, pagal savo skonį įberkite druskos ir pipirų. Taip pat sutrinkite ir alyvuoges, riešutus bei saulėje džiovintus pomidorus, pagardinkite druska ir pipirais.
  • Kepimo skardoje šį patiekalą sluoksniuokite tokia tvarka:
  • cukinijos griežinėliai;
  • tofu kremas;
  • baklažano griežinėliai;
  • riešutų, alyvuogių ir pomidorų užtepėlė;
  • cukinijos griežinėliai.
  • Kepkite iki 160 C įkaitintoje orkaitėje 25 min.
Ingredientai
Baklažanai: 1.00 vnt.
Cukinijos: 3.00 vnt. (nedidelės)
Tofu: 400.00 g (šilkinio)
Bazilikai: 50.00 g (šviežio)
Česnakai: 30.00 g
Alyvuogės: 300.00 g (juodųjų, be kauliukų)
Riešutai: 300.00 g (įvairių)
Alyvuogių aliejus: 7.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Veganiškas troškinys su kokosų pienu
3 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.8 / 13
Kaip gaminti

1. Bulves ir morkas supjaustykite kubeliais. Pupeles nuvalykite ir supjaustykite maždaug 2 cm ilgio gabaliukais. Smulkiai sukapokite svogūną ir česnaką.

2. Gilioje keptuvėje įkaitinkite kokosų aliejų. Suberkite garstyčių sėklas ir juos šiek tiek paskrudinkite, sudėkite kario lapelius ir dar šiek tiek pakaitinkite. Sudėkite kapotus svogūnus ir česnakus ir kepkite, kol suminkštės.

3. Suberkite paprikos ir ciberžolės miltelius, išmaišykite. Sudėkite bulves, morkas ir pupeles ir dar apie 2 minutes apkepkite.

4. Įpilkite pusę litro vandens, uždenkite ir troškinkite kol daržovės suminkštės (apie 15-20 min.). Paskaninkite druska.

5. Supilkite kokosų pieną, išmaišykite ir palaukite, kol dar kartą užvirs. Suberkite kapotus kaledrų lapelius, išmaišykite ir patiekite.

Skanaus!

Receptas iš tinklaraščio „Išbandyti receptai“

Ingredientai
Bulvės: 2.00 vnt. (didelės)
Morkos: 2.00 vnt. (vidutinio dydžio)
Pupelės: 120.00 g (apie 30 žalių ankštinių pupelių)
Svogūnai: 1.00 vnt. (didelis)
Česnakai: 3.00 skiltelės
Aliejus: 2.00 valg. š. (kokosų)
Kario lapai (3-4) 3.00 vnt.
Garstyčių sėklos 1.00 arbat. š.
Saldžiosios paprikos milteliai: 2.00 arbat. š.
Ciberžolė: 4.00 g (pusė arbat. š.)
Kalendros: 20.00 g (saujelė kapotų šviežios kaledros lapelių)
Kokosų pienas (1 skardinė) 400.00 ml
Druska: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Orkaitėje keptos daržovės su balzamiko ir apelsinų užpilu
3 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
4.8 / 5
Kaip gaminti

1. Supjaustykite ir į kepimo indą sudėkite norimas daržoves, slyvas (jeigu naudosite burokėlius, verta juos kepti atskirame inde, arba taip, kad nesiliestų su kitomis daržovėmis, nes jos nusidažys rožine spalva).

2. Viską pabarstykite druska, apšlakstykite kepimui tinkamu aliejumi.

3. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje su „vėjelio“ funkcija ir kaitinimu iš viršaus bei apačios (kepimo indą apdenkite folija).

Paruoškite užpilą:

1. Į dubenį supilkite visus užpilui reikiamus produktus ir suplakite, kad viskas tolygiai išsimaišytų. Paragaukite ir, jeigu reikia, papildomai įdėkite to, ko trūksta.

2. Viskam suminkštėjus, apšlakstykite paruoštu užpilu (pusę užpilo pasilikite) ir dėkite atgal į orkaitę dar 5 min.

3. Ištraukite daržovės iš orkaitės, apšlakstykite likusiu užpilu ir dėkite į norimą indą. Barstykite riešutais, džiovintomis uogomis ar vaisias.

Ingredientai
Burokėliai: 5.00 vnt. (jauni, išvirti)
Morkos: 2.00 vnt. (vidutinės)
Briuseliniai kopūstai: 2.00 sauja
Raudonasis svogūnas: 1.00 vnt. (vidutinis)
Slyvos: 4.00 vnt. (didelės)
Džiovintos spanguolės: 0.50 sauja
Vyšnios: 0.50 sauja (džiovintų)
Garstyčios: 1.00 arbat. š. (grūdėtųjų; užpilui)
Agavų sirupas: 1.00 valg. š. (užpilui)
Balzaminis actas: 1.00 valg. š. (užpilui)
Aliejus: 1.00 valg. š. (nerafinuoto avokadų; užpilui)
Apelsinai: 0.50 vnt. (išspaustos sultys; užpilui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Veganiški lęšių kukuliai pomidorų tyrėje
2 asmenims
Pagaminsite per 2 val. 30 min.
4.5 / 6
Kaip gaminti

1. Lęšius nuplaukite ir užmerkite vandenyje apie 1-2 val.

2. Į puodą su vandeniu pilkite lęšius, apvirkite, kol jie suminkštės, bet dar bus standūs, nesutęžę.

3. Atvėsintus lęšius padalinkite į dvi lygias dalis.

4. Vieną dalį susmulkinti elektriniame smulkintuve, naudodami S formos peilį. Taip pat susmulkinkite ir brokolį.

5. Nesmulkintus lęšius sumaišykite su smulkintais, taip pat brokoliais, duonos trupiniais, druska, viską gerai išmaišykite. Palikti pastovėti kelias minutes.

6. Įkaitinkite keptuvę su nedideliu kiekiu aliejaus.

7. Į keptuvę dėkite rankomis suformuotus rutuliukus, kepkite iš visų pusių ant nedidelės ugnies.

8. Iškepus kukuliams, į tuščią keptuvę pilkite pomidorų tyrę, dėkite kukulaičius ant viršaus, uždenkite dangti ir šildykite dar apie 10-15 min. ant nedidelės ugnies.

Patiekite su daržovėmis, makaronais ar kitais mėgstamais produktais.

Ingredientai
Lęšiai: 250.00 g (žaliųjų)
Brokoliniai kopūstai: 180.00 g
Druska: 0.50 arbat. š.
Džiūvėsiai: 3.00 valg. š. (maltų)
Rafinuotas rapsų aliejus: 3.00 valg. š. (kepimui)
Pomidorų tyrė: 500.00 ml (patiekimui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Veganiški makaronai su špinatų padažu
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
4.7 / 3
Kaip gaminti

1. Iš pradžių pasigaminau padažą. Į įkaitintą keptuvę įpyliau šaukštą aliejaus ir subėriau sukapotą česnako skiltelę. Pakepinau ne visą minutę ant vidutinės ugnies ir subėriau špinatus. Ugnį sumažinau, keptuvę uždengiau, kad špinatai suglebtų.

2. Atidengusi dangtį truputį pamaišiau, kad visi lapai gautų karščio ir susivyniotų, tačiau neprarastų gražios spalvos. Suglebus lapams ugnį išjungiau ir supyliau sojų grietinėlę. Tiršta grietinėlė kaipmat įkaito ir paskandino špinatų lapelius.

3. Viską pagardinau druska ir pipirais ir dar palikau minutei po uždengtu dangčiu pritraukti skonio.

4. Galiausiai keptuvės turinį supyliau į blenderį ir sumaliau iki tiršto padažo. Jį atidėjau į šalį.

 

5. Pagal instrukciją ant pakuotės išsiviriau spagečius – maniškiai virė sūdytame vandenyje 7 minutes.

8. Kai makaronai išverda ir skystį nupilame, į tą patį puodą su makaronais suberiame švarius ir sausus rukolos lapelius bei špinatų padažą. Viską gerai išmaišome ir krauname į lėkštes.

9. Apšlakstome ypač tyru alyvuogių aliejumi ir puošiame kedrų riešutėliais. Alyvuogių aliejus suteikia papildomo skonio gilumo, o riešutai lepina kontrastinga konsistencija.

Ingredientai
Spagečiai: 200.00 g (viso grūdo)
Grietinėlė: 150.00 ml (sojų)
Špinatai: 70.00 g (kuo daugiau špinatų, tuo jūsų padažas bus žalesnis)
Česnakai: 1.00 skiltelės
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Gražgarstės: 1.00 sauja (nedidelė)
Kedrinės pinijos: 1.00 valg. š. (paskrudintų keptuvėje)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Veganiškas žaliasis daržovių karis su bolivine balanda
2 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
5.0 / 2
Kaip gaminti

1. Išvirkite bolivinę balandą.

2. Gilioje keptuvėje su lašeliu aliejaus apkepinkite supjaustytą baklažaną, grybus, smidrus.

3. Daržovėms ir grybams suminkštėjus, berkite druską, pilkite vandenį, dėkite kario pastą, pilkite kokosų pieną. Ragaukite ir, jeigu reikia, papildomai įpilkite vandens ar kokosų pieno (skoniui sušvelninti).

4. Leiskite minutę viskam sušilti, suberkite pupeles.

 

Ingredientai
Bolivinės balandos (kynva): 0.50 puodelis (nevirtos)
Baklažanai: 0.50 vnt.
Grybai: 100.00 g (Shiitake)
Smidrai: 5.00 g (jaunų)
Pupelės: 5.00 valg. š. (virtų raudonųjų)
Kokosų pienas: 200.00 ml
Vanduo: 200.00 ml
Druska: 1.00 žiupsnelis
Karis: 0.50 valg. š. (žaliosios pastos; arba galite naudoti bet kurią mėgstamą – raudoną ar geltoną kario pastą, taip pat Garam Masala ar Tikka Masala prieskonių mišinius (dėkite pagal skonį))
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Veganiški saldūs avižinių dribsnių batonėliai be glitimo
4 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
4.2 / 13
Kaip gaminti

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.

2. Viso grūdo avižinius dribsnius sumalkite kavamalėje ar elektriniame smulkintuve.

3. Datules taip pat susmulkinkite smulkintuvu iki vientisos masės – turite gauti datulių pastą.

4. Kokosų aliejų sumaišykite su 3 šaukštais datulių pastos, berkite maltus ir nemaltus avižinius dribsnius ir rankomis ar elektriniu maišytuvu gerai išmaišykite – masė turi būti gerai sukibusi.

5. Imkite kepimo formą (aš naudojau kvadratinę silikoninę), išklokite ją kepimo popieriumi (tam, kad lengviau būtų išimti) ir dėkite į ją masę gerai paspausdami.

6. Ant avižinių dribsnių sluoksnio dėkite likusią datulių pastą, paskirstykite, berkite saują avižinių dribsnių.

7. Kepkite orkaitėje apie 20 min.

8. Išimkite iš kepimo formos, atvėsinkite ant grotelių.

9. Atvėsintą kepinį palaikykite šaldytuve (galima ir per naktį), kad dar geriau sutvirtėtų ir skoniai „susigulėtų“. Pjaustykite norimo dydžio gabaliukais.

Ingredientai
Avižiniai dribsniai: 2.00 puodelis (1 puodelis ekologiškų viso grūdo; ir dar šiek tiek apibarstymui ir 1 puodelis greito paruošimo)
Kokosų aliejus: 100.00 g (ekologiško, kambario temperatūros)
Datulės: 30.00 vnt. (natūralių)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Aktualu

Šiemet Davosas – be D.Trumpo, bet su rusų oligarchais ir įtampa dėl Kinijos

Kaimo mokykla: elektros nėra, vaikų yra, bet per mažai. Pastrėvys

Aktualu

Ekspertai apie S.Skvernelio kandidatūrą: nemano, kad tai planuota iš anksto, įžvelgia riziką

Aktualu

Lietuvis įvykdė neapykantos nusikaltimą prieš šiaurės airį: sužalojo visam gyvenimui

Gazas

Balys Bardauskas ruošiasi į Lietuvą: „Jaučiuosi lyg įveikęs Dakarą“

Aktualu

Sulaikytas nužudyto Gdansko mero apsaugos vadas

24sek

Dar viena istorinė L.Dončičiaus naktis – skrydis į operatorę ir pirmas trigubas dublis

Aktualu

Girtas panevėžietis „Nissan“ į medį nukreipė visiškai tiesioje gatvės atkarpoje

Karštas „Ginčas“ dėl maišto „Ryte“: kas kaltas – D.Suttonas, D.Adomaitis ar vadovai?

Kultūra

Svaiginimąsi kare aprašęs Łukaszas Kamieńskis: „Turime dvigubą kariuomenės ir narkotikų istoriją“

Pasaulis kišenėje

Gran Kanarija traukia ne tik pakrante – pažvelkite į išskirtinius jos namus-urvus

Aktualu

Ant vaikų rėkusios Žiežmarių mokytojos artima kolegė: „Jos būklė – itin bloga“

Išrinktos juokingiausios 2018 metų vestuvių nuotraukos

Kultūra

Paskelbtas galutinis Nacionalinės viktorinos vietų sąrašas – vyks beveik 40-yje miestų

24sek

Lietuvos studentų čempionate – neregėtos rungtynės: VDU metė tik tritaškius

Aktualu

Juodojoje jūroje užsidegus dviem tanklaiviams žuvo mažiausiai 14 jūrininkų

Vardai

Brado Pitto moterys: tarp Charlize Theron ir Angelinos Jolie jau prieš daug metų perbėgo juoda katė

Gyvenimas

Koks amžius tinkamiausias prarasti nekaltybę?

Vardai

Violetai Tarasovienei – žiūrovų liaupsės, bet jos stilistei – kritika: kodėl tokia glaustinukė?

24sek

Įdomių minčių pateikęs R.Javtokas – apie „Žalgirio“ duobę ir naują Šaro sutartį

Gyvenimas

Dėl nežinomos ligos Justas eidamas negali sustoti, jo atmintis – tik 10 minučių

Vardai

Karoliną Meschino puošęs Kęstas Rimdžius nukopijavo Izraelio mados namų suknelę? Palyginkite

Aktualu

Gydytojai ir vaistininkai skundžiasi stringančia e. receptų sistema

Sportas

Italijoje – užtikrinta „Juventus“ pergalė prieš absoliučius autsaiderius

Aktualu

Britanijos lyderė pristatė „Brexit“ atsarginį planą, nedaug tesiskiriantį nuo ankstesnio

Naujienos

Deuce

Vargas dėl kamuoliukų – B.Tomičius kaltina „Australian Open“ pataupius

Pasaulis kišenėje

Europą sukaustė sniegas: Turkija primena Suomiją, Vokietijoje neveikia mokyklos

Gazas

5 svarbiausi pirmosios Dakaro ralio dienos įvykiai

Aktualu

Sirijoje per „Islamo valstybės“ kontrataką žuvo 32 žmonės

Aktualu

Per ataką Kinijos pradinėje mokykloje sužeisti 20 vaikų

Verslas

Lietuvos nekilnojamojo turto vertė perkopė 100 mlrd. eurų

„Ginčas“: kas „Žalgiryje“ važiuoja „zuikiu“?

Aktualu

Premjeras: pataisas dėl draudžiamos informacijos turėtų rengti Vyriausybė

Vardai

Seimo narys Robertas Šarknickas su žmona Agne – ant skyrybų slenksčio: kas sugriovė šeimos idilę?

Aktualu

Vokietijoje užpultas ir sunkiai sužeistas kraštutinių dešiniųjų parlamentaras

Aktualu

Į Kauno ligoninę atvežtas kūdikis su lūžusia kaukole ir ranka

Aktualu

Vladimiras Putinas Kaliningrado srityje oficialiai atidarys SGD terminalą

Mokslas.IT

Sukurtas pirmas pasaulyje suvyniojamas televizorius: įsigyti galėsite dar šiemet

Verslas

Pinigų ligos išmokoms reikia vis daugiau: įgudome piktnaudžiauti ar gavome galimybę sirgti oriai?

Aktualu

S.Skvernelis šį mėnesį žada atsakyti, ar dalyvaus prezidento rinkimuose

24sek

„Lakers“ priėmęs L.Dončičius buvo nuostabus, bet sužaisti prieš L.Jamesą neturėjo progos

Aktualu

Iš kur atsirado „geltonosios liemenės“ ir ar rasis Prancūzijoje nauja politinė jėga?

Aktualu

Antstolis areštavo buvusio „Vilnius veža“ vadovo R.Baltusio turto už 170 tūkst. eurų

15min iš Dakaro Gazas

Automobilių įskaita Dakare: pirmasis iš lietuvių finišavo A.Juknevičius, greičiausias – V.Žala

Aktualu

Panevėžyje „Audi“ vairuotojas nušlavė autobusų stotelę

Vardai

„Auksinių gaublių“ raudonasis kilimas: kas neišlaikė stiliaus egzamino?

Verslas

Naftos kainos stabilizavosi po ilgiausio per pusantrų metų kilimo

Aktualu

Pirmoji gaisro auka 2019-aisiais: gyvybę nusinešė naktinė nelaimė Liudvinave

Verslas

„Amazon“ tapo vertingiausia pasaulyje biržine bendrove

Vardai

Gera keliauti kartu

Praktiški patarimai

Video

01:07
01:46
02:03

Maistas

Kinas

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką