Dabar populiaru
Publikuota: 2021 birželio 19d. 17:30

15 vasariškų skanėstų su jogurtu: nuo desertų su uogomis iki gaivaus torto

Jogurtiniai persikų putėsiai
Astos Černės nuotr. / Jogurtiniai persikų putėsiai
Jogurtas jau seniai tapo būtinu pieno produktu daugelio mūsų šaldytuvuose. Juo neretai keičiame grietinę, taip pat užkandžiaujame, pusryčiaujame ir gaivinamės. Pasipylus rabarbarams, braškėms, kone kasdien pingant šilauogėms ir kitoms gėrybėms, o orams radikaliai įkaitus, pats metas ruošti desertus su jogurtu.
Receptai
Receptas: Jogurtinis braškių ir bananų desertas
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.4 / 11
Kaip gaminti

1. Grietinėlę gerai išplakite su cukrumi. Įmaišykite grietinę, jogurtą.

2. Išbrinkinkite ir ištirpinkite želatiną ir atvėsusią supilkite į gautą masę.

3. Suberkite pjaustytas braškes, bananus ir įdėkite į šaldytuvą 3 valandoms.   

Ingredientai
Grietinėlė: 250.00 ml
Grietinė: 3.00 valg. š.
Jogurtas: 200.00 ml
Braškės: 300.00 g
Bananai: 2.00 vnt.
Cukrus: 50.00 g
Želatina: 20.00 g
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Mangų ir jogurto desertas
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.2 / 37
Kaip gaminti
  1. Dideliame dubenyje sumaišykite laužytus morengus, plaktą grietinėlę, jogurtą ir apelsino žievelę, vanilę.
  2. Kitame dubenyje sumaišykite pjaustytus mangą, nutarkuotą žaliosios citrinos žievelę ir sultis.
  3. Į desertų indelius dėkite šaukštą morengų masės, po to šaukštą vaisių. Susluoksniuokite iki viršaus.
Ingredientai
Mangas: 1.00 vnt.
Grietinėlė: 125.00 ml (plakamosios)
Jogurtas: 125.00 ml
Apelsinai: 1.00 vnt. (nutarkuotos žievelės)
Vanilė: 1.00 arbat. š. (aromato)
Morengai: 6.00 vnt.
Žalioji citrina: 1.00 vnt. (nutarkuota žievelė bei sultys)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pusryčių desertas su graikišku jogurtu ir keptais obuoliais
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.4 / 27
Kaip gaminti
  1. Sausoje keptuvėje paskrudinkite migdolų drožles ir avižinius dribsnius. Įmaišykite į juos sėlenas ir medų.
  2. Obuolius nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.
  3. Keptuvėje išlydykite sviestą, suberkite į ją obuolius, cukrų, cinamoną. Kaitinkite nuolat maišydami, kol cukrus ištirps, iš obuolių išsiskirs skystis ir jie suminkštės.
  4. Atvėsusią obuolių masę po lygiai paskirstykite į du desertinius indelius, ant jos užkrėskite jogurtą, ant viršaus užberkite po kelias perpus perpjautas vynuoges, užberkite po du šaukštus skrudintų migdolų ir dribsnių masės su medumi.
Ingredientai
Jogurtas: 200.00 g (graikiško)
Obuoliai: 2.00 vnt. (vidutinio dydžio)
Avižiniai dribsniai: 2.00 valg. š.
Migdolai: 2.00 valg. š. (drožlių)
Sėlenos: 1.00 valg. š. (kviečių)
Medus: 1.00 valg. š.
Vynuogės: 1.00 sauja
Cukrus: 2.00 valg. š. (pagal skonį)
Sviestas: 2.00 valg. š.
Cinamonas: 1.00 arbat. š. (0,5)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Jogurto ir ananasų desertas
4 asmenims
Pagaminsite per 10 min.
3.7 / 17
Kaip gaminti

1. Ananasą nulupkite, supjaustykite gabaliukais (vidurinės kietos šerdies nenaudokite), dėkite į elektrinį maisto kombainą ir sutrinkite iki piurė (gali likti nedidelių gabaliukų).

2. Jogurtą gerai išmaišykite, kad būtų vientisesnis, glotnesnis.

3. Į žemas stiklines ar indelius desertams dėkite po porą šaukštų jogurto, tada panašų kiekį ananasų piurė, ant viršaus ir vėl jogurto, o galiausiai papuoškite migdolų plokštelėmis ar moliūgų sėklomis.

4. Jei norite, šį desertą galite patiekti ir lėkštėse – skonis nenukentės.

Ingredientai
Ananasai: 0.50 vnt. (gerai prinokusio)
Jogurtas: 500.00 ml (graikiško)
Migdolai: 1.00 valg. š. (pakepinų riekelių ar plokštelių, taip pat tinka ir moliūgų sėklos)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Veganiškas šaldytas jogurtinis desertas
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
2.3 / 3
Kaip gaminti

1. Jogurtą dubenyje sumaišome su citrinos sultimis ir sirupu.

2. Į plokščią dėžutę su dangteliu įdedame kepimo popieriaus, išlyginame kraštus, kad būtų patogiau vėliau desertą išimti.

3. Supilame jogurtą (turėtų išeiti gana plonas sluoksnis, apie 1 cm storio), ant viršaus išdėliojame uogas. Dedame į kamerą mažiausiai 4 valandoms.

4. Kai sušąla, išimame iš dėžutės ir sulaužome norimo dydžio gabalėliais.

5. Laikome kameroje, o prieš valgant kelias minutes paliekame kambario temperatūroje atitirpti.

Ingredientai
Jogurtas: 400.00 g (sojų)
Citrinos sultys: 1.00 valg. š.
Agavų sirupas: 2.00 valg. š. (galima pilti ir 3; tinka ir klevų sirupas)
Įvairios uogos: 2.00 sauja (mėgstamų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Jogurtiniai persikų putėsiai
8 asmenims
Pagaminsite per 1 min.
3.9 / 18
Kaip gaminti
  1. Želatiną užpilkite 20 ml vandens ir atidėkite į šalį, kol išbrinks.
  2. Persikus maisto smulkintuvu susmulkinkite iki vientisos masės. Sumaišykite su graikišku jogurtu, milteliniu cukrumi ir vanilės ektraktu. Suplakite iki vientisos masės.
  3. Kitame dubenyje elektriniu plaktuvu iki standžių putų suplakite riebią grietinėlę. Atidėkite į šalį.
  4. Želatiną ištirpinkite ir plona srovele supilkite į persikų masę, nuolat ją maišydami. Sudėkite suplaktą grietinėlę ir lengvai maišykite.
  5. Paruoštus putėsius supilkite į stiklines ar kitus pasirinktus indelius. Uždenkite juos maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą. Palaikykite bent kelias valandas ar per naktį.
  6. Puošimui skirtą persiką supjaustykite mažais kubeliais. Želė miltelius užpilkite perpus mažesniu vandens kiekiu nei nurodyta instrukcijose ant pakuotės. Persikų kubelius užberkite ant deserto viršaus, užpilkite šiek tiek atvėsusia želė. Vėl dėkite desertą į šaldytuvą ir palaikykite, kol želė sustings. 

Receptas Astos Černės

Plačiau skaitykite: Vasara be orkaitės: nekepti desertai

Ingredientai
Persikai: 5.00 vnt. (4-5 prinokę - putėsiams ir 1 - papuošimui)
Jogurtas: 250.00 g (graikiškas natūralus)
Miltelinis cukrus: 100.00 g
Vanilė: 1.00 arbat. š. (vanilės ektraktas)
Želatina: 1.00 arbat. š.
Grietinėlė: 250.00 g (riebi plakamoji)
Želė: 1.00 vnt. (1 pakelis citrinų arba persikų skonio želės - papuošimui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Jogurtinis rabarbarų desertas
3 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.7 / 27
Kaip gaminti

1. Rabarbarus supjaustykite 3 cm ilgio gabalėliais, sumaišykite su uogiene, sudėkite į ugniai atsparų indą ir 200°C karštumo orkaitėje kepkite 30 min. (per tą pusvalandį indą reikėtų kelis kartus ištraukti ir pamaišyti).

2. Ataušusią košę sumaišykite su jogurtu (abu produktai turi būti vienodos temperatūros), išdėliokite į deserto indelius, ir prismaigstykite nekeptų rabarbarų griežinėlių.

Ingredientai
Jogurtas: 700.00 ml (natūralaus)
Rabarbarai: 700.00 g
Serbentai: 125.00 g (pusė stiklinės raudonųjų serbentų uogienės)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Šokoladiniai jogurto ledai su riešutų sviestu
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
4.0 / 12
Kaip gaminti
  1. Į plaktuvą sudėkite sutirštintą pieną, riešutų sviestą, vanilę ir plakite.
  2. Kai masė taps vientisa, sudėkite likusius produktus ir vėl plakite iki vientisos masės.
  3. Šaldykite maždaug dvi valandas arba per naktį (kad ledai gerai sušaltų).  

Plačiau skaitykite: „Ruošiame šaldyto jogurto skanėstus“

Ingredientai
Sutirštintas pienas: 390.00 g (saldintas)
Riešutų sviestas (gali būti su riešutų gabaliukais ar be jų): 100.00 g
Vanilė: 1.00 arbat. š. (vanilės ekstraktas)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Jogurtas: 2.00 st. (graikiškas)
Kakava: 100.00 g (kuo aukštesnės kokybės kakava, tuo sodresnio skonio bus ledai)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Jogurtiniai ledai su braškiniu pagardu
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.2 / 6
Kaip gaminti
  1. Jogurtą sumaišykite su medumi ir padėkite į šaldiklį dviem valandoms, kas pusvaladį ištraukite ir pamaišykite.
  2. Braškes nuplaukite, nuskabykite kotelius, supjaustykite į keturias dalis (šaldytas tik atšildykite), sudėkite į dubenėlį ir užpilkite cukraus milteliais, palikite 20 min., kad susidarytų sirupas.
  3. Į desertinius indelius dėkite po kelis šaukštus ledų, ant viršaus – truputį braškių su sirupu.

 

Ingredientai
Jogurtas: 380.00 g (natūralaus)
Medus: 4.00 valg. š. (skysto)
Braškės: 200.00 g (tinka ir šaldytos)
Miltelinis cukrus: 50.00 g
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Jogurtinė „panna cotta“ su braškėmis
6 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.6 / 35
Kaip gaminti

Tiesa, labai svarbus šio deserto išvertimo momentas, tad indelį šiek tiek palaikome karštame vandenyje – tiek, kad atliptų nuo sienelių, bet ne per ilgai, kad nepradėtų tirpti. Paprastas patarimas: įdėjus indelį į karštą vandenį skaičiuoti reikia iki 7!

1. Naudoju beržų cukrų, kuris turi mažiau kalorijų nei įprastas cukrus, bet yra labai panašaus saldumo. Jeigu neturite, galite naudoti įprastą baltą cukrų arba skystą šviežią medų – pastarasis nežymiai pakeis deserto spalvą ir skonį.

2. Į puodą supilame grietinėlę su cukrumi ir užverdame. Paverdame kelias minutes ir išjungiame.

3. Dubenėlyje su šaltu vandeniu 5 minutes palaikome visiškai pamerktus želatinos lapelius. Išbrinkus juos nusunkiame ir sudedame į šiltą grietinėlę. Išmaišome, kol ištirpsta.

4. Kai grietinėlė tampa vos vos šilta, įmaišome jogurtą. Gerai išmaišome ir išpilstome į indelius (7,5 cm skersmens, 4,5 cm aukščio) ir dedame į šaldytuvą, kad per naktį visiškai atvėstų.

5. Prieš patiekiant, užverdame vandenį, pilame į dubenėlį, o tada statomepanna cotta indelį ir skaičiuojame iki 7. Traukiame ir verčiame į paruoštą lėkštę. Ant viršaus dedame sezoninių uogų, šįkart naudojome braškes.

Ingredientai
Grietinėlė: 250.00 ml (35 proc. riebumo)
Jogurtas: 200.00 ml (natūralaus)
Cukrus: 60.00 g
Želatina: 3.00 vnt. (lapeliai)
Braškės: 2.00 sauja
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Greitai paruošiamos obuolių pyragas su jogurto kremu
8 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
3.2 / 31
Kaip gaminti

1. Sviestą išlydykite ir sumaišykite su grietine, cukrumi, miltais bei kepimo milteliais. Ant tešlos berkite smulkiai pjaustytus obuolius ir viską apibarstykite cukrumi.

2. Kremo gamybai skirtą grietinę ir jogurtą sumaišykite, suplakite ir tolygiai paskirstykite ant obuolių.

3. Pyragą kepkite iki 170 – 180°C įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį. Iškepusiam pyragui leiskite atvėsti.

Ingredientai
Obuoliai: 4.00 vnt.
Sviestas: 100.00 g
Grietinė: 350.00 ml (200 ml tešlai ir 150 ml kremui)
Cukrus: 100.00 g
Miltai: 2.00 st.
Kepimo milteliai: 2.00 arbat. š.
Rudasis cukrus: 4.00 valg. š. (po 2 šaukštus tešlai ir kremui)
Jogurtas: 250.00 ml (mėgstamo skonio; kremui)
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (kremui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Varškės ir jogurto tortas be pridėtinio cukraus
8 asmenims
Pagaminsite per 4 val. 20 min.
4.1 / 15
Kaip gaminti

1. Pirmiausia paruoškite želatiną pagal instrukciją.

2. Sumaišykite visus ingredientus, išskyrus skirtus papuošimui, supilkite į norimą formą ir įdėkite į šaldytuvą stingti. Tortas visiškai sustings maždaug per 4 valandas.

Ingredientai
Varškė: 500.00 g
Jogurtas: 370.00 ml (graikiško)
Kakava: 1.00 valg. š.
Klevų sirupas: 60.00 ml
Želatina: 20.00 g
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š.
Citrinos sultys: 1.00 valg. š. (arba pagal skonį)
Šilauogės: 1.00 sauja (papuošimui)
Migdolai: 1.00 sauja (kapoti ar jų riekelės, papuošimui)
Juodasis šokoladas: 1.00 valg. š. (kapoto ar drožlių; papuošimui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Graikiško jogurto tortas. Daug mažiau kalorijų!
10 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.9 / 100
Kaip gaminti

PARUOŠKITE TORTO PAGRINDĄ

 

1. Įkaitinkite orkaitę iki 150 ˚C temperatūros.

 

2. Sausainius susmulkinkite maisto smulkintuvu iki smulkių trupinių. Suberkite į dubenį. Supilkite į tą patį dubenį ištirpintą ir atvėsintą sviestą, suberkite cukrų. Išmaišykite iki vientisos masės.

 

3. Kepimo popieriumi išklokite ar sviestu ištepkite 22 cm skersmens apvalią kepimo formą. Pirštais ir delnais išklokite paruoštą sausainių masę taip, kad tolygiai būtų padengtas kepimo formos dugnas ir sienelės.

 

4. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 10–15 minučių, kol pagrindas bus tvirtas ir sausas. Prabėgus tiek laiko, išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite.

 

PARUOŠKITE TORTO ĮDARĄ

 

1. Į dubenį įmuškite kiaušinius. Elektriniu plaktuvu šiek tiek paplakite. Suberkite cukrų, kukurūzų krakmolą, druską, supilkite vanilės ekstraktą, sudėkite tirštą jogurtą. Plakite, kol gausite vientisą masę. Supilkite citrinų sultis, suberkite žieveles ir gerai sumaišykite. Paruoštą masę supilkite ant iškepto sausainių pagrindo.

 

2. Įdėkite kepimo indą į įkaitintą orkaitę, į patį orkaitės centrą. Kepkite 50 min. ir tuomet patikrinkite. Praverkite orkaitės dureles ir lengvai pajudinkite kepimo formą. Kepinio kraštai turi būti tvirti, o pats centras šiek tiek virpėti, būti kreminės konsistencijos. Jeigu matote, kad masė dar per skysta, kepkite toliau, vis patikrindami kas 5–10 minučių. Kai kepinio konsistencija bus tokia, kokios reikia, išjunkite orkaitę ir perkelkite kepimo indą ant grotelių. Nesijaudinkite dėl kreminės konsistencijos torto centro – vėsdamas jis sutvirtės.

 

3. Atvėsinkite graikiško jogurto tortą iki kambario temperatūros. Tuomet perkelkite į šaldytuvą ir palaikykite jame mažiausiai 4 valandas arba visą naktį.

 

4. Prieš patiekdami, paruoškite torto papuošimą. Braškes supjaustykite plonais griežinėliais ir išdėliokite ant torto viršaus. Į nedidelį prikaistuvį supilkite vandenį, suberkite cukrų ir kukurūzų krakmolą. Sumaišykite. Kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol cukrus ištirps ir masė pradės tirštėti. Nuimkite nuo ugnies, maišydami šiek tiek atvėsinkite ir tolygiai plonu sluoksniu apipilkite braškes.

 

5. Atvėsinkite, kol torto paviršius sustings. Pjaustykite gabalėliais ir patiekite.

 

Astos Černės nuotr. / Graikiško jogurto tortas
Astos Černės nuotr. / Graikiško jogurto tortas

 

Graikiško jogurto tortą kepė ir aprašė Asta Černė

Ingredientai
Sausainiai: 180.00 g (pagrindui)
Cukrus: 50.00 g (pagrindui, 150 g įdarui ir 1 valg. š. papuošti)
Sviestas: 115.00 g (tirpintas – pagrindui)
Kiaušiniai: 4.00 vnt. (įdarui)
Kukurūzų krakmolas: 2.00 valg. š. (po 1 valg. š. įdarui ir papuošti)
Druska: 1.00 žiupsnelis (įdarui)
Vanilė: 1.00 arbat. š. (vanilės ekstraktas – įdarui)
Jogurtas: 600.00 g (tirštas, graikiškas – įdarui)
Citrinos: 1.00 vnt. (1 valg. š. citrinos sulčių ir 1 valg. š. tarkuotos citrinos žievelės – įdarui)
Braškės: 250.00 g (šviežios – papuošti)
Vanduo: 250.00 ml (papuošti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Jogurto tortas su mandarinais
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.6 / 172
Kaip gaminti

1. Sausainius sudėkite į tvirtą polietileninį maišelį ir kočėlu sutrinkite. Išmaišykite su tirpintu sviestu.

2. Sausainių masę sudėkite į kepimo popieriumi išklotą apskritą skardą, tolygiai paskirstykite, suspauskite ir padėkite šaltai.

3. Aguonas įmaišykite į pieną, užvirinkite ir atvėsinkite. Želatiną 10 minučių brinkinkite šaltame vandenyje.

4. Jogurtą, varškę, cukrų, vanilinį cukrų išsukite elektriniu maišikliu.

5. Į varškės masę supilkite aguonas su pienu, suberkite citrinos žieveles ir gerai išmaišykite.

6. Puode įkaitinkite citrinų sultis, supilkite ir ištirpinkite išbrinkusią želatiną (neužvirinkite). Mišinį atsargiai įmaišykite į varškės masę ir padėkite šaltai. Kai pradės stingti, įmaišykite plaktą grietinėlę.

7. Varškės ir jogurto masę sukrėskite ant avižinių sausainių papločio ir 4 valandoms dėkite į šaldytuvą.

8. Mandarinus nulupkite, skersai supjaustykite griežinėliais ir jais gražiai apdėkite sustingusį pyragą.

9. Pakaitintą abrikosų džemą ištrinkite pro sietelį ir atvėsinkite. Apliekite torto viršų.

Pagaminsite per 1 val. neskaičiuojant šaldymo laiko.

 

Knyga „Vaisiai“
Knyga „Vaisiai“

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Vaisiai“

 

Ingredientai
Sausainiai: 200.00 g (avižiniai)
Sviestas: 120.00 g
Aguonos: 25.00 g (maltos)
Pienas: 80.00 ml
Želatina: 20.00 g (pakelis)
Jogurtas: 250.00 g (natūralus)
Varškė: 400.00 g (liesa)
Cukrus: 100.00 g
Vanilinis cukrus: 32.00 g (2 pakeliai)
Citrinos: 1.00 vnt. (tarkuotos žievelės)
Sultys: 40.00 ml (citrinų)
Grietinėlė: 200.00 ml (plakama)
Mandarinai: 3.00 vnt. (3-4 vnt. be kauliukų)
Džemas: 150.00 g (mandarinų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Jogurtinis tortas su miško uogomis
12 asmenims
Pagaminsite per 7 val.
4.6 / 11
Kaip gaminti

Iškepkite biskvitą (ingredientai nurodyti 20 cm skersmens tortui):

1. Cukrų ir sviestą išplakite iki baltos, purios konsistencijos. Kiaušinius atskirai šiek tiek išplakite ir plakinį po truputį, po porą šaukštų, pilkite į sviesto masę ir kaskart perplakite.

2. Miltus persijokite drauge su kepimo milteliais. Dalimis, maišant mentele, įmaišykite į tešlą.

3. Į paruoštą tešlą supilkite pieną ir išmaišykite.

4. Supilkite į kepimo popieriumi išklotą ir riebalais pateptą kepimo formą. Kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.

5. Biskvitui iškepus jį ištraukite, leiskite jam 10 min. atvėsti formoje, švelniai apibraukite kraštelius peiliu, atsekite formą, padėkite vėsti ant grotelių, nuimkite formos dugną.

6. Leiskite biskvitui visiškai atvėsti. Pjaustykite tik po 6 valandų.

Pagaminkite uogų sluoksnį:

1. Želatiną užpilkite vandeniu, palikite apie 10 min. išbrinkti.

2. Uogas sutrinkite su cukrumi, sudėkite vandens vonelėje ištirpintą želatiną, išmaišykite, palikite atvėsti.

 

Pagaminkite jogurtinį sluoksnį:

1. Kremui graikišką jogurtą sumaišykite su kondensuotu pienu, žaliosios citrinos sultimis, žievele.

2. Želatiną užpilkite karštu vandeniu, ištirpinkite ir truputį atvėsinkite.

3. Grietinėlę išplakite atskirame dubenyje.

4. Į jogurto masę palengva nuolat maišydami supilkite želatiną, tuomet įmaišykite plaktą grietinėlę.

Surinkite tortą:

1. Dėkite vieną biskvitą į torto formą, ant biskvito paskleiskite kremo, į vidurį dėkite pusę uogų tyrės, dėkite kitą biskvitą, dar tyrės ir likusio kremo. Uždenkite likusiu biskvitu ir aptepkite kremu.

2. Dėkite tortą į šaldytuvą nakčiai sustingti.

3. Šokoladinį glajų ruoškite taip: ištirpinkite viską dubenyje, pastatytame ant puodo su verdančiu vandeniu, išmaišykite, leiskite truputį atvėsti ir sutirštėti. Apipilkite torto šonus, puoškite uogomis.

Ingredientai
Cukrus: 300.00 g (200 g biskvitui ir 100 g uogų sluoksniui)
Sviestas: 200.00 g (minkšto; biskvitui)
Kiaušiniai: 4.00 vnt. (biskvitui)
Miltai: 200.00 g (biskvitui)
Kepimo milteliai: 1.50 arbat. š. (biskvitui)
Pienas: 2.00 valg. š. (biskvitui)
Įvairios uogos: 250.00 g (įvairių šviežių; uogų sluoksniui. Ir dar pasilikite šiek tiek gervuogių ir šilauogių papuošimui)
Želatina: 30.00 g (10 g uogų sluoksniui ir 20 g jogurtiniam sluoksniui)
Vanduo: 115.00 ml (25 ml uogų sluoksniui ir 90 ml jogurtiniam sluoksniui)
Jogurtas: 300.00 g (graikiško; jogurtiniam sluoksniui)
Grietinėlė: 400.00 g (300 g jogurtiniam sluoksniui ir 100 g torto apliejimui; ne mažiau nei 35 proc. riebumo)
Sutirštintas pienas: 200.00 g (saldinto; jogurtiniam sluoksniui)
Žalioji citrina: 1.00 vnt. (nutarkuota žievelė ir išspaustos sultys; jogurtiniam sluoksniui)
Juodasis šokoladas: 100.00 g (torto apliejimui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Norėdamas tęsti – užsiregistruok

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Metas rinktis

Esports namai

Kiekvienas gali

URBAN˙/

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką