Dabar populiaru
Publikuota: 2019 birželio 11d. 19:00

18 netikėtų receptų braškėmis: nuo šaltsriubės iki giros

Sumuštinukai su ryžiais ir braškėmis
Mariaus Žičiaus nuotr. / Sumuštinukai su ryžiais ir braškėmis

Karštis ir sausi orai lietuviškoms braškėms nėra labai palankūs, tačiau skanių ir sultingų jų galime nusipirkti, verta naudotis proga ir nieko nelaukti. Šiomis dienomis labai tinka ruošti šaltus braškių kokteilius ir ledus, tačiau valgiaraštis gali būti žymiai platesnis. Pasigaminkite iš braškių patiekalą ar gėrimą, kokio iki šiol dar nebandėte. O mes skubame į pagalbą su receptais!

Receptai
Receptas: Braškių salotos su feta
2 asmenims
Pagaminsite per 2 val. 15 min.
3.4 / 7
Kaip gaminti

1. Salotas suplėšykite, braškes supjaustykite į keturias dalis, fetą - kubeliais.

2. Viską sudėkite į lėkštę. Apšlakstykite iš vyno acto, aliejaus, šlakelio vandens ir Provanso žolelių sumaišytu padažu.

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Ingredientai
Braškės: 100.00 g
Salotos: 100.00 g (mėgstamų)
Fetos sūris: 100.00 g
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š.
Vyno actas (šlakelis) 1.00 arbat. š.
Provanso žolelių prieskoniai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Braškių ir špinatų salotos
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
4.2 / 12
Kaip gaminti

1. Špinatus nuplaukite, nusausinkite, nugnybkite kotelius, didesnius – suplėšykite.

2. Uogas nuplaukite, nusausinkite, išvalykite, supjaustykite ketvirčiais. Išplakite grietinėlę.

3. Į indelius sudėkite špinatus, braškes, į stiklines – kompoto, plaktos grietinėlės, riešutų ir po rabarbaro stiebą. Valgykite sykiu iš abiejų indų.

Knyga „Geri receptai“
Knyga „Geri receptai“

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė

 

Ingredientai
Braškės: 1.00 st.
Špinatai: 2.00 sauja (geriausia - mažųjų)
Braškių kompotas: ( 0,5 st.) 1.00 st.
Grietinėlė: 200.00 ml (plakamosios)
Graikiniai riešutai: 1.00 sauja
Rabarbarai: 5.00 vnt. (stiebų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Braškių salotos su rūkytu sūriu
3 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.8 / 5
Kaip gaminti
  1. Salotas nuplaukite, nusausinkite, didesnes suplėšykite ir išdėliokite lėkštelėse. Braškes nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite per pusę ir išdėliokite ant salotų.
  2. Iš citrinos sulčių, sojų padažo, medaus, aliejaus ir acto užmaišykite padažą, juo apšlakstykite salotas ir braškes.
  3. Rūkytą sūrį sudėkite į kepimo indą, keliose vietose įpjaukite ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Truputį atvėsinkite, į įpjovas įpilkite po truputį balzaminio padažo. Atvėsintą sūrį išdėliokite ant paruoštų salotų. Skanu valgyti braškių džemu aptepta skrudintos baltos duonos riekele.
Ingredientai
Salotos: 200.00 g (įvairios)
Braškės: 10.00 vnt.
Sūris: 6.00 vnt. (nedideli rūkyto sūrio rutuliukai)
Balzaminis padažas: 2.00 arbat. š.
Citrinos: 1.00 vnt. (pusė - užpilui)
Sojų padažas: 2.00 valg. š. (užpilui)
Medus: 1.00 valg. š. (užpilui)
Alyvuogių aliejus: 1.00 valg. š. (užpilui)
Balzaminis actas: 1.00 arbat. š.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Braškių salotos su vytintu kumpiu
4 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
2.7 / 3
Kaip gaminti
  1. Braškes nuplaukite, nusausinkite, nuskabykite ir perpjaukite per pusę, didesnes – į keturias dalis.
  2. Gražgarstes nuplaukite, labai gerai nusausinkite ir išdėliokite lėkštėse. Avokadus nulupkite, perpjaukite per pusę, pašalinkite kauliuką, apšlakstykite šviežiai spaustomis citrinų sultimis, kad nepatamsėtų, ir supjaustykite kubeliais. Kriaušę nulupkite, perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis.
  3. Avokado kubelius, kumpio griežinėlius, braškių puseles ir kriaušių skilteles išdėliokite ant salotų, ant viršaus berkite druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų. Salotas apliekite padažu, paruoštu iš apelsino ir citrinos sulčių, klevų sirupo, aliejaus, druskos ir juodųjų pipirų.
Ingredientai
Gražgarstės: 200.00 g (didesnė pakuotė)
Kumpis: 300.00 g (mėgstamo vytinto ispaniško arba itališko kumpio juostelių)
Kriaušės: 1.00 vnt. (didelė)
Avokadai: 2.00 vnt.
Braškės: 500.00 g
Citrinos: 1.00 vnt. (pusės citrinos sulčių)
Klevų sirupas: 1.00 valg. š. (užpilui)
Aliejus: 3.00 valg. š. (užpilui)
Sultys: 2.00 valg. š. (po šaukštą apelsino ir citrinos sulčių)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Rūkytos vištienos salotos su braškėmis
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.6 / 9
Kaip gaminti
  1. Salotų lapus kruopščiai nuplaukite, nuvarvinkite ir sudėkite į lėkštę, sudėkite nuplautas braškes (didesnes perpjaukite pusiau ar į keturis dalis), gabaliukais supjaustykite mėsą, nektarinus.
  2. Iš majonezo, jogurto, druskos, pipirų ir aitriųjų paprikų sumaišykite padažą.
  3. Jį galima patiekti atskirame indelyje.
Ingredientai
Vištienos krūtinėlė: 1.00 vnt. (viščiuko, karštai rūkyta)
Salotos: 1.00 vnt. (gūžė)
Nektarinai: 2.00 vnt.
Braškės: 400.00 g
Majonezas: 2.00 valg. š.
Jogurtas: 2.00 valg. š. (natūralaus)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Aitrioji paprika: 1.00 žiupsnelis (miltelių)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Virtinukai su braškėmis
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.8 / 12
Kaip gaminti
  1. Varškę sudėkite į trintuvą ir sutrinkite iki vienalytės masės, į ją įberkite cukraus, įdėkite vanilės ir įmuškite kiaušinį.
  2. Viską gerai išplakite.
  3. Varškės masę sumaišykite su virtomis ir sutrintomis bulvėmis, įmaišykite miltus ir krakmolą.
  4. Minkoma tešla, jei ji limpa prie rankų galima įberti dar šiek tiek miltų.
  5. Iš tešlos formuokite rutuliukus į kiekvieno vidų įdėkite po braškę (galite naudoti ir šaldytas braškes).
  6. Virtinukus sudėkite į verdantį vandenį ir virkite ~5 minutes.
  7. Braškių padažui:
  8. Visus ingredientus sudėkite į smulkintuvą ir susmulkinkite. Jei trūksta, galima įberti dar šiek tiek cukraus.
  9. Virtinukai patiekiami su braškių padažu.

Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI

Ingredientai
Bulvės: 300.00 g (virtų)
Varškė: 300.00 g
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Miltai: 70.00 g
Krakmolas: 40.00 g
Cukrus: 4.00 arbat. š. (2 - virtinukams ir 2 - padažui)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Vanilė: 1.00 arbat. š. (0,5 - pastos)
Braškės: 3.00 sauja (2 saujos - padažui ir keletas virtinukams)
Citrinos: 1.00 vnt. (0,5 - sulčių ir 0,5 arbat. š. - žievelės - padažui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Braškių šaltsriubė
1 asmenims
Pagaminsite per 10 min.
3.6 / 36
Kaip gaminti
  1. Braškes gerai nuplaukite, nusausinkite.
  2. 3-4 braškes atidėkite į šalį, visas kitas berkite į elektrinį plakiklį. Į jį taip pat suberkite cukrų, supilkite pieną.
  3. Suplakite iki vientisos masės.
  4. Likusias nesutrintas braškes perpjaukite į kelias dalis ir įmaišykite į šaltsriubę, papuoškite jos viršų. Patiekdami į sriubos vidurį dėkite šaukštą vanilinių ledų arba plaktos grietinėlės. Puoškite mėtos šakele.
Ingredientai
Pienas: 250.00 ml (šalto)
Braškės: 250.00 g
Cukrus: 2.00 valg. š. (pagal skonį)
Vaniliniai ledai:(arba plaktos grietinėlės) 1.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pikantiška braškių šaltsriubė
4 asmenims
Pagaminsite per 2 val. 40 min.
3.6 / 10
Kaip gaminti

Procesas toks, jog paprasčiau nebūna: dėkite, pilkite, berkite visus ingredientus į elektrinį trintuvą ir įjungę didžiausią galingumą sutrinkite iki vientisos tyrės. Palikite šaldytuve porai valandų, kad atšaltų.

Supilstykite į dubenėlius ar stiklines, galite papuošti braškių ketvirčiais, šviežių mėtų, bazilikų ar petražolių lapeliais. Prie sriubos idealiai tiks traškus prancūziškas batonas.

Ingredientai
Braškės: 500.00 g (gerai prinokusių)
Pomidorai: 1.00 vnt. (vidutinio dydžio, supjaustytas kubeliais)
Agurkai: 0.50 vnt. (supjaustytas kubeliais)
Paprikos: 0.50 vnt. (raudonosios, supjaustytas kubeliais)
Česnakai: 1.00 skiltelės (sutrinta)
Čiobreliai: 0.50 arbat. š. (šviežių)
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Daržovių sultinys: 0.50 puodelis (atvėsinto; tinka ir paruoštas iš ekologiško sultinio kubelio)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Perlinio kuskuso salotos su kaulavaisiais ir braškėmis
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
2.7 / 3
Kaip gaminti

1. Į puodą supilkite apelsinų sultis, vandenį, suberkite cinamoną, kuminą ir druską. Užvirkite, tuomet suberkite perlinį kuskusą. Virkite apie 10 minučių, nukaiskite ir palaikykite uždengę dar penkias minutes.

2. Dabar galite iškart maišyti su kitais ingredientais ir valgyti šiltas salotas, arba atvėsinkite ir turėsite šaltas.

3. Persikus ir nektarinus nukaulinkite ir supjaustykite gan stambiais gabalėliais. Keptuvę su dviem šaukštais aliejaus įkaitinkite ir apkepkite kaulavaisių gabalėlius.

4. Braškes nuplaukite ir supjaustykite ketvirčiais, baziliką sukapokite.

5. Dubenyje sumaišykite visus padažo ingredientus, tuomet suberkite išvirusį kuskusą, keptus kaulavaisius, braškes bei bazilikus. Paragaukite, ar pakanka prieskonių.

 

Kruopos: galite naudoti smulkų kuskusą, jį pakanka užpilti verdančiu skysčiu ir palikti pastovėti 10 minučių. Vienam puodeliui smulkaus kuskuso pakanka vieno puodelio skysčio. Galite naudoti bulgurą, miežines ar kitas mėgstamas kruopas.

Kaulavaisiai: tinka visi kaulavaisiai, taip pat vyšnios, trešnės. Koreguokite žaliosios citrinos sulčių kiekį padaže priklausomai nuo vaisių ar uogų rūgštumo. Uogų (braškių, šilauogių) aš niekuomet nekepu, man jos skanesnės neapdorotos.

Žolelės: čia tiktų šviežios mėtos arba šiek tiek šviežio šalavijo. Viskas priklauso nuo jūsų fantazijos.

Ingredientai
Kuskusas: 1.00 puodelis (perlinio)
Apelsinų sultys: 1.00 puodelis
Vanduo: 0.50 puodelis
Kuminai: 0.50 arbat. š.
Cinamonas: 0.50 arbat. š.
Druska: 0.50 arbat. š. (perpus kuskusui ir padažui)
Persikai: 2.00 vnt.
Nektarinai: 2.00 vnt.
Braškės: 1.00 sauja
Bazilikai: 1.00 sauja
Alyvuogių aliejus: 6.00 valg. š. (2 kuskusui paruošti ir 4 padažui)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (padažui)
Garstyčios: 1.00 arbat. š. (padažui)
Žalioji citrina: 2.00 valg. š. (sulčių padažui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Sumuštinukai su ryžiais ir braškėmis
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
2.1 / 8
Kaip gaminti

1. Iš vanilinio cukraus, sviesto, miltų ir grietinėlės sūrio užminkykite tešlą. Padarykite rutulį, suvyniokite į popierių ir laikykite valandą šaldytuve.

2. Iš tešlos iškočiokite maždaug 2 mm storio lakštą. Formele išspauskite 3 cm skersmens skritulius. Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 8–10 minučių, kol gražiai pagels. Ištraukę atvėsinkite.

3. Iš vanilės ankščių išimkite šerdis. Pieną užvirinkite, sudėkite šerdis, suberkite cukrų ir ryžių dribsnius. Virkite kelias minutes, nukaiskite ir uždengę palikite 20 minučių (vis pamaišykite), kad išbrinktų ryžiai. Atvėsinkite.

4. Braškes nuplaukite, supjaustykite griežinėliais. Ant paplotėlių uždėkite po šaukštelį ryžių masės, ant jos – po griežinėlį braškių. Pabarstykite kapotomis pistacijomis.

Knyga „Uogos“
Knyga „Uogos“

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Uogos“

Ingredientai
Vanilinis cukrus: 50.00 g (2 pakeliai)
Sviestas: 50.00 g
Miltai: 100.00 g
Sūris: 50.00 g (tepamas grietinėlės)
Vanilė: 2.00 vnt. (ankštys)
Pienas: 500.00 ml
Cukrus: 100.00 g
Dribsniai: 120.00 g (ryžių)
Braškės: 12.00 vnt. (didelės)
Pistacijos: 1.00 st. (nesūdytos,kapotos)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Braškių desertas su vynu, maskarpone ir sausainiais
6 asmenims
Pagaminsite per 3 val.
3.0 / 7
Kaip gaminti

1. Sausainius sudėkite į storą polietileninį maišelį arba suvyniokite į lininį rankšluostį ir sutrinkite kočėlu (ne visai smulkiai).

2. Trupinius sudėkite į dubenį, apšlakstykite desertiniu vynu, išmaišykite.

3. Į litro talpos indą sudėkite pusę kiekio išmirkusių trupinių, tolygiai paskirstykite.

4. Pusę kiekio braškių su milteliniu cukrumi gerai sutrinkite šakute ir supilkite ant sausainių masės.

5. Maskarponę išsukite, įmaišykite plaktą grietinėlę. Jei mišinys per tirštas, įmaišykite truputį pieno.

6. Ant sausainių ir trintų braškių inde uždėkite pusę maskarponės masės. Taip sluoksniais sudėkite visus mišinius.

7. Ant deserto viršaus uždėkite sveikų arba perpus perpjautų uogų. Laikykitešaldytuve, kol sustings. Patiekti šaltą.

Knyga „Uogos“
Knyga „Uogos“

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Uogos“

Ingredientai
Sausainiai: 250.00 g
Vynas: 100.00 ml (desertinis)
Braškės: 400.00 g
Miltelinis cukrus: 50.00 g
Maskarponės sūris: 250.00 g
Grietinėlė: 284.00 ml (plakama)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Braškių ir kivių desertas su jogurto padažu
2 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
4.2 / 26
Kaip gaminti

1. Braškes perpjaukite pusiau, jei uogos didelės – į keturias dalis. Kivius nulupkite ir supjaustykite.

2. Smulkiai sukapokite žoleles ir sumaišykite su medumi bei jogurtu. Jei medus sukietėjęs, įstatykite jį į karšto vandens vonelę. Medus suskystės, bet nepraras maistinių savybių.

3. Uogas ir kivius sudėkite į indą, užpilkite jogurto padažu ir atsargiai išmaišykite. Valandą laikykite šaltoje vietoje.

Vegetariški patiekalai
Vegetariški patiekalai

Receptas iš knygos „Vegetariški patiekalai“,  kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Braškės: 20.00 vnt.
Kiviai: 4.00 vnt.
Jogurtas: 200.00 ml (natūralus padažui)
Medus: 2.00 valg. š. (skystas padažui)
Mėtos: 5.00 g (keli lapeliai padažui)
Čiobreliai: 5.00 g (kelios šakelės padažui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Ryžių, ledų ir braškių gardumynas
1 asmenims
Pagaminsite per 10 min.
2.5 / 8
Kaip gaminti

Sluoksniuokite šias sudedamąsias dalis į desertinį indą ir tiekite.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė

Ingredientai
Ledai (plombyras) 60.00 g
Ryžiai: 3.00 valg. š. (šalta ryžių košė)
Braškės: 50.00 g (3 valg. š. su cukrumi trintų braškių)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Sausainių ir braškių pyragas
4 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.5 / 8
Kaip gaminti

1. Sutrupinkite sausainius, supjaustykite braškes.

2. Ištirpinkite sviestą ir palaukite, kol atvės.

3. Sumaišykite sausainius su cukrumi, kakava, tirpintu sviestu ir grietine. Suberkite braškes.

4. Apvalų indą išklokite maistine plėvele, supilkite sausainių mišinį ir palaikykite per naktį.

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Ingredientai
Kakava: 2.00 valg. š.
Cukrus: 3.00 valg. š.
Grietinė: 300.00 g
Sviestas: 150.00 g
Sausainiai: 360.00 g (2 pakeliai (po 180 g) sausainių „Gaidelis“ ar panašių)
Braškės: 200.00 g
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Kuskuso desertas su braškėmis ir migdolais
2 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.8 / 5
Kaip gaminti

1. Kuskusą suberkite į indą ir užpilkite vedančiu vandeniu. Palikite 20 min. išbrinkti.

2. Į kuskusą suberkite cinamoną ir medų, smulkintus migdolus, braškes. Išmaišykite ir dėkite į desertinius indelius. Skanaus!

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Ingredientai
Kuskusas: 250.00 g
Medus: 2.00 valg. š.
Braškės: 50.00 g
Migdolai: 50.00 g
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Maskarponės putėsiai su braškėmis
6 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
4.5 / 4
Kaip gaminti
  1. Braškes atšildykite, iki vientisos masės išplakite elektriniu plakikliu su ruduoju cukrumi, citrinos sultimis ir nutakuota citrinos žievele, tada pertrinkite per sietelį, kad neliktų sėklyčių.
  2. Želatiną užpilkite šaltu vandeniu, išbrinkinkite ir ištirpinkite puodelyje virš garų.
  3. Maskarponės sūrį išplakite su milteliniu cukrumi ir vanilės sėklomis, palengva pildami plonyte srovele įplakite braškių tyrę ir želatiną.
  4. Atskirame inde grietinėlę suplakite iki standumo, tada labai atsargiai kabindama šaukštu iš apačios į viršų įmaišykite ją į maskarponės ir braškių masę.
  5. Putėsius išdėliokite į dailius indelius ir per naktį palaikykite šaldytuve.
  6. Tiekite papuošusi šaldytomis uogomis ir mėtų lapeliais (nebūtinai).

Pagaminsite per 30 min. (neskaičiuojant šaldymo laiko).

Ingredientai
Braškės: 1.00 st. (arba trintos braškių uogienės be cukraus)
Citrinos: 1.00 vnt. (nutarkuotos pusės citrinos žievelės ir sultys)
Rudasis cukrus: 4.00 valg. š.
Želatina: 10.00 g
Maskarponės sūris: 200.00 g
Grietinėlė: 200.00 ml (plakamosios)
Cukrus: 40.00 g (miltelinio)
Vanilė: 1.00 vnt. (pusė ankšties)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Braškinis lassi
6 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
4.3 / 3
Kaip gaminti

1.  Į plaktuvą sudėkite braškes ir medų, gerai suplakite. Tada supilkite jogurtą ir pridėkite daug ledukų, dar kartą suplakite. Tiekite tuoj pat. Puoškite braškėmis.

Knyga „Gaivieji gėrimai“
Knyga „Gaivieji gėrimai“

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Gaivieji gėrimai“, kulinarė Asta Žvikevičienė

 

Ingredientai
Braškės: 350.00 g
Jogurtas: 700.00 ml (natūralus)
Medus: 5.00 arbat. š.
Ledas: 1.00 sauja
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Braškių gira
12 asmenims
Pagaminsite per 2 val. 30 min.
3.2 / 14
Kaip gaminti

1. Gerai prinokusias braškes nuplaukite, nusausinkite ir sudėkite į emaliuotą indą. Užpilkite vandeniu ir kaitinkite, kol užvirs, nuimkite nuo ugnies.

2. Po 10 minučių braškes perkoškite. Į braškių sultis sudėkite medų, cukrų, citrinų rūgštį ir gerai išmaišykite. Paragaukite: jei trūksta saldumo, pridėkite dar cukraus ar medaus. Leiskite 1–2 valandas pastovėti.

3. Tuomet gėrimą išpilstykite į tamsius butelius – neperpildykite, palikite 7–10 centimetrų nuo viršaus. Į butelius įmeskite po kelias razinas ir sandariai užsukite. Laikykite butelius šaltoje vietoje 7–10 parų. Jei norite girą gerti greičiau, butelius pirmas 2 paras laikykite šiltoje, kitas 2 paras – šaltoje vietoje.   

Knyga „Gaivieji gėrimai“
Knyga „Gaivieji gėrimai“

 

 

 

 

 

 

 Receptas iš knygos „Gaivieji gėrimai“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Vanduo: 3.00 l
Braškės: 750.00 g
Medus: 1.00 valg. š.
Cukrus: 2.00 arbat. š.
Citrinų rūgštis: 1.00 g
Razinos: 1.00 sauja
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Praktiški patarimai

Gerumu dalintis gera
Skanumėlis

Dabar tu gali

Maistas

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką