Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 14

25 žuvies receptai šventiniam stalui – nuo užkandžių iki pyragų ir kepsnelių

Per visas didžiąsias žiemos šventes išsisukti, neparagavus nė vieno žuvies patiekalo, panašu, nepavyksta niekam. O tie patiekalai gali būti patys įvairiausi – nuo marinuotos termiškai neapdorotos lašišos iki kepsnelių, nuo pyragų su žuvimi iki įdarytų lydekų. Rinkitės mėgstamą kuo šviežesnę žuvį, o tada tik beliks užsiimti „burtais“ virtuvėje!
Marinuojama lašiša ir pyragas su lašiša
Marinuojama lašiša ir pyragas su lašiša / Vida Press nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius