Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 žiemiški kokteiliai, kurie padės išlaikyti stiprų imunitetą

Išlaikyti stiprų imunitetą žiemą ir gauti visus reikiamus vitaminus žiemą yra daug sunkiau nei vasarą. Vienas iš paprasčiausių (ir smagiausių) būdų užtikrinti pakankamą visų medžiagų gavybą, yra kokteiliai. Tad „Topo centras“ dalinasi net 5 žiemiškų kokteilių receptais, kurie ne tik padės išlaikyti stiprų imunitetą, bet ir patenkins visų smaližių norus.
5 žiemiški kokteiliai, kurie padės išlaikyti stiprų imunitetą
5 žiemiški kokteiliai, kurie padės išlaikyti stiprų imunitetą / Shutterstock nuotr.

Bananų, migdolų sviesto ir datulių kokteilis

Šiame skaniame bananų migdolų sviesto kokteilyje gausu maistinių skaidulų, sveikųjų riebalų ir baltymų, jame nėra glitimo, pieno, jis yra veganiškas, todėl tinka visiems! Čia yra daug skaidulų šaltinių, įskaitant bananus, datules, linų sėklas ir chia sėklas. Be to, į šį kokteilį galima dėti ir daržovių, pavyzdžiui, virtų saldžiųjų bulvių, žalių kopūstų, virtų arba žalių morkų ir burokėlių bei brokolių. Kai derinsite šias daržoves su daugybe saldžių vaisių, tokiais kaip bananai, avietės ar braškės, net nepastebėsite, kad jūsų gėrime yra daržovių, tačiau visas naudingas medžiagas gausite! Tai yra labai neįprastas kokteilis, kuriame yra išskirtinai daug naudingų medžiagų! Tiesa, dėl naudojimų ganėtinai kietų ingredientų, tokių kaip sėklos ar brokoliai, rekomenduojama turėti galingesnę kokteilinę, tokią kaip „Philips HR3752/00“.

Ypač gaivus ciberžolės ir imbiero kokteilis

Jeigu norite ypač smarkiai imunitetą sustiprinsiančio kokteilio, ciberžolės ir imbiero kokteilis yra puikus variantas. Dėl aštraus ar kartoko skonio nesijaudinkite: pridėkite šaldytų ananasų gabaliukų, šviežią bananą ir pieno (tinka ir migdolų ar avižų pienas) – būtent šie ingredientai paverčia kokteilį tikru skanėstu! Na, o imbiero ir ciberžolės užteks įdėti vos po vieną arbatinį šaukštelį. Tiesiog sumeskite viską į kokteilinę ir plakite apie 30 sekundžių. Viskas – jūsų kokteilis pagamintas!

Žiemiškas citrusinių vaisių gėrimas

Šiam kokteiliui jums reikės nemažai ingredientų, bet pasistengti verta: 1 puodelio šaldytų mango gabalėlių, 1 citrinos sultims, 1/2 arbatinio šaukštelio maltų ciberžolių, 1/4 arbatinio šaukštelio maltų kajeno pipirų, 3/4 puodelio šviežiai spaustų apelsinų sulčių, 2 arbatinių šaukšteliai šviežio tarkuoto imbiero, 1 nedidelio smulkinto burokėlio, 1 puodelio šaldytų aviečių, 1 apelsino, arba greipfruto, nulupto ir susmulkinto, 1/2 puodelio granatų sulčių, medaus (nebūtina).

Kokteilinėje sumaišykite mangų, citrinų sultis, ciberžolę, kajeno pipirus, imbierą ir apelsinų sultis. Plakite viską iki vientisos masės, jei reikia, įpilkite daugiau medaus, kad kokteilį pasaldintumėte. Tuomet išskalaukite savo prietaisą ir pasiruoškite antram etapui. Sumaišykite burokėlius, avietes, apelsinų ir granatų sultis, vėlgi, tai darykite iki vientisos ir kreminės masės. Jei reikia, įpilkite daugiau granatų sulčių, kad pasiektumėte norimą konsistenciją. Supilkite viską ant mangų mišinio ir švelniai išmaišykite. Skanaus!

Lengvas moka kokteilis dienos pradžiai

Šis paprastas moka kokteilio receptas tikrai taps jūsų nauja rytine tradicija. Jis pagaminamas iš sveikų ir naudingų ingredientų, tokių kaip bananai, jogurtas, espreso kava, o jo skonis yra nuostabus! Jums reikės banano, migdolų, jogurto, espresso kavos ar miltelių, kakavos ir datulių arba klevų sirupo. Tokiam kokteiliui puikiai tiks „Stollar SNB600 the ActiveLife“ – kadangi šį kokteilį galima pasigaminti dieną prieš, o „Stollar“ kokteilinės komplekte yra specialūs indai kokteilių saugojimui, galėsite savo kokteilį pasigaminti vakare, o juo mėgautis iš pat ryto!

Vos per minutę pagaminamas granatų ir apelsinų sulčių kokteilis

Neturite daug laiko arba tiesiog norite kaip įmanoma mažiau laiko praleisti virtuvėje? Tai yra bene paprasčiausias vitaminų kokteilis žiemai, kokį tik galima pasigaminti: jums tereikės natūralių granatų sulčių, ketvirtadalio puodelio citrinų sulčių, 2 šaukštų obuolių sulčių koncentrato ir kelių ledo kubelių. Tokiems kokteiliams puikiai tinka „TEFAL Perfect Mix+ BL811D38“, kuris kainuoja visai nedaug ir turi specialią ledukų smulkinimo funkciją. Tiesiog sudėkite visus ingredientus į kokteilinę ir mėgaukitės puikiu, gaiviu ir sveiku, bet labai paprastu kokteiliu!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius