Dabar populiaru
Publikuota: 2018 gegužės 11d. 15:34

Alfredo šašlykai: pagal šį receptą pavyksta visada

Šašlykai
123RF.com nuotr. / Šašlykai

Ar turite savo patikimą šašlykų receptą? Tą, kuris pavyksta net tada, kai mėsą marinuojate naktį užmerktomis akimis? 15min skaitytojas Alfredas pasidalino būtent tokiu receptu. „Šašlykai visada gaunasi sultingi, mėsytė minkšta“, – gyrė savo marinavimo būdą Aflredas. Mums belieka išbandyti ir įsitikinti.

Reikės:

  • 1 kg sprandinės,
  • 4 skiltelių česnako,
  • 4 valg. š. majonezo,
  • saujos petražolių,
  • saujos krapų,
  • žiupsnelio čiobrelių,
  • druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį.

Gaminimas:

Mėsą supjaustykite kubeliais. Išspauskite česnaką, suberkite susmulkintus krapus bei petražoles, smulkiai sukapotus čiobrelius, druską ir pipirus. Rankomis sumaigykite mėsą su prieskoniais, sudėkite majonezą ir išmaišykite. Padėkite šaltai nakčiai arba 6 valandoms.

Kepkite ant iki baltumo įkaitusių žarijų 15-20 minučių. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Geriausias poilsis yra gamtoje! Prekybos centruose „Norfa“ iki gegužės 16 d. su akcija gerokai pigiau galite įsigyti ne tik kepsninę su ratukais, bet ir lauko baldus, kad jūsų poilsis būtų pilnavertis.

Pažymėkite klaidą tekste pele, paspaudę kairįjį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Idėjos savaitgaliui

Sveikata

Svajonių virtuvė

Festivalis „Galapagai”

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką