Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant švenčių stalo – karališkas „Napoleonas“: patyrusių kepėjų patarimai ir receptai

Jei reikėtų rinkti klasikinį naminį tortą, kurį ir senais laikais mėgo, ir dabar tebemėgsta visi, ko gero, rungtųsi medaus tortas ir „Napoleonas“. Būtent pastarasis jau kelerius metus yra grįžęs net į madingiausias kepyklas, juo mėgaujasi ir užkietėję gerbėjai, ir naujai atradusieji. Neretai pasigirsta komentarų, esą tai tortas, kurį kepant ir tepant vargo netrūksta. O kaip yra iš tiesų?
„Napoleonų“ skonio testo dalyviai
Skirtingų kepyklų kepti „Napoleono“ gabalėliai / Strelkabelka nuotr.

Patarimų klausėme trijų patyrusių kepėjų, kurioms „Napoleono“ kepimas nėra milžiniškas iššūkis. Ką gi jos daro, kad procesas būtų sklandus, kokių klaidų reikia išvengti ir kaip viską sustyguoti? Savo žiniomis pasidalijo tinklaraštininkė, knygų autorė Renata Ničajienė, tinklaraštininkė, „Desertų klubo“ įkūrėja Asta Petrušienė bei „Katu Katu kepyklėlė“ vadovė Viktorija Toliušytė.

Tad pirmiausia – patarimai, o tada laikas keliems „Napoleono“ receptams. Kurį beišsirinktumėte, nepamirškite vadovautis mūsų pašnekovių pažertomis gudrybėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius