Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apskrudę ir traškūs: bulviniai Laimos blynai kitaip

Ir kas gi gali atsilaikyti prieš gardžia plutele pasidengusių bulvinių blynų lėkštę? Nosis tą aromatą atpažintų net sapne ir miegantį nuvestų į virtuvę. O nuodėme, kodėl tu tokia gundanti? Juk žinome, kas nutiktų, jei šiuo skanėstu mėgautumės be saiko ir kasdien. Tačiau kartais galima, ypač kai žiema kalena šalčio dantimis ir visai neketina mūsų kiemų palikti.
Čirviniai bulviniai blynai
Čirviniai bulviniai blynai / Laimos Kulikajevienės nuotr.

15min skaitytoja Laima dalinasi savo originaliu bulvinių blynų receptu. Net neabejojame, kad išmėginę juos kepsite ne tik Užgavėnėms, bet ir Valentino dienai!

Kitokiems bulviniams blynams reikės:

  • 6 bulvių,
  • 1 kiaušinio,
  • po 1 žiupsnelį druskos, pipirų, maltų lauro lapelių,
  • 1 skiltelės česnako,
  • 50 ml aliejaus.

Gaminimas:


Bulves ir česnaką sutarkuokite smulkia burokine tarka, įmuškite kiaušinį, supilkite aliejų, paskaninkite druska, lauro lapeliais ir pipirais. Viską gerai išmaišykite. Kepti čirvinių blynų keptuvėje, kol gražiai apskrus (apie 5 min). Patiekite su aštriu padažu (adžika) arba grietine.

Skanaus!

Dėkojame Laimai K. už receptą! Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse ir laimėti gardžių „Piemenėlio“ produktų rinkinį!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius