Dabar populiaru
Publikuota: 2017 sausio 2d. 16:39

Aštri sriuba: 10 receptų

Gruziniška charčio sriuba
Fotolia nuotr. / Gruziniška charčio sriuba

Pakutenkime skonio receptorius su ypatingais patiekalais!

TAIP PAT SKAITYKITE: Psichoterapeutė Daiva Žukauskienė: „Po švenčių jaučiatės kaip subliuškęs balionėlis? Tai normalu“

Receptai
Receptas: Aitriųjų paprikų sriuba
6 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.5 / 45
Kaip gaminti
  1. Faršą ir svogūną pakepinkite keptuvėje.
  2. Sudėkite pupeles, pomidorus ir troškinkite viską kartu, paskui supilkite pomidorų padažą.
  3. Viską troškinkite apie 10 minučių. Tada supilkite į puodą, supilkite sultinį, aitriąsias paprikas ir prieskonius, viską gerai sumaišykite.
  4. Dar viską pavirkite ant silpnos ugnies apie 10 minučių.
  5. Patiekiant galite užbarstyti sūrio. Skaniausia valgyti su česnakiniu  skrebučiu.

Receptą atsiuntė Rita D.

Ingredientai
Pomidorai: 500.00 g (konservuotų)
Pupelės: 250.00 g (konservuotų, aštrių)
Pomidorų padažas: 200.00 ml
Svogūnai: 1.00 vnt.
Faršas: 500.00 g (jautienos arba kiaulienos)
Sultinys: 1.00 st.
Sūris: 100.00 g
Pipirai: 1.00 vnt. (čili)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Aštri sriuba
2 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.2 / 9
Kaip gaminti

1. Užvirkite 1,5 l vandens ir išvirkite makaronus. Tada sumeskite sultinio kubelius.

2. Gerai išplakite kiaušinius ir, lėtai maišydamos, supilkite į verdančia sriubą.

3. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir paprikos miltelių (sriuba turi būti aštri).  

Ingredientai
Makaronai: 100.00 g
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (arba 1)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Saldžiosios paprikos milteliai: 1.00 arbat. š. (arba aitrioji pagal skonį)
Sultinio kubeliai: 3.00 vnt.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Sriuba su virtiniais ir aštria dešra
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
2.4 / 5
Kaip gaminti

1.Morkas, cukiniją supjaustykite kubeliais, dėkite į puodą su verdančiu sūdytu vandeniu ir virkite 10 minučių. Sudėkite itališkus virtinius ir ant silpnos ugnies virkite 5–7 minutes.

2.Dešrą supjaustykite plonomis riekelėmis, svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Sudėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir maišydami kepinkite, kol dešra gražiai apskrus.

3.Sukrėskite konservuotus pomidorus ir maišydami dar truputį pakepinkite. Masę sukrėskite į puodą, atsargiai išmaišykite ir dar virkite 5 minutes.

4.Sriubą tiekite pabarstytą parmezanu, kapotais šviežiais bazilikais ir raudonėliais.

Knygos "Sotūs pietūs" viršelis
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis

Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“,  kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
dešra aštri parūkyta 450.00 g
Pomidorai: 400.00 g (savo sultyse konservuoti be odelių)
virtiniai itališki (tortellini) su sūriu 200.00 g
Parmezano sūris: 100.00 g (drožlės)
Morkos: 2.00 vnt.
Cukinijos: 1.00 vnt. (nedidelė)
Vanduo: 1500.00 ml
Svogūnai: 1.00 vnt.
Bazilikai: 1.00 arbat. š. (švieži, kapoti)
Raudonėliai: 3.00 g (švieži)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Trinta paprikų sriuba
3 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
0.0 / 0
Kaip gaminti

1. Paprikas ir aitriąją papriką nuplaukite, perpjaukite per pusę, išvalykite ir susmulkinkite (pusę aitriosios paprikos ankšties palikite papuošti).

2. Svogūnus ir česnakus nulupkite, susmulkinkite ir kartu su aitriąja paprika iki pagels pakepinkite svieste. Tada dėkite nuskustas tarkuotas morkas, smulkintas paprikas, porą ir kepinkite, kol daržovės suminkštės.

3. Daržoves sukrėskite į puodą su sultiniu, įmeskite kelis laurų lapelius ir kvapiųjų pipirų grūdelius, pasūdykite, suberkite žalumynus ir virkite ant mažos ugnies apie 15 min.

4. Sriubą nukelkite nuo ugnies ir iki vientisos masės sutrinkite elektriniu plakikliu. Tada vėl užkaitinkite, sumeskite smulkintus pievagrybius ir išpilstykite į dubenėlius.

5. Į sriubą įmeskite po kelis gabaliukus bri sūrio ir po šiaudelį aitriosios paprikos.

Taip pat skaitykite:

Vakarienei – šilta sriuba!

Susipažinkite su aitriosiomis paprikomis!

Ingredientai
Paprikos: 3.00 vnt. (žalia, geltona ir raudona)
Aitrioji paprika: 1.00 vnt.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Pievagrybiai: 50.00 g (saujelė)
Morkos: 2.00 vnt.
Porai: 1.00 vnt. (pusė)
Česnakai: 4.00 skiltelės
Sviestas: 2.00 valg. š.
Daržovių sultinys: 500.00 ml
Sūris: 100.00 g (bri)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį; šviežiai maltų)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (keli grūdeliai kvapiųjų)
Prieskoniniai žalumynai: 1.00 valg. š. (saujelė)
Laurų lapai: 2.00 vnt.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gruziniška charčo sriuba
6 asmenims
Pagaminsite per 2 val. 30 min.
3.8 / 28
Kaip gaminti
  1. Mėsą supjaustykite vidutinio stambumo gabalais, sudėkite į gilų puodą storu dugnu, užpilkite dviem litrais šalto vandens ir statykite ant stiprios ugnies. Kai užvirs, nugriebkite putas. Įmeskite svogūną, salierą bei petražolių šaknį, kelis juoduosius pipirus, pridenkite puodą dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite apie dvi valandas.
  2. Suvirusias daržoves išgriebkite kiaurasamčiu. Suberkite ryžius, sudėkite svieste pakepintus smulkintus likusius svogūnus. Į puodą įleiskite marlinį maišelį su kalendromis bei laurų lapais. Virkite apie 20 minučių.
  3. Maišelį su prieskoniais ištraukite, supilkite granatų sultis, įberkite žiupsnį kaukazietiškų prieskonių, smulkintų šviežių petražolių bei bazilikų, sudėkite smulkintą aitriąją papriką, česnakus, pagal skonį įberkite druskos ir virkite dar apie 10 minučių. Skanaus!

Plačiau skaitykite: Garsiausios pasaulio sriubos. Verta paskanauti!

Ingredientai
Aviena: arba jautienos - krūtininės ar kumpio 500.00 g
Ryžiai: 1.00 st. (1/2 st. ilgagrūdžių)
Svogūnai: 3.00 vnt.
Česnakai: 3.00 skiltelės
Sultys: 100.00 ml (granatų - šviežiai spaustos)
Aitrioji paprika: 1.00 vnt.
Laurų lapai: 2.00 vnt.
Salierai: 20.00 g (gabalėlis šaknies)
Petražolės: 20.00 g (gabalėlis šaknies ir švieži lapeliai)
Bazilikai: 1.00 žiupsnelis (švieži)
Kalendros: 3.00 g (maltos)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Kaukazietiški prieskoniai: 1.00 arbat. š.
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Kaukazietiška aštri vegetarinė ryžių ir pomidorų sriuba – „Charčo“
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.8 / 39
Kaip gaminti

Garsi ir populiari Užkaukazėje ir rytinėje Europos dalyje sriuba, ypač mėgstama vyrų. Stipri, aštri, rūgšti, soti ir įsimenamo skonio. Originali „charčo“ verdama su aviena, tačiau šis receptas adaptuotas vegetarinei jogos mitybai. Tam, kad išvirtume skanią sriubą, nereikia mėsos nuoviro, sriubai skonį suteikia prieskoniai. Vietoje rūgščių slyvų „tkemali“, paprastai naudojamų šiai sriubai virti, pagardinsime ne mažiau rūgščiomis džiovintomis raugerškių uogomis. Jų ieškokite profesionaliose prieskonių parduotuvėse, vaistinėse ar vasarą prisirinkite slėniuose ir išsidžiovinkite patys. Svogūnus ir česnakus pakeis asafetida, mėsos riebalus - išvalytas lydytas sviestas „ghee“. Be galo skani ir labai greitai paruošiama sriuba.

Atkreipkite dėmesį: jei norite švelnesnės sriubos, nedėkite aštriosios paprikos ankšties, užteks tik juodųjų pipirų.

 

1. Užkaiskite sriubai skirtą puodą ir įdėkite 2 šaukštus išvalyto lydyto sviesto „ghee“. Kai sviestas įkais, suberkite asafetidą ir įmeskite lauro lapus. Po keliolikos sekundžių suberkite išplautus ir išdžiovintus ryžius. Kepkite maišydami kelias minutes ant vidutinės ugnies, kol ryžiai pabals ir pradės skleisti riešutų aromatą.

2. Užpilkite verdančiu vandeniu, įberkite šaukštelį druskos, sumažinkite ugnį, uždenkite ir virkite 15-20 minučių, kol ryžiai visiškai išvirs.

3. Tuo metu į verdantį vandenį kelioms minutėms pamerkite pomidorus, išgriebkite, perliekite šaltu vandeniu ir nunerkite odelę. Išimkite kotelių vietas ir supjaustykite kubeliais.

4. Užkaiskite gilią keptuvę ir įdėkite 2 šaukštus išvalyto lydyto sviesto „ghee“. Kai sviestas įkais, įmeskite džiovintą aštriąją papriką, suberkite raugerškį ir paprikos dribsnius.

5. Kepkite prieskonius keliolika sekundžių ir sukrėskite pomidorus. Išmaišykite ir uždenkite. Troškinkite pomidorus 5-7 minutes.

6. Keptuvę atidenkite, pasūdykite likusia druska, suberkite juoduosius pipirus ir cukrų. Kepkite pomidorus atvirame puode dar 5-7 minutes retkarčiais pamaišydami.

7. Supilkite pomidorų tyrę į išvirusius ryžius ir išmaišykite. Sudėkite prieskonines žoleles. Išmaišykite, užvirkite ir po minutės nukaiskite. Prieš patiekiant išgriebkite laurų lapus ir aitriosios paprikos ankštį.

8. Patiekite su šlakeliu grietinės, duona ir šviežiu brinzos sūriu. Sriuba aušdama tirštėja.

Receptas iš tinklaraščio „Jogos mityba“

Ingredientai
Ryžiai: 100.00 g (tiks tiek ilgagrūdžiai, tiek apvalūs)
Pomidorai: 2.00 vnt. (2 dideli arba 4 vidutinio dydžio)
Sviestas: 4.00 valg. š. (išvalytas lydytas sviestas „ghee“)
Džiovintos raugerškio uogos: (nubrauktas) 1.00 valg. š.
Džiovintos saldžiosios paprikos dribsniai: 1.00 valg. š.
Laurų lapai: 2.00 vnt.
Džiovintos aštriosios paprikos ankštys: (arba 2 vnt.) 1.00 vnt.
Asafetidos prieskoniai: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (1/4 arbat š.)
Druska: 15.00 g (1,5 arbat. š.)
Cukrus: 1.00 valg. š. (kupinas)
Vanduo: 1.00 l (verdantis)
Krapai: 1.00 arbat. š. (smulkiai sukapoti švieži (šluotelė) arba džiovinti)
Petražolės: 1.00 valg. š. (smulkiai sukapotos šviežios (šluotelė) arba džiovintos)
Grietinė: 2.00 valg. š. (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Paprikų sriuba
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 10 min.
4.2 / 23
Kaip gaminti
  1. Saldžiąsias paprikas ir aitriąją papriką perpjaukite per pusę, išimkite sėklytes.
  2. Saldžiąsias paprikas guldykite į riebalais pateptą skardą ir kepkite apie 10 min.
  3. Perliekite šaltu vandeniu, atvėsinkite ir nulupkite odelę.
  4. Aitriąją papriką sukapokite.
  5. Svogūną supjaustykite griežinėliais, česnaką sutraiškykite ir pakepinkite karštuose riebaluose.
  6. Į puodą supilkite vištienos sultinį, sumeskite pjaustytas bulves, tarkuotą morką, pipirų grūdelius, viską pasūdykite, pagardinkite pipirais ir virkite apie 20 min.
  7. Sriubą suplakite.
  8. Atskirame indelyje elektriniu plakikliu sutrinkite raudoną papriką su jogurtu ir kambario temperatūros sūriu.
  9. Masę įmaišykite į sriubą.
Ingredientai
Vištienos sultinys: 1500.00 ml
Bulvės: 300.00 g
Paprikos: 4.00 vnt. (2 - raudonos ir 2 - geltonos)
Aitrioji paprika: 1.00 vnt.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Česnakai: 3.00 skiltelės
Morkos: 1.00 vnt.
Saldžiosios paprikos milteliai: 1.00 arbat. š.
Juodieji pipirai: 3.00 vnt. (žirneliai)
Bri sūris: 150.00 g (minkšto)
Alyvuogių aliejus: 1.00 valg. š.
Jogurtas: 2.00 valg. š. (natūralaus)
Pipirniai: (grūdeliai - papuošimui) 3.00 vnt.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Čili sriuba
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.2 / 48
Kaip gaminti
  1. Svogūną ir česnaką susmulkinkite.
  2. Į puodą įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, sudėkite svogūnus ir česnakus, apkepinkite.
  3. Jiems apkepus sudėkite mėsą ir pakepinkite porą minučių.
  4. Mėsai apkepus sudėkite susmulkintą čili pipirą, įdėkite pomidorų pastos, pagardinkite druska, pipirais ir čiobreliu.
  5. Viską dar keletą minučių troškinkite ant mažos ugnies (jei trūksta skysčio, galima įpilti šlakelį vandens).
  6. Tuomet, į puodą sudėkite kubeliais supjaustytą papriką ir viską dar ~7–10 min. troškinkite.
  7. Paprikai šiek tiek suminkštėjus į puodą sudėkite pupeles ir pomidorus (su visu skysčiu) ir viską  dar 5 min. pavirkite.
  8. Sriubą sutrinkite elektriniu trintuvu, į ją įmaišykite parmezano.

Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI

Ingredientai
Kiauliena: 200.00 g (maltos arba jautienos)
Svogūnai: 1.00 vnt. (0,5)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Pipirai: 1.00 vnt. (0,5 - šviežio čili)
Paprikos: 1.00 vnt. (raudona)
Pomidorų pasta: 2.00 valg. š.
Pupelės: 400.00 g (skardinė konservuotų raudonųjų)
Pomidorai: 1.00 vnt. (skardinė konservuotų savo sultyse)
Čiobreliai: 1.00 žiupsnelis
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Parmezano sūris: 50.00 g
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Aitriųjų paprikų sriuba
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.1 / 23
Kaip gaminti
  1. Svogūnus supjaustykite kubeliais, apkepkite su faršu.
  2. Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu ir nulupkite odeles. Sudėkite juos į smulkintuvą.
  3. Taip pat dėkite česnakų, prieskonių, kakavos ir aitriųjų paprikų. Viską gerai susmulkinkite.
  4. Sukrėskite į puodą gautą masę, keptą faršą ir pupeles. Viską sumaišykite ir užvirus pavirkite dar 10 minučių.
  5. Pilkite į lėkštes ir užtarkuokite kietojo sūriu.
  6. Tiekite su formine duona.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Lina M.

Ingredientai
Svogūnai: 1.00 vnt.
Sūris: 100.00 g (brandintas puskietis)
Aitrioji paprika: 4.00 vnt. (čili)
Faršas: 500.00 g
Pomidorai: 500.00 g
Pupelės: 400.00 g (konservuotų)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (kvapiųjų)
Kakava: 1.00 vnt. (žiupsnelis)
Česnakai: 1.00 skiltelės
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gruziniška charčio sriuba
6 asmenims
Pagaminsite per 2 val. 30 min.
4.1 / 60
Kaip gaminti

1. Nedideliais, kelių centimetrų kubeliais sujaustykite mėsą. Į puodą pripilkite 3 l šalto vandens, sudėkite kubeliais pjaustytą mėsą ir virkite 1,5–2 val. ant vidutinės ugnies, vis pamaišydamos ir nepamiršdamos nugraibyti susidariusių putų.

2. Likus pusvalandžiui iki išvirs mėsa, sumaišykite pomidorų pastą, „Tkemali“ padažą, raudoną aitriąją papriką (nepadauginkite, nes „Tkemali“ padažas taip pat yra aštrokas), paprikos miltelius, smulkiai supjaustytus kalendrus, „Chmeli-suneli“ prieskonius, juoduosius pipirus. „Tkemali“ ir „Chmeli-suneli“ padažų galima rasti ir prekybos centruose. Tačiau reikalui esant juos galite pakeisti ir kitais produktais. „Tkemali“ padažo tikslas suteikti sriubai pikantiškos rūgštelės. Jį neblogai kompensuos 100 ml šviežiai spaustų granatų ar citrinų sulčių (jei pilsite pastarąsias, galite įberti ir žiupsnelį tarkuotų žievelių). Jei nerasite „Chmeli-suneli“, panašų džiovintų prieskonių mišinį galite susimaišyti pati: po žiupsnelį džiovintų mairūnų, bazilikų, mėtų, krapų, kelis smulkiai sumaltus gvazdikėlius, juodųjų pipirų ir cinamono.

3. Keptuvėje ištirpdytame svieste apkepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus. Supilkite sumaišytų padažų ir prieskonių tyrę ir minutę patroškinkite viską.

4. Gerai nuplaukite ryžius ir suberkite į puodą su mėsa. Virkite apie 15 minučių, paskui suberkite prieskonių ir kepintų svogūnų masę.

5. Iki vientisos masės sutrinkite česnakus, graikinius riešutus, įberkite druskos pagal skonį ir dar kartą permaišykite. Šiek tiek sriubos skystimo sumaišykite su česnakais, graikiniais riešutais ir supilkite į sriubą.

6. Dar šiek tiek pavirkite ir, nuėmusios nuo ugnies, palaikykite 20 minučių. Prieš skanaudamos galite pabarstyti mėgstamų smulkintų žalumynų.

Plačiau skaitykite: „Kulinarinė pamokėlė: verdame aromatingą charčio sriubą“

Ingredientai
Aviena (tinka ir jautiena) 500.00 g
Ryžiai: 120.00 g (2/3 stiklinės)
Svogūnai: 3.00 vnt. (dideli)
Česnakai: 5.00 skiltelės
„Tkemali“ padažas (galima keisti granatų arba citrinų sultimis) 3.00 valg. š.
„Chmeli-suneli“ prieskoniai 2.00 arbat. š.
Aitrioji paprika: 1.00 vnt. (pagal skonį)
Paprikos milteliai (pagal skonį) 1.00 arbat. š.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (5 žirneliai)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Graikiniai riešutai: 120.00 g (3/4 stiklinės)
Kalendros: 10.00 g (ryšelis)
Pomidorų pasta 100.00 g
Peržiūrėti detalesnę informaciją

TAIP PAT SKAITYKITE: 10 liekninamųjų sriubų receptų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Aktualu

Maištas žlugo: torių dauguma pareiškė pasitikinti Jungtinės Karalystės premjere Theresa May

Aktualu

Kalinys atskleidė, kaip organizuodavo telefonų ir narkotikų patekimą į Pravieniškes

Aktualu

D.Grybauskaitė: jokių pažymų apie premjero skelbiamas grėsmes nėra

Aktualu

Londoną supančiojus „Brexit“ mazgams priblokšta Europa klausia: „Kas jums pasidarė?“

Sportas

Čempionų lyga: paskutinis laimingasis „Lyon“ ir grandų sensacingi pralaimėjimai

„Ginčas“ dėl Lietuvos pilietybės: ar suteikti ją Kanadoje išaugusiam NBA potencialo talentui?

Gyvenimas

Išgirdę 8-metės dukters diagnozę tėvai nustėro: Lietuvoje gydymo nėra

Aktualu

Panevėžyje girtas vairuotojas policijai įkliuvo prie visą parą veikiančio baro

Aktualu

Švietimo ir mokslo komitetas pritarė D.Grybauskaitės etatinio apmokėjimo pataisoms

Vardai

Andrių Šedžių supykdė mitingas prie Šiaulių savivaldybės: abiturientus iš pamokų atginė per prievartą?

24sek

„urBONUSas“: R.Petrauskas nededa taško: „Rimtai svarstyčiau pasiūlymą komentuoti „Žalgirį“

Gazas

Nerimas Dakaro dalyviams: automobilius gabenantis laivas sugedo viduryje Atlanto vandenyno

Patikrinta 15min Aktualu

Tiesa ar melas? Saulius Skvernelis: „Ministro pirmininko atlyginimas dėl mokesčių reformos nesikeis nė vienu euru“

Vardai

Filmavimo metu susižalojo Mios sūnus – prireikė medikų pagalbos

Vardai

Paaiškėjo „Eurovizijos“ atrankos vedėjai: duetas kartu dirbs pirmą kartą

Gazas

Filmų sukurti mitai: ar susišaudymo metu tikrai saugu slėptis už automobilio?

Mokslas.IT

Rusijoje demonstruotas „pažangus robotas“ pasirodė esąs žmogus su roboto kostiumu

Gyvenimas

Savanoriaujanti Vitalija: „Kodėl seneliai, turintys artimuosius, jaučiasi tokie vieniši?“

Sportas

Čempionų lyga: Maskvos CSKA vėl pažemino namuose žaidusį Madrido „Real“

Verslas

Jau kitais metais pinigų pervedimus bus galima atlikti per kelias sekundes

Naujienos

Aktualu

Maištas žlugo: torių dauguma pareiškė pasitikinti Jungtinės Karalystės premjere Theresa May

Aktualu

Kalinys atskleidė, kaip organizuodavo telefonų ir narkotikų patekimą į Pravieniškes

Aktualu

D.Grybauskaitė: jokių pažymų apie premjero skelbiamas grėsmes nėra

Aktualu

Londoną supančiojus „Brexit“ mazgams priblokšta Europa klausia: „Kas jums pasidarė?“

Sportas

Čempionų lyga: paskutinis laimingasis „Lyon“ ir grandų sensacingi pralaimėjimai

„Ginčas“ dėl Lietuvos pilietybės: ar suteikti ją Kanadoje išaugusiam NBA potencialo talentui?

Gyvenimas

Išgirdę 8-metės dukters diagnozę tėvai nustėro: Lietuvoje gydymo nėra

Aktualu

Panevėžyje girtas vairuotojas policijai įkliuvo prie visą parą veikiančio baro

Aktualu

Švietimo ir mokslo komitetas pritarė D.Grybauskaitės etatinio apmokėjimo pataisoms

Vardai

Andrių Šedžių supykdė mitingas prie Šiaulių savivaldybės: abiturientus iš pamokų atginė per prievartą?

24sek

„urBONUSas“: R.Petrauskas nededa taško: „Rimtai svarstyčiau pasiūlymą komentuoti „Žalgirį“

Gazas

Nerimas Dakaro dalyviams: automobilius gabenantis laivas sugedo viduryje Atlanto vandenyno

Patikrinta 15min Aktualu

Tiesa ar melas? Saulius Skvernelis: „Ministro pirmininko atlyginimas dėl mokesčių reformos nesikeis nė vienu euru“

Vardai

Filmavimo metu susižalojo Mios sūnus – prireikė medikų pagalbos

Vardai

Paaiškėjo „Eurovizijos“ atrankos vedėjai: duetas kartu dirbs pirmą kartą

Gazas

Filmų sukurti mitai: ar susišaudymo metu tikrai saugu slėptis už automobilio?

Mokslas.IT

Rusijoje demonstruotas „pažangus robotas“ pasirodė esąs žmogus su roboto kostiumu

Gyvenimas

Savanoriaujanti Vitalija: „Kodėl seneliai, turintys artimuosius, jaučiasi tokie vieniši?“

Sportas

Čempionų lyga: Maskvos CSKA vėl pažemino namuose žaidusį Madrido „Real“

Verslas

Jau kitais metais pinigų pervedimus bus galima atlikti per kelias sekundes

Vardai

Ypatingos

05:50
03:17

Gera keliauti kartu

Kviečiame anties

Šiemet buvau geras

Maistas

Dovanoju sveikatą

Sveikata

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką