Dabar populiaru
Publikuota: 2018 kovo 16d. 16:02

Auksaspalviai bulviniai blynai su varškės ir lašišos padažu

Bulviniai blynai
123RF.com nuotr. / Bulviniai blynai

Bulvinius blynus mėgstame visi, tačiau ir juos norisi kartais patiekti įdomiau. Šiandien „Popierinio baro“ šefas Reinis siūlo originalų ir gardų lašišos ir varškės padažą, kuris bulviniams blynas suteiks visai naują charakterį. Išmėginkite!

Blynams reikės:

  • 4 didelių bulvių,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio pipirų,
  • saujos svogūnų laiškų,
  • 1/2 valg. š. miltų,
  • 1/2 valg. š. grietinės,
  • 1 kiaušinio,
  • aliejaus kepimui.

Padažui reikės:

  • 4 rūkytos lašišos nugarkaulių,
  • žiupsnelio pipirų,
  • 1 skiltelės česnako,
  • saujos krapų,
  • saujos svogūnų laiškų,
  • 1 pakelio varškės,
  • 1 valg. š. grietinės,
  • 50 ml pasukų,
  • žiupsnelio druskos.

Kaip gaminti blynus, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

Na, o patiekalui reikalingų produktų – rūkytos lašišos, grietinės, varškės, pasukų ir miltų su akcija pigiau šiuo metu rasite prekybos centruose „Norfa“.

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Ypatingos

07:40
07:22

Gera keliauti kartu

Ko reikia šiuolaikiniam pirkėjui?

Sveikata

Būk nesustabdoma

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką