-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aurimėlio virtuvės“ receptas: kapoti karpio kepsneliai su bulvių koše

Jei įsigijote didesnių, stambesnių karpių, iš tokių išeis net ne vienas patiekalas. Pavyzdžiui, šios žuvies nugarėlės puikiai tinka kapotiems kepsneliams. Jų receptu dalijasi Aurimas, „Facebook“ tinklaraščio „Aurimėlio virtuvė“ autorius.
Kapoti karpio kepsneliai su bulvių koše
Kapoti karpio kepsneliai su bulvių koše / Autoriaus nuotr.

Ingredientai:

  • 500 g karpio nugarėlių;
  • 2 kiaušiniai;
  • 2 valg. šaukšt. majonezo;
  • 2 valg. šaukšt. krakmolo;
  • druskos;
  • pipirų;
  • mairūno;
  • 2 skiltelės česnako;
  • aliejaus (kepimui).

Gaminimas:

1. Nuo karpio nugarėlių pašaliname odą ir ašakas. Karpio mėsą supjaustome mažais gabaliukais. Į kapotą mėsą mušame kiaušinius, dedame krakmolo, majonezo, smulkinto česnako, beriame druskos, pipirų ir mairūno. Viską gerai išmaišome.

2. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir šaukštu dedame tešlą į keptuvę. Kepsnelius kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.

3. Patiekiame su bulvių koše ir mėgstamomis daržovėmis.

Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, hobis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius