Dabar populiaru
15min be reklamos
Publikuota: 2021 kovo 12d. 08:00

„Aurimėlio virtuvės“ receptas: kapoti karpio kepsneliai su bulvių koše

Kapoti karpio kepsneliai su bulvių koše
Autoriaus nuotr. / Kapoti karpio kepsneliai su bulvių koše
Jei įsigijote didesnių, stambesnių karpių, iš tokių išeis net ne vienas patiekalas. Pavyzdžiui, šios žuvies nugarėlės puikiai tinka kapotiems kepsneliams. Jų receptu dalijasi Aurimas, „Facebook“ tinklaraščio „Aurimėlio virtuvė“ autorius.

Ingredientai:

  • 500 g karpio nugarėlių;
  • 2 kiaušiniai;
  • 2 valg. šaukšt. majonezo;
  • 2 valg. šaukšt. krakmolo;
  • druskos;
  • pipirų;
  • mairūno;
  • 2 skiltelės česnako;
  • aliejaus (kepimui).

Gaminimas:

1. Nuo karpio nugarėlių pašaliname odą ir ašakas. Karpio mėsą supjaustome mažais gabaliukais. Į kapotą mėsą mušame kiaušinius, dedame krakmolo, majonezo, smulkinto česnako, beriame druskos, pipirų ir mairūno. Viską gerai išmaišome.

2. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir šaukštu dedame tešlą į keptuvę. Kepsnelius kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.

3. Patiekiame su bulvių koše ir mėgstamomis daržovėmis.

Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, hobis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.

Norėdamas tęsti – užsiregistruok

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Interviu

SEB verslo augimo programa

01:37:23

OfiSPA – vieta dirbti ir nepavargti

Video

01:01
00:21
41:07

15min metų knygų rinkimai

Esports namai

URBAN˙/

Grožio programa 360°

Sveikata

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką