Dabar populiaru
15min be reklamos
Publikuota: 2021 birželio 25d. 10:00

„Aurimėlio virtuvės“ receptas: šaltibarščiai su kaparėliais

Šaltibarščiai su kaparėliais
Tinklaraštininko nuotr. / Šaltibarščiai su kaparėliais
Šaltibarščiai man skanu bet kuriuo metų laiku. Gaminu juos dažnai, todėl kartais norisi atrasti kitokį skonį, o tam pasinaudoju vis kitokiais ingredientais, šį kartą gaminau su kaparėliais. Kadangi kaparėliai man labai patinka, tai ir šaltibarščiai su kaparėliais buvo tikrai „wow“!

Ingredientai:

  • 2 l šaltibarščių kefyro;
  • 500 g marinuotų burokėlių;
  • 500 g agurkų;
  • po ryšulėlį krapų ir svogūnų laiškų;
  • 2 valg. šaukšt. kaparėlių;
  • druskos;
  • pipirų;
  • putpelių kiaušinių;
  • grietinės.

Gaminimas:

1. Į puodą pilame kefyrą, dedame marinuotus burokėlius, tarkuotus agurkus, smulkintus žalumynus (truputį paliekame papuošimui).

2. Kaparėlius pasmulkiname ir dedame į šaltibarščius, beriame druskos, pipirų. Viską gerai išmaišome ir dedame į šaldytuvą atvėsti.

3. Patiekiame su virtais putpelių kiaušiniais, grietine, žalumynais.

Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.

Norėdamas tęsti – užsiregistruok

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

15MAX

SEB verslo augimo programa

01:31:00

Susigrąžink gyvenimo spalvas

Video

30:48
22:16
01:14

Esports namai

Maistas

15MAX

URBAN˙/

Grožio programa 360°

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką