Dabar populiaru
Publikuota: 2019 rugsėjo 6d. 17:55

Baklažanų apkepas su apskrudusia sūrio plutele

NORFA- Baklažanų apkepas Skanumėlis
Baklažanų apkepas

Baklažanai – viena nuostabiausių daržovių, kurią mums dovanoja ruduo. Švelnus, tačiau labai išraiškingas skonis leidžia baklažanus naudoti daugelyje patiekalų. Šiandien šefas Reinis siūlo mums išsikepti apkepą – juo drąsiai galite vaišinti net pačius išrankiausius svečius!

Apkepui reikės:

  • 30 g aliejaus,
  • 10 g petražolių,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio maltų juodųjų pipirų,
  • 5 g česnako,
  • 300 g baklažanų,
  • 100 g kuskuso,
  • 200 g vandens,
  • 30 g sviesto,
  • 60 g rūkytos šoninės juostelių,
  • 150 g vyšninių pomidoriukų,
  • 50 g konservuotų pomidorų,
  • 125 g mocarelos,
  • 10 g čiobrelių.

Kaip gaminti šį apkepą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

Skanaus!

Remiamas turinys
Komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Praktiški patarimai

Skanumėlis
Gerumu dalintis gera
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką