Dabar populiaru
Publikuota: 2018 sausio 28d. 10:00

Bananai pernoko? Puiku, kepkite skanėstus! 9 receptai

Bananų duona
Vida Press nuotr. / Bananų duona

Vieni mėgsta beveik pusžalius bananus, kiti – visai sunokusius. Tačiau ateina metas, kai jų žievė tampa visiškai ruda, o pats vaisius – itin saldus, gerokai pernokęs. Tokie bananai – idealus įvairių kepinių ingredientas, pirmiausia – populiariosios bananų duonos, tačiau taip pat ir keksiukų ar sausainių. Beje, pernokusių bananų už juokingą kainą rasite pas kai kuriuos prekeivius turguje, tad griebkite nedvejodami.

Receptai
Receptas: Tobula bananų duona su riešutais
8 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.7 / 29
Kaip gaminti
  1. Dideliame dubenyje iki baltumo išsukite sviestą ir cukrų, supilkite lengvai paplaktą kiaušinį. Lėtai įmaišykite persijotus miltus ir kepimo miltelius, supilkite pieną. Tešla turi būti vientisa, tačiau itin intensyviai jos nemaišykite.
  2. Nulupkite ir šakute iki tyrės sutrinkite bananus, stambiai sukapokite riešutus, įmaišykite į tešlą bananų tyrę ir riešutus.
  3. Kekso kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir supilkite tešlą – ji bus labai tiršta, nenustebkite. Dėkite kepimo formą į iki 180C įkaitintą orkaitę. Kepkite apie valandą – kol vidus bus iškepęs (patikrinsite senu geru būdu: smeikite medinį pagaliuką į pyragą, jei jis iškepęs, ištrauktas pagaliukas turi būti švarus), o viršus gražiai parudavęs.
  4. Atsargiai išimkite iš skardos ir atvėsinkite ant grotelių. Šis kepinys iškieka skanus 3 dienas. Bet tiek jis vargiai išbūna.
Ingredientai
Sviestas: 120.00 g (kambario temperatūros)
Rudasis cukrus: 140.00 g
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Miltai: 230.00 g
Kepimo milteliai: 2.00 arbat. š.
Bananai: 3.00 vnt. (Gerai sunokę ar net pernokę)
Graikiniai riešutai: 120.00 g
Pienas: 40.00 ml
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Prieskoniais pagardintas bananų-morkų pyragas
8 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 40 min.
5.0 / 4
Kaip gaminti

1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Keturkampę kepimo formą (maždaug 23x20 cm dydžio ar panašią) išklokite kepimo popieriumi ir dar patepkite sviestu.

2. Dideliame dubenyje iki purumo išsukite sviestą ir cukrų, suberkite tarkuotas morkas, prieskonius, dėkite sutrintą bananą ir gerai iškaišykite. Tada pilkite miltus, kepimo miltelius ir kiaušinių trynius bei vėl gerai išmaišykite.

3. Atskirame dideliame dubenyje, kuriame negali būti nei lašelio vandens, nei kruopelės riebalų, iki purių putų išplakite kiaušinių baltymus. Sudėkite plakinį bei pyragui skirtus graikinius riešutus į anksčiau gautą masę ir atsargiai, tačiau gerai išmaišykite.

4. Pilkite gautą tešlą į paruoštą kepimo formą, išlyginkite paviršių ir kepkite 45–50 min., kol medinis pagaliukas, įsmeigtas į pyragą, ištraukus bus švarus ir sausas.

5. Leiskite skardoje atvėsti apie 10 min., tada atsargiai išverskite ant medinės lentelės ar specialių grotelių ir leiskite visiškai atvėsti.

6. Pyrago aptepimui skirtą kremą gaminkite štai taip: dubenyje plakikliu gerai išplakite maskarponės sūrį ir cukraus pudrą, kol masė bus puri ir lengva.

7. Šiuo plakiniu aptepkite pyrago viršų, naudodami specialią mentelę ar platų peilį, o tada apibarstykite graikiniais riešutais.

8. Pyragą laikykite šaldytuve, tačiau prieš patiekiant tegul jis pabūna kambario temperatūroje, kad nebūtų ledinis. Išlieka geras ir skanus 4 dienas, tačiau paprastai tiek „neišgyvena“.

Ingredientai
Sviestas: 200.00 g (kambario temperatūros; ir dar šiek tiek kepimo formos patepimui)
Rudasis cukrus: 180.00 g
Morkos: 200.00 g (sutarkuotų burokine tarka)
Bananai: 1.00 vnt. (gerai prinokęs, sutrintas šakute)
Kardamonas: 1.00 arbat. š.
Miltai: 200.00 g
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Kiaušiniai: 4.00 vnt. (baltymai atskirti nuo trynių)
Graikiniai riešutai: 200.00 g (stambiai supjaustytų, perpus pyrago tešlai ir viršui)
Maskarponės sūris: 250.00 g
Cukraus pudra: 2.00 valg. š. (viršui)
Cinamonas: 1.00 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Desertinė bananų duona su spelta kvietiniais miltais
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
4.6 / 5
Kaip gaminti

1. Dideliame dubenyje šluotele suplakite aliejų ir medų.

2. Sudėkite kiaušinius ir gerai išmaišykite, tada įmaišykite sutrintus bananus ir vandenį (jei kokosų aliejus sukietėja nuo sąlyčio su šaltais ingredientais, tegul dubuo pabūna šiltoje vietoje kelias minutes). Sudėkite sodą, vanilę, druską ir cinamoną, išmaišykite.

3. Galiausiai, dideliu šaukštu įmaišykite miltus, kol pasidarys vientisa tešla be gumulėlių. Jei norite, pridėkite papildomų ingredientų (riešutų, džiovintų vaisių).

4. Supilkite tešlą į kepimo formą ir pabarstykite cinamonu. Įkaitinkite orkaitę iki 165 C ir įdėkite kepimo formą. Kepkite 55 iki 60 minučių (arba kol medinis pagaliukas, įsmeigtas į centrą, ištrauktas taps švarus). Paprastai duona be papildomų ingredientų kepa apie 55 min, o su jais apie 60-65 min. Iškepusią duoną palikite formoje vėsti 10 min., vėliau perkelkite ant grotelių. Ragaukite tik visiškai atvėsusią.

Ingredientai
Kokosų aliejus: 0.30 puodelis (ištirpinto)
Medus: 0.50 puodelis (galima keisti klevų sirupu)
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Bananai: 2.00 vnt. (dideli)
Vanduo: 0.25 puodelis
Soda: 1.00 arbat. š.
Vanilės ekstraktas: 1.00 arbat. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Cinamonas: 0.50 arbat. š.
Viso grūdo miltai: 1.75 puodelis (viso grūdo spelta kvietinių)
Graikiniai riešutai: 0.50 puodelis (galima keisti pekano riešutais. Galite įberti ir razinų ar kitų smulkintų džiovintų vaisių.)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Bananų duona su grikių miltais
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 5 min.
3.4 / 8
Kaip gaminti

1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių (jei su vėjeliu) arba iki 180 laipsnių (jei be vėjelio).

2. Nulupkite bananus, dėkite juos į didelį dubenį ir šakute kruopščiai sutrinkite.

3. Į bananų tyrę įmuškite kiaušinius, gerai išmaišykite, tada pilkite aliejų, cukrų ir medų (ar klevų sirupą), berkite cinamoną, druską, muskato riešutą. Įmaišykite ir sodą, „nugesintą“ trupučiu citrinos sulčių, išmaišykite.

4. Galiausiai suberkite miltus ir smulkintus riešutus bei vėl išmaišykite. Leiskite masei 5 min. ramiai pastovėti, o tada pilkite į pailgą kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Ant viršaus guldykite išilgai supjaustytą bananą (jei norite) ir pabarstykite trupučiu rudojo cukraus.

5. Kepkite orkaitėje apie 45–50 min. Ar iškepė, patikrinkite įsmeigę medinį pagaliuką, ištraukus jis turi likti švarus, gal su keliais drėgnais trupinukais. Išverskite ant specialių grotelių kepinių vėsinimui, leiskite atvėsti ir tik tada ragaukite.

Pastabos:

1. Pradėkite tikrinti, ar duona dar neiškepusi, nuo kepimo pradžios praėjus 40 min. Kepimo laikas gali įvairuoti priklausomai nuo orkaitės, kepimo skardos ir pan.

2. Vietoje pekano riešutų galite naudoti graikinius riešutus arba abiejų rūšių mišinį.

3. Jei nutarsite naudoti kitus riebalus, rinkitės tokius, kurie net ir vėsdami išlieka skysti, nekietėja – tik tada kepinys išliks drėgnas, nesukietės stingstant riebalams. Šiuo atveju sviestas ar kokosų aliejus netinka, nes šie riebalai kietėja temperatūrai žemėjant.

Ingredientai
Bananai: 3.00 vnt. (gerai prinokę (ir dar 1 pageidautinas, bet nebūtinas papuošimui))
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (vidutiniai)
Rudasis cukrus: 0.25 puodelis
Grikių miltai: 1.00 puodelis
Medus: 0.25 puodelis (arba klevų sirupo)
Aliejus: 0.30 puodelis (neutralaus skonio, pvz., nerafinuoto saulėgrąžų)
Pekaninių karijų riešutai: 0.30 puodelis (sukapotų; arba graikiškų riešutų)
Soda: 1.00 arbat. š.
Citrinos sultys: 1.00 arbat. š.
Cinamonas: 1.00 arbat. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Muskatas: 1.00 žiupsnelis (nebūtinai)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Minkšti šokoladiniai sausainiai su bananais ir riešutais
6 asmenims
Pagaminsite per 4 val.
4.7 / 6
Kaip gaminti

1. Sviestą ir cukrų elektriniu plaktuvu arba tiesiog mediniu šaukštu dubenyje išsukite iki purios, lengvos, balsvos masės. Sukant po truputį supilkite kiaušinį, toliau maišykite, kol masė bus vientisa.

2. Į kitą sausą dubenį persijokite miltus, kepimo miltelius, kakavą, druską ir cinamoną, išmaišykite. Supilkite į sviesto-cukraus-kiaušinio mišinį ir išmaišykite, kad masė taptų vientisa, tačiau nepersistenkite. Sudėkite trintą bananą ir šokolado gabaliukus ir vėl išmaišykite, kad ingredientai vienodai pasiskirstytų.

3. Gautos tešlos nebus įmanoma minkyti, nenustebkite, taip ir turi būti. Su visu dubeniu dėkite šią masę porai valandų į šaldytuvą – tegul sutvirtėja.

4. Sutvirtėjus masei, formuokite iš jos nedidelius, maždaug graikiško riešuto dydžio kamuoliukus. Jei rankos itin aplips tešla, kartas nuo karto jas nusiplaukite, tačiau nepasiduokite pagundai jas miltuoti ar berti papildomų miltų į tešlą.

5. Sukapotus riešutus suberkite į dubenį neaukštais kraštais ir kiekvieną suformuotą rutuliuką apvoliokite juose – rutuliukai turi gerai pasidengti, jie nebebus tokie lipnūs.

6. Didelę medinę lentelę ar plokščią kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite ant jos gautus tešlos rutuliukus. Dėkite skardą ar lentelę su suformuotais sausainiais dar valandai į šaldytuvą.

7. Įkaitinkite orkaitę iki 180 C (kaitinimas viršus-apačia, su vėjeliu). Išklokite dvi kepimo formas kepimo popieriumi.

8. Suberkite cukraus pudrą į dubenį ir apvoliokite joje kiekvieną sausainį – kad jo paviršius gerai pasidengtų.

9. Dėliokite rutuliukus ant paruoštų skardų palikdami tarp jų 2-3 cm tarpus. Suplokite juos iki 1 cm storio (ploniau nereikia, nes kepdami pernelyg išsausės).

10. Kepkite 10 min. Iškepę sausainiai bus gana minkšti, bet vėsdami sutvirtės. Pirmas 10 min. palikite vėsti skardose, o vėliau perkelkite ant specialių grotelių kepiniams (jei tokias turite). Gali būti valgomi ir dar šilti, ir jau atvėsę.

Ingredientai
Sviestas: 110.00 g (kambario temperatūros)
Cukrus: 110.00 g
Kiaušiniai: 1.00 vnt. (didelis, lengvai paplaktas)
Miltai: 125.00 g
Kepimo milteliai: 0.50 arbat. š.
Kakava: 20.00 g (kokybiškos nesaldintos, skirtos kepiniams)
Cinamonas: 0.50 arbat. š.
Druska: 0.25 arbat. š.
Juodasis šokoladas: 100.00 g (sukapoto 0,5 cm dydžio gabaliukais arba šokolado lašelių (nemažiau, kaip 70% kakavos))
Bananai: 0.50 vnt. (50 g; sutrinto iki tyrės)
Pekaninių karijų riešutai: 170.00 g (stambiai sukapotų; galite keisti ir graikiškais riešutais)
Cukraus pudra: 100.00 g (apvoliojimui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Grikių miltų keksiukai su bananais ir pieniniu šokoladu
20 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 15 min.
4.0 / 21
Kaip gaminti
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Pasiruoškite 24 standartinio dydžio keksiukų formeles.
  2. Į dubenį suberkite rudąjį cukrų ir sudėkite minkštą sviestą. Elektriniu plaktuvu išplakite iki purios masės.
  3. Po vieną įmuškite kiaušinius, po kiekvieno išplakdami masę.
  4. Sudėkite iki vientisos masės sutrintus bananus, jogurtą ir vanilės ekstraktą. Išmaišykite iki vientisos masės.
  5. Kitame dubenyje sumaišykite grikių miltus, kvietinius miltus, tirpios kavos miltelius, kepimo miltelius ir druską.
  6. Miltų mišinį suberkite į plakinį ir lengvai išmaišykite, kol neliks sausų miltų.
  7. Įmaišykite nedideliais gabalėliais susmulkintą pieninį šokoladą.
  8. Paruoštą masę sudėkite į keksiukų kepimo formeles, pripildydami 2/3 jų tūrio.
  9. Paruoškite trupinius: visus jiems skirtus produktus sudėkite į dubenėlį ir trinkite prištais tol, kol gausite trupinius.
  10. Apibarstykite trupiniais keksiukų paviršių.
  11. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 15–20 minučių, kol iškils ir taps gražiai auksinės spalvos. Ar keksiukai jau iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku – įsmeigtas ir ištrauktas iš kepinio centro, jis turi būti švarus.
  12. Iškepusius keksiukus atvėsinkite ant grotelių ir patiekite. Jei norite, galite patiekti su mėgstamu džemu.
Ingredientai
Rudasis cukrus: 120.00 g (100 g - keksiukams ir 1 ½ valg. š. - trupiniams)
Sviestas: 80.00 g (70 g - minkšto keksiukams ir 1 valg. š . - trupiniams)
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (dideli arba 3 maži)
Bananai: 3.00 vnt. (dideli prinokę)
Jogurtas: 125.00 ml (vanilinio)
Vanilės ekstraktas: 1.00 arbat. š.
Miltai: 280.00 g (140 - grikių, 140 - kvietinių ir 1 - valg. š. - trupiniams)
Kava: 1.00 valg. š. (tirpios miltelių)
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Druska: 1.00 arbat. š. (0,5)
Šokoladas: 50.00 g (pieninio)
Avižiniai dribsniai: 1.00 valg. š. (trupiniams)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Bananiniai keksiukai su karameliniu įdaru ir maskarponės kremu
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.2 / 25
Kaip gaminti
  1. Miltus sumaišykite su cukrumi ir kepimo milteliais.
  2. Sviestą sumaišykite su kiaušiniu ir pienu. Abu mišinius sujunkite, sudėkite sutrintą bananą.
  3. Tešlą sukrėskite į kepimo formą (užpildykite tik kiek daugiau ne pusę, nes keksiukai smarkiai kyla) ir viską kepkite ~20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
  4. Karamelinis įdaras: sviestą išsukite su kondensuotu pienu ir "Rududu".
  5. Maskarponės kremas: į maskarponę, pastoviai maišydami supilkite grietinėlė, suberkite cukrų.
  6. Į iškepusius keksiukus įpilkite šiek tiek karamelinio įdaro (konditerinio švirkšto pagalba). Keksiukus puoškite maskarponės kremu, kurį taip pat galima apšlakstyti karameliniu kremu.

Skanaus!

Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI

Ingredientai
Miltai: 140.00 g (keksiukams)
Cukrus: 100.00 g (80 g - keksiukams ir 1 valg.š. - maskarponės kremui)
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š. (keksiukams)
Pienas: 120.00 ml (keksiukams)
Kiaušiniai: 1.00 vnt. (keksiukams)
Sviestas: 80.00 g (60 g lydyto - keksiukams ir 1 valg. š. - karameliniam įdarui)
Bananai: 1.00 vnt. (keksiukams)
Rududu: (0.5 skardinės - karameliniam įdarui) 1.00 vnt.
Kondenuots pienas: (3-4- karameliniam įdarui) 3.00 valg. š.
Maskarponės sūris: 500.00 g (maskarponės kremui)
Grietinėlė: 100.00 g (maskarponės kremui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Sausainiai „Bananiniai sveikuoliai“
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
4.2 / 29
Kaip gaminti
  1. Bananus sutrinkite trintuvu iki vientisos masės, suberkite į ją visus išvardintus produktus ir išmaišykite tešlą. Ją ruošiant nebūtina tiksliai laikytis recepto. Galite improvizuoti, keisti produktus kitais ar įdėti papildomų. Puikiai tinka sėmenų, lukštentų kanapių sėklos, įvairūs riešutai, džiovinti vaisiai, dribsniai.
  2. Skardą išklokite kepimo popieriumi. Šaukštu imkite tešlos ir formuokite norimo dydžio sausainius. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 15 min. (priklausomai nuo sausainių dydžio).
  3. Jei norite, galite šiuos sausainius pasiruošti ir žaliavalgiškai. Tereikia tešlą ne kepti, o džiovinti maisto džiovintuve ar kelias valandas pradarytoje nekaitrioje orkaitėje.
Ingredientai
Bananai: 2.00 vnt.
Razinos: 1.00 sauja
Saulėgrąžos: 3.00 valg. š. (lukštentų)
Sezamo sėklos: 3.00 valg. š.
Kokosų drožlės: 3.00 valg. š.
Cinamonas: 1.00 arbat. š. (0,5)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Šilkinis varškės apkepas su bananais
12 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 47
Kaip gaminti
  1. Varškę sutrinkite virtuviniu trintuvu, kad taptų lygia, vientisa mase.
  2. Bananus taip pat sutrinkite.
  3. Varškę suplakite su kiaušiniais ir cukrumi, įmaišykite bananus, pudingo miltelius.
  4. Viską gerai išmaišykite.
  5. Varškės masę sukrėskite į sviestu pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą.
  6. Apkepą kepkite 180 laipsnių orkaitėje ~35–40 min., kol gražiai paruduos ir patikrinus mediniu iešmeliu nebelips.

Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI

Ingredientai
Varškė: 500.00 g (9 proc. riebumo)
Pudingas: 2.00 vnt. (pakeliai vanilinio (ar kitokio mėgstamo) pudingo miltelių)
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Bananai: 3.00 vnt.
Cukrus: 3.00 valg. š. (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Pasaulis kišenėje

Romantiškoji Sarema – idiliška ramybė ir akmenuoti paplūdimiai

Mokslas.IT

Laboratorijoje pavyko sustabdyti žmogaus ląstelių senėjimą

Aktualu

Kauną nusiaubė audra: krito medžiai, paskendo gatvės, apsemta ir Kauno sporto halė

Gyvenimas

Eksperimentas: vaikinas „Tinderyje“ apsimetė mergina ir be gailesčio pamokė nemandagius gerbėjus

Verslas

Maisto sudėtį tiriančios laboratorijos vadovas: ištirti produktų sudėtį darosi sudėtingiau

Pasaulis kišenėje

Turistė iš Lenkijos atrado Vilnių: ne Aušros vartus, o gatves, MO muziejų ir barą Užupyje

Vardai

Baras prisiėmė atsakomybę už Simonos Nainės vakarėlį: policija tildyti triukšmo vyko 7 kartus

24sek

Visą sezoną skandalus kėlęs „Panathinaikos“ vadovas išplatino atsiprašymą

24sek

Ballai laimėjo tėvo LaVaro lygą: LiAngelo – MVP, žaidėjams – įspūdingas prizas

Aktualu

Didžiųjų Lietuvos miestų centruose – statyboms panaudoti žydų antkapiai

Verslas

Lietuvos tėvų forumo tarybos narys apie vaiko pinigus: tai yra lašas į taurę skurdo

24sek

Huberto Pivoriaus vedami 16-mečiai sutriuškino olandus ir žengė į ketvirtfinalį

Aktualu

Kada Lietuvoje prigijo „arbatos angliškai“ mada?

24sek

Lietuvos talentas sugrįžta į Eurolygą

Interviu Kultūra

Dizainerė Morta Nakaitė: „Neketinu sustoti“

Aktualu

Th.May: Britanijoje teroro grėsmė tebėra rimto lygio

Aktualu

Belgijoje pavogta 1 mln. eurų vertės „Red Bull“ skardinių

Vardai

Cindy Crawford pardavė vilą Malibu už 45 mln. dolerius: pažiūrėkite, už ką tokie pinigai

Pasaulis grožisi rugpjūčio Perseidų meteorų lietumi

Aktualu

Ekonominė krizė Turkijoje: ar Ankara iškeis NATO į Rusijos paramą?

Naujienos

Pasaulis kišenėje

Romantiškoji Sarema – idiliška ramybė ir akmenuoti paplūdimiai

Mokslas.IT

Laboratorijoje pavyko sustabdyti žmogaus ląstelių senėjimą

Aktualu

Kauną nusiaubė audra: krito medžiai, paskendo gatvės, apsemta ir Kauno sporto halė

Gyvenimas

Eksperimentas: vaikinas „Tinderyje“ apsimetė mergina ir be gailesčio pamokė nemandagius gerbėjus

Verslas

Maisto sudėtį tiriančios laboratorijos vadovas: ištirti produktų sudėtį darosi sudėtingiau

Pasaulis kišenėje

Turistė iš Lenkijos atrado Vilnių: ne Aušros vartus, o gatves, MO muziejų ir barą Užupyje

Vardai

Baras prisiėmė atsakomybę už Simonos Nainės vakarėlį: policija tildyti triukšmo vyko 7 kartus

24sek

Visą sezoną skandalus kėlęs „Panathinaikos“ vadovas išplatino atsiprašymą

Saulės palydas pajūryje užgožė tamsūs debesys

Gyvenimas

Mes lygūs. Laura Mazalienė: motinystė kaip šokių būrelis, kuris pritiko draugams, bet nebūtinai jums

Vardai

Paaiškėjo, kas nutiko per Kylie Jenner gimtadienį su greitąja išvežtai merginai: „Man labai gėda“

Sportas

Paaiškėjo galimi „Sūduvos“ varžovai – į Marijampolę atvyktų Glazgo „Celtic“

Aktualu

A.Sysas: po metų skurdas gal išliks tokiame pačiame lygyje, bet atskirtis tik didės

Aktualu

Italijoje sugriuvo viadukas: žuvo mažiausiai 35 žmonės

15min recenzija Kultūra

„Kaip pakabinti nežemišką paną?“: chaotiška panko ir ateivės meilės istorija

Vardai

I.Stumbrienė vestuvių metinėms vėl puošėsi L.Salasevičiaus suknele: šiemet – išskirtinai trumpa

Maistas

Žolinės valgiaraštis: proga prisiminti klasiką ir išbandyti naujoves

24sek

Ballai laimėjo tėvo LaVaro lygą: LiAngelo – MVP, žaidėjams – įspūdingas prizas

Aktualu

Didžiųjų Lietuvos miestų centruose – statyboms panaudoti žydų antkapiai

Verslas

Lietuvos tėvų forumo tarybos narys apie vaiko pinigus: tai yra lašas į taurę skurdo

Vardai

Atgal į mokyklą

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką