Dabar populiaru
15min be reklamos
Publikuota: 2021 rugsėjo 14d. 16:30

Bulvinių blynų sezonas: patarimai, kuriuos verta žinoti, ir eksperčių gudrybės

Bulviniai blyneliai 15MAX
Vida Press nuotr. / Bulviniai blyneliai
Bulvinių blynų gerbėjai juos kepa ir skanauja vos pasirodo pirmosios šviežios bulvės. Tiesa, kartais kyla šiokių tokių iššūkių, nes bulvės jaunos, tad pagaminta masė greit skystėja. Tačiau rugsėjis, spalis jau pats tas metas bulviniams blynams – darosi vėsu, norisi sotaus maisto, o bulvės brandžios. Ką verta žinoti, kad blynai pavyktų, ir kokiais mažais triukais vadovaujasi maisto gaminimo entuziastės ir ekspertės?

Nors, atrodytų, patiekalas elementarus – tik bulvės ir dar keli ingredientai, keliais svarbiais patarimais verta vadovautis. O kokiais papildomais triukais kliautis – kuo blynus paskaninti ir ant ko kepti – jau kiekvieno valia spręsti.

Savo bulvinių blynų kepimo įpročiais bei girdėtais patarimais pasidalijo kulinarės, maisto tinklaraštininkės Renata Ničajienė, Elžbieta Monkevič ir Laura Galkinaitė.

Norėdamas tęsti – užsiregistruok

Komentarai: 3

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Mano kiemas

Atsakingai kuriamas šeimos verslas

Video

03:45
36:33
02:43

Esports namai

Grožio programa 360°

URBAN˙/

Kiekvienas gali

Kiekvienas gali
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką