Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Bulvinių blynų sezonas: patarimai, kuriuos verta žinoti, ir eksperčių gudrybės

Bulvinių blynų gerbėjai juos kepa ir skanauja vos pasirodo pirmosios šviežios bulvės. Tiesa, kartais kyla šiokių tokių iššūkių, nes bulvės jaunos, tad pagaminta masė greit skystėja. Tačiau rugsėjis, spalis jau pats tas metas bulviniams blynams – darosi vėsu, norisi sotaus maisto, o bulvės brandžios. Ką verta žinoti, kad blynai pavyktų, ir kokiais mažais triukais vadovaujasi maisto gaminimo entuziastės ir ekspertės?
Bulviniai blyneliai
Bulviniai blyneliai / Vida Press nuotr.

Nors, atrodytų, patiekalas elementarus – tik bulvės ir dar keli ingredientai, keliais svarbiais patarimais verta vadovautis. O kokiais papildomais triukais kliautis – kuo blynus paskaninti ir ant ko kepti – jau kiekvieno valia spręsti.

Savo bulvinių blynų kepimo įpročiais bei girdėtais patarimais pasidalijo kulinarės, maisto tinklaraštininkės Renata Ničajienė, Elžbieta Monkevič ir Laura Galkinaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius