Dabar populiaru
Publikuota: 2019 birželio 25d. 17:44

Daug baltymų ir jokios mėsos: suvožtinis vegetarams

Burgeriai thumbnail (print)
Vegetariški suvožtiniai / Partnerio nuotr.

Suvožtiniai su grikių dribsniais ir raudonosiomis pupelėmis subalansuoti vegetarams, bet yra tokie sotūs ir pilni skonių, kad patiks ir mėsėdžiams!

Turite receptą, kuriuo taip pat norėtumėte pasidalinti? Siųskite adresu namusefas@15min.lt, dalyvaukite konkurse ir kas savaitę laimėkite po dėžę „Coca Cola“ bei „Body Shop“ prizus!

Daugiau apie konkursą skaitykite čia.

Suvožtiniams reikės:

  • 400 g virtų raudonųjų pupelių
  • 100 ml grikių dribsnių
  • 100 ml virtų trintų bulvių
  • 1 raudonojo svogūno
  • 2 skiltelių česnako
  • 100 ml kukurūzų
  • 2 šaukštų pomidorų pastos
  • 1 šaukštelio kumino
  • 2 šaukštų pieno be laktozės
  • Alyvuogių aliejaus
  • Druskos, pipirų

Kaip paruošti suvožtinius, žiūrėkite videorecepte:

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Praktiški patarimai

Ekspertai pataria
Skanumėlis

Video

00:17
01:55
01:44

Dabar tu gali

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką