Dabar populiaru
Publikuota: 2018 balandžio 13d. 16:41

Desertas, kokio dar neragavote: keptas jogurtas

Jogurtinis desertas
123RF.com nuotr. / Jogurtinis desertas

Ko gero, daugelis apie tokį desertą girdi pirmą kartą. Nenuostabu – tai indiškas patiekalas. Tie, kas gamino, sako, kad skanesnio saldumyno nėra ragavę gyvenime.

Trims asmenims reikės:

Gaminimas:

Supilkite į dubenį jogurtą, grietinėlę ir kondensuotą pieną bei vanilės ekstraktą.

Viską gerai išplakite iki vientisos masės. Išpilstykite į tris mažus kepimo indelius.

Įkaitinkite orkaitę iki 120° C laipsnių ir dėkite kepti 20 minučių. Kepinys turi būti sutirštėjęs. Jeigu dar skystokas, pakepkite dar keletą minučių.

Išimkite iš orkaitės ir padėkite atvėsti.

Į mažą puodą įdėkite 2 valg. š. apelsinų marmelado ir tiek pat vandens. Pakaitinkite ant nedidelės ugnies nuolat maišydami, kol marmeladas visiškai išsileis.

Atvėsusį marmeladą vienodomis dalimis užpilkite ant kepto deserto ir padėkite į šaldytuvą 6-8 valandoms. Patiekite šaltą.

Skanaus!

Kondensuoto pieno, kurio reikia šiam desertui, su akcija pigiau galite įsigyti prekybos centruose „Norfa“ iki balandžio 18 d.

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Daugiau vandens

Gera keliauti kartu

Video

32:10
01:02
01:11

BALTIJOS MAISTO IR GĖRIMŲ PARODA „BAF“ 2018

Įkvėpk daugiau gyvenimo

Nacionalinis sveikatos egzaminas 2018

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką