Dabar populiaru
Sužinokite daugiau
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

FeedMySister receptas: kokosiniai batonėliai be cukraus

Tinklaraštininkės ir jų ruošti kokosiniai batonėliai
FeedMySister nuotr. / Tinklaraštininkės ir jų ruošti kokosiniai batonėliai
Šaltinis: 15min
0
A A

Šie batonėliai primena populiariuosius saldžiuosius „Bounty“, tačiau yra sveikesnis jų variantas. Pasimėgaukite kokosiniais batonėliais su šokoladu!

Daugiau 15min Maistas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Ingredientai (10 batonėlių):

  • 170 g džiovinto kokoso drožlių (nesaldintų);
  • 50 g kokoso aliejaus;
  • 2 valg. šaukšt. skysto medaus;
  • 1 vanilės ankštis;
  • 100 g juodo šokolado be pridėtinio cukraus (70%);
  • jūros druskos.

Gaminimas:

1. Išlydykite kokoso aliejų, į jį dėkite kokoso drožles, medų ir vanilės ankšties sėklas. Išmaišykite ir viską dėkite į mažą kepimo skardelę (15x15cm), išklotą maistine plėvele. Reikės paslėgti – batonėlių storis turėtų būti apie 1–2 cm. Dėkite į šaldymo kamerą maždaug pusvalandžiui.

2. Inde virš garų išlydykite šokoladą.

3. Batonėlius išimkite iš kameros ir supjaustykite 2 cm pločio gabalėliais. Merkite į karštą šokoladą ir dėkite ant kepimo popieriaus, kad sustingtų. Užbarstykite truputį jūros druskos. Ir viskas!

Laikykite šaldytuve, galite ir kameroje. Rekomenduojame suvartoti per savaitę. Skanaus!

FeedMySister nuotr./Kokosiniai batonėliai be cukraus
FeedMySister nuotr./Kokosiniai batonėliai be cukraus

Maisto tinklaraštis FeedMySister.com yra apie meilę maistui ir sau – ieškant ir atrandant pusiausvyrą savo lėkštėje. Kūryba užsiima dvi sesės – Rūta ir Asta, kurioms svarbu, ką jos valgo, nes geras maistas itin svarbus gerai savijautai. Nuo šiol FeedMySister.com kartais pasidalys receptais ir su 15min skaitytojais.

Tinklaraščio paskyros socialiniuose tinkluose: Facebook ir Instagram.

Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką