Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

FeedMySister receptas: šokoladiniai ledai su netikėtu ingredientu

Tinklaraštininkės ir jų gaminti šokoladiniai ledai
FeedMySister.com / Tinklaraštininkės ir jų gaminti šokoladiniai ledai
Šaltinis: 15min
0
A A

Ledai gražina į vaikystę! Net suaugę rimti dėdės ir tetos leidžia sau laižyti ledus. Nežinodama niekada nepasakyčiau, kad šiuose leduose yra avokado – tai tiesiog labai skanūs šokoladiniai ledai. Net tie kurie avokado nevalgo, su džiaugsmu sulaižo savo porciją ir prašo pakartoti. Būtent avokadai šiems ledams suteikia kreminę konsistenciją.

Daugiau 15min Maistas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Ingredientai:

  • 250 g prinokusio avokado;
  • 30 g kakavos;
  • 180 g lazdyno riešutų pieno (tinka ir kitokių riešutų);
  • 50 g agavų sirupo (arba naudokite pagal skonį, priklausomai nuo to, kiek saldus naudojamas riešutų pienas. Aš naudojau stipriai saldų su figomis).
FeedMySister.com/Naminiai šokoladiniai ledai
FeedMySister.com/Naminiai šokoladiniai ledai

Gaminimas:

1. Sudėkite visus ingredientus į elektrinį trintuvą ir gerokai pasukite, kol masė taps vientisa ir tolygi.

2. Supilstykite į specialias ledų formeles, smeikite pagaliukus ir dėkite į šaldymo kamerą. Šaldykite mažiausiai 4 valandas.

3. Prieš valgant ledų formelę sekundei įmerkite į ką tik virusį vandenį ir, laikydami už pagaliuko, ištraukite paruoštas ledų porcijas.

Skanaus!

FeedMySister.com/Naminiai šokoladiniai ledai
FeedMySister.com/Naminiai šokoladiniai ledai

Maisto tinklaraštis FeedMySister.com yra apie meilę maistui ir sau – ieškant ir atrandant pusiausvyrą savo lėkštėje. Kūryba užsiima dvi sesės – Rūta ir Asta, kurioms svarbu, ką jos valgo, nes geras maistas itin svarbus gerai savijautai. Nuo šiol FeedMySister.com kartais pasidalys receptais ir su 15min skaitytojais.

Tinklaraščio paskyros socialiniuose tinkluose: Facebook ir Instagram.

Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Sužinokite daugiau
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką