Dabar populiaru
Publikuota: 2019 birželio 19d. 08:00

Gaivių salotų rinkinys: ir su bulvėmis, ir su vištiena, ir vaisių

Gaivios salotos su lašiša
Shutterstock nuotr. / Gaivios salotos su lašiša

Salotos yra vienas paklausiausių patiekalų, kai karšta, o pasisotinti norisi. Priklausomai nuo to, kiek alkani esate, galite rinktis su vaisiais, daržovėmis, o gal ir rimtesnes, tarkime, su vištiena, krevetėmis, virtomis bulvėmis... Sudėliojome gausią ir įvairią kolekciją, rinkitės!

Receptai
Receptas: Gaivios salotos su vištiena
2 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
3.4 / 56
Kaip gaminti

1. Salotos lapus suplėšykite, konservuotus persikus ir vištienos krūtinėlę supjaustykite gabalėliais.

2. Salotas, persikus ir vištieną išdėliokite lėkštėje, suberkite džiovintas slyvas, graikinius riešutus, sukrėskite majonezą bei grietinę, pagardinkite pipirais, džiovintas bazilikais, pasūdykite ir išmaišykite.

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Ingredientai
Vištiena: 150.00 g (virtos vištienos filė)
Salotos: 100.00 g (ledkalnio)
Persikai: 150.00 g (konservuoti)
Džiovintos slyvos: 150.00 g
Graikiniai riešutai: 50.00 g
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Bazilikai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis džiovintų)
Majonezas: 1.00 valg. š.
Grietinė: 1.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Gaiviosios bulvių salotos
2 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
2.9 / 31
Kaip gaminti
  1. Neluptas bulves gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu. Išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
  2. Perpjaukite pusiau vyšninius pomidorus.
  3. Marinuotus agurkus supjaustykite nedideliais kubeliais arba sutarkuokite stambia trintuve. Jei agurkų žievelė kietoka, ją nulupkite. Sudėkite agurkus į sietelį, kad nusivarvėtų.
  4. Sumaišykite jogurtą su grietine, pasūdykite, pagardinkite pipirais. Įmaišykite į padažą marinuotus agurkus.
  5. Sukrėskite padažą ant bulvių, sudėkite pomidorų puseles ir atsargiai išmaišykite. Prieš patiekiant salotas palaikykite šaltai. Bulvių salotas galima valgyti vienas arba patiekti kaip garnyrą prie šaltos mėsos ar žuvies patiekalų.

Kulinaro patarimas: bulvių salotas galite maišyti ir su majonezu, pagardinti šaukšteliu tarkuotų krienų, kapotų krapų ar svogūnų laiškų.

Ingredientai
Bulvės: 5.00 vnt. (vidutinio dydžio)
Pomidorai: 6.00 vnt. (vyšniniai)
Agurkai: 2.00 vnt. (marinuoti)
Jogurtas: 100.00 ml (natūralaus)
Grietinė: 100.00 ml (neriebios)
Druska: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis stambiai maltų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gaivios daržovių salotos su krevetėmis
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
2.5 / 2
Kaip gaminti

1. Avokadą perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką, išskobkite avokado minkštąją dalį taip, kad liktų tik žievelė. Dalį minkštosios dalies supjaustykite kubeliais (o likusią dalį pagal poreikį: suvalgykite arba panaudokite kitam gaminiui).

2. Lukštentas krevetes pavirkite 2–3 min. vandenyje (galima ir mikrobangėje užpylus jas vandeniu). Baigus virti išgrėbkite iš vandens ir užpilkite vyno actu, cukrumi bei druska.

3. Alyvuoges supjaustykite griežinėliais. Iš pomidorų išimkite sėklas (bei likusią skystąją dalį) ir supjaustykite kubeliais. Salotas suplėšykite nedideliais gabaliukais. Viską sudėję į krevetes užpilkite vyno acto marinatu bei alyvuogių aliejumi ir paskaninkite pipirais.

Salotas išmaišykite, dėkite į avokado puseles ir skanaus!

Ingredientai
Avokadai: 1.00 vnt.
Krevetės: 70.00 g (šaldytos, lukštentos)
Pomidorai: 2.00 vnt. (nedideli)
Alyvuogės: 40.00 g (juodosios, be kauliukų)
Salotos: 100.00 g
Baltojo vyno actas 1.00 valg. š.
Alyvuogių aliejus: 1.00 valg. š.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Cukrus: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gaivios pomidorų ir apelsinų salotos su avokadais bei alyvuogėmis
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
2.8 / 5
Kaip gaminti

1. Apelsiną nulupkite, pašalinkite baltąją žievelės dalį, supjaustykite plonais griežinėliais ir išdėliokite lėkštėse.

2. Pomidorus nuplaukite, supjaustykite skiltelėmis.

3. Avokadą nulupkite, perpjaukite per pusę, iš karto apšlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų, ir supjaustykite kubeliais.

4. Svogūną nulupkite, supjaustykite labai plonais griežinėliais ir truputį pamaigykite, kad išsiskirtų sultys, o svogūnas suminkštėtų.

5. Visas daržoves išdėliokite ant apelsinų, berkite alyvuogių, kapotų petražolių, pagal skonį druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų.

6. Paruoškite užpilą: mandarinus nuplaukite, nulupkite, pašalinkite baltąją žievelės dalį, išskirstykite skiltelėmis, jas sumeskite į plakti skirtą indą, supilkite aliejų, medų, vyno actą ir viską iki vientisos masės išplakite elektriniu plakikliu.

Ingredientai
Apelsinai: 2.00 vnt. (vidutinio dydžio)
Alyvuogės: 50.00 g (saujelė - be kauliukų)
Pomidorai: 2.00 vnt.
Avokadai: 1.00 vnt. (didelis)
Svogūnai: 1.00 vnt. (baltasis)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Petražolės: 1.00 arbat. š. (pagal skonį - kapotų)
Citrinos: 1.00 vnt. (pusės citrinos sulčių)
Alyvuogių aliejus: 150.00 ml (užpilui)
Medus: 1.00 valg. š. (užpilui)
Actas: 50.00 ml (raudonojo vyno acto - užpilui)
Mandarinai: 2.00 vnt. (užpilui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gaiviosios agurkų ir ridikėlių salotos
2 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
3.4 / 26
Kaip gaminti

1. Riekelėmis supjaustykite agurkus, sudėkite juos į kiaurasamtį, pabarstykite druska ir uždenkite. Po 1 val. nuplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite ir sumaišykite su griežinėliais supjaustytais ridikėliais. 

2. Likusius ingredientus (garstyčias, medų, citrinos sultis, alyvuogių aliejų) suplakite iki vientisos masės nedideliame indelyje. Supilkite padažą ant daržovių, užberkite smulkintų krapų ir gerai sumaišykite.

Ingredientai
Agurkai: 2.00 vnt.
Ridikėliai: pundelis 8.00 vnt.
Garstyčios: 1.00 arbat. š.
Medus: 1.00 arbat. š.
Citrinos: 1.00 vnt. (2 arbat. š. sulčių)
Alyvuogių aliejus: 3.00 arbat. š.
Krapai: 3.00 arbat. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gaiviosios krevečių salotos su ananasais ir pievagrybiais
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
2.0 / 2
Kaip gaminti

1. Konservuotus pievagrybius bei ananasus nuvarvinkite ir supjaustykite.

2. Sudėkite virtas krevetes, ant viršaus majonezą, išmaišykite ir galite tiekti.

P. S. Jei norite, kad salotos būtų dar gaivesnės, įpjaustykite agurkų, salotų lapų ar kitų daržovių.

Skanaus :)

Ingredientai
Pievagrybiai: 200.00 g (pusė indelio konservuotų)
Ananasai: 200.00 g (pusė indelio konservuotų)
Krevetės: 400.00 g (šaldytos, virtos)
Majonezas: 2.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gaivi idėja! Vaisių salotos su rūkyta vištiena
4 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.8 / 19
Kaip gaminti

1. Susmulkinkite salotų gūžę ir vištieną. Nulupkite apelsiną, taip pat susmulkinkite. Per pusę perpjaukite vynuoges. Supjaustytus produktus sumaišykite su mėtomis, majonezu ir jogurtu.

2. Nusunkite konservuotus ananasus ir suberkite į salotas. Galite pagardinti žiupsneliu druskos.

Knyga „30 minučių virtuvėje“
Knyga „30 minučių virtuvėje“

 

Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė

 

 

 

 

 

 

 

Ingredientai
Salotos: 1.00 vnt. (gūžė)
Vištiena: 400.00 g (rūkyta vištienos krūtinėlė arba kalakutienos)
Apelsinai: 1.00 vnt.
Vynuogės: 200.00 g (besėklės)
Ananasai: 200.00 g (konservuoti - dėžutė)
Majonezas: 150.00 g
Jogurtas: 100.00 g (natūralus)
Mėtos: 1.00 valg. š. (šviežios)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gaivios krevečių salotos
2 asmenims
Pagaminsite per 10 min.
3.8 / 36
Kaip gaminti
  1. Salotas nuplaukite, suplėšykite ir gražiai išdėliokite  į dvi lėkštes.
  2. Jei gaminsite salotas didesnei kompanijai, imkite  daugiau produktų ir dėliokite į tiek lėkščių, kiek reikės. Šių salotų geriau nemaišyti viename dubenyje - ne taip gražiai atrodys.
  3. Kiaušinius išvirkite, padalinkite į kelias dalis ir taip pat išdėliokite lėkštėse. Į tas pačias lėkšte dėliokite krevetes, gabalėliais pjaustytus ananasus, įberkite  konservuotų kukurūzų, tarakuotą parmezano sūrį.
  4. Dubenėlyje paruoškite padažą: sukrėskite majonezą, jogurtą, supilkite citrinų sultis, suberkite prieskonius, trintas česnako skilteles. Gerai išmaišykite.
  5. Salotas apšlakstykite padažu prieš pat tiekdamos į stalą.

 

Ingredientai
Salotos: 200.00 g (tiks sviestinės, ledkalnio ir pan.)
Krevetės: 100.00 g (sūdytų)
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Parmezano sūris: 100.00 g (tarkuoto)
Ananasai: 100.00 g (konservuotų)
Kukurūzai: 100.00 g (konservuotų)
Majonezas: 2.00 valg. š. (padažui)
Jogurtas: 2.00 valg. š. (natūralaus - padažui)
Sultys: 1.00 arbat. š. (citrinų)
Provanso žolelių prieskoniai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis - padažui)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gaivios salotos su lašiša
2 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
3.5 / 71
Kaip gaminti
  1. Gūžines salotas nuplaukite, nusausinkite ir, suplėšę nedideliais gabalėliais, išdėliokite lėkštėje.
  2. Avokadą ir lašišos filė supjaustykite kubeliais ir taip pat suberkite į lėkštę.
  3. Paruoškite padažą: mėlynąjį svogūną supjaustykite labai plonais žiedais ir berkite į dubenį. Išspauskite citrinų sultis ir supilkite ant svogūnų, įpilkite aliejų, sukrėskite medų, garstyčias, pasūdykite. Gerai išmaišykite, paminkykite svogūnus šaukštu, kad taptų minkštesni, išskirtų sulčių.
  4. Užpilu apšlakstykite salotas ir galite tiekti. Šios salotos ypač tinka su orkaitėje keptomis bulvėmis.
Ingredientai
Salotos: 1.00 vnt. (gūžinės („Iceberg“))
Avokadai: 1.00 vnt. (gerai prinokusio)
Lašiša: 200.00 g (sūdytos filė)
Svogūnai: 1.00 vnt. (vidutinio dydžio mėlynasis - užpilui)
Citrinos: 1.00 vnt. (užpilui)
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š. (užpilui)
Garstyčios: 2.00 valg. š. (užpilui)
Medus: 2.00 valg. š. (pagal skonį - užpilui)
Druska: 1.00 žiupsnelis (užpilui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Nuostabiai gaivios salotos su kepta vištiena ir apelsinais
2 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.8 / 33
Kaip gaminti
  1. Vištiena supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepinkite aliejumi įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai paskrus.
  2. Į lėkštę sudėkite pjaustytųs salotų lapus, vyšninius pomidoriukus, apelsiną.
  3. Ant viršaus uždėkite keptą paskrudusią vištieną, užberkite tarkuotu sūriu ir pabarstykite sėmenų sėklomis.
  4. Sūris labai gražiai pasilydo ant šiltos vištienos. Ant salotų užpilame šiek tiek padažo.

Receptą atsiuntė Indrė R.

 

Ingredientai
Vištienos krūtinėlė: 300.00 g
Apelsinai: 1.00 vnt.
Pomidorai: 6.00 vnt. (vyšniniai)
Salotos: 200.00 g („Iceberg“)
Sėmenų sėklos: 1.00 žiupsnelis
Sūris: 1.00 vnt. (mažas gabalėlis)
Padažas:(pikantiško arba kito mėgiamo su majonezu) 2.00 valg. š.
Aliejus: 40.00 ml (kepimui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gaivios kopūstų salotos su žemės riešutais
4 asmenims
Pagaminsite per 2 val. 30 min.
4.0 / 2
Kaip gaminti

1. Dideliama dubenyje gerai išmaišykite abiejų rūšių kopūsto juosteles su druska, tada perkelkite į didelį sietą ar koštuvą ir leiskite taip pabūti porą valandų – per tą laiką kopūstai suminkštės. Nesijaudinkite, vėliau kopūstai tikrai nebus per sūrūs.

2. Berkite suminkštėjusius kopūstus atgal į dubenį, sudėkite špinatus.

3. Kitame mažesniame dubenyje sumaišykite žaliųjų citrinų (laimo) sultis, garstyčias, kuminą. Į šį mišinį plona srovele pilkite aliejų ir nuolatos maišykite, turite gauti emulsiją primenantį padažą.

4. Pilkite padažą ant salotų, išmaišykite, berkite žemės riešutus ir šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį (o gal norėsis ir daugiau druskos – ragaukite). Salotas galima valgyti iškart, o šaldytuve pabuvę jų likučiai bus skanūs ir kitą dieną.

Ingredientai
Kopūstai: 0.50 vnt. (nedidelio, pašalintais viršutiniais lapais, išpjautu kotu ir supjautyto juostelėmis)
Raudongūžis kopūstas: 0.50 vnt. (nedidelio, pašalintais viršutiniais lapais, išpjautu kotu ir supjautyto juostelėmis)
Druska: 1.00 valg. š.
Špinatai: 1.00 sauja (didelė, be kotelių, supjausytų juostelėmis)
Žalioji citrina: 2.00 vnt. (išspaustos sultys)
Garstyčios: 1.00 valg. š. (Dižono ar kitų mėgstamų)
Kuminai: 0.50 arbat. š. (maltų)
Aliejus: 1.00 valg. š. (geriausiai tinka žemės riešutų, jei jo neturite, keiskite kitu mėgstamu šalto spaudimo, tačiau švelnesnio skonio)
Juodieji pipirai: 0.50 arbat. š. (arba pagal skonį)
Žemės riešutai: 100.00 g (nesūdytų, pakepintų, stambiai sukapotų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gaivios itališkos daržovių ir duonos salotos „panzanella“
2 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.5 / 2
Kaip gaminti

1. Orkaitę įkaitinkite 200 C° temperatūros.

2. Jei duonos pluta labai kieta ir stora, geriau nupjaukite ją (tokiu atveju duonos reikės truputį daugiau). Duonos minkštimą suplėšykite rankomis vieno kąsnio dydžio gabaliukais. Suberkite į dubenį. sumaišykite su 4 šaukštais alyvuogių aliejaus, pertrintu česnaku ir trupučiu druskos bei pipirų. Paskleiskite ant kepimo skardos ir kepkite gerai įkaitusioje orkaitėje apie 10–15min., kol apskrus ir lengvai parusvės. Ištraukite iš orkaitės ir leiskite truputį atvėsi.

3. Kol duona skrunda, svogūną supjaustykite plonai griežinėliais, papriką juostelėmis, o pomidorus vieno kąsnio gabaliukais, tokiais nei labai mažais, nei per daug dideliais. Viską sumaišykite.

4. Sudėkite į daržovių mišinį atvėsusiu duonos skrebučius ir alyvuoges, apliekite 4 šaukštais aliejaus ir 2 šaukštais balzamiko acto. Pagardinkite trupučiu druskos, pipirais, išmaišykite, geriausia tiesiog rankomis. Galite ir palikti pastovėti apie 15 min, kad susimaišytų vasaros aromatai, bet neleiskite duonai per daug permirkti.

5. Prieš patiekdami įmaišykite pirštais plėšytų baziliko lapelių, o jei dar reikia, apliekite ir dar trupučiu alyvuogių aliejaus.

Ingredientai
Duona: 4.00 riekės (vakarykštės šviesios, pvz. čiabatos arba kaimiškos)
Česnakai: 3.00 skiltelės (pertrintos)
Alyvuogių aliejus: 8.00 valg. š. (4 duonai ir 4 padažui)
Druska: 1.00 arbat. š. (arba pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (arba pagal skonį)
Raudonasis svogūnas: 1.00 vnt. (nedidelis)
Paprikos: 1.00 vnt. (geltonoji arba raudonoji)
Pomidorai: 800.00 g (šviežių, gerai prinokusių (geriausia rinktis rūšį „jaučio širdis“))
Alyvuogės: 80.00 g (kalamata, be kauliukų)
Bazilikai: 1.00 sauja (nedidelė, šviežių)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gaivios kopūstų, morkų ir cukinijų salotos
2 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
0.0 / 0
Kaip gaminti

Visus salotų ingredientus suberkite į dubenį, apšlakstykite paruoštu užpilu ir... skanaus!

Ingredientai
Kopūstai: 3.00 st. (plonai pjaustytų)
Morkos: 1.00 st. (tarkuotų)
Cukinijos: 1.00 st. (smulkiai pjaustytos)
Bazilikai: 20.00 arbat. š. (ryšulėlis)
Mėtos: 20.00 g (ryšulėlis)
Kedrinės pinijos: 1.00 valg. š.
Saulėgrąžos: 2.00 valg. š.
Citrinos: 1.00 vnt. (Užpilui 4 šaukštai citrinų sulčių)
Sojų padažas: 2.00 valg. š. (Užpilui)
Medus: 2.00 valg. š. (Užpilui)
Alyvuogių aliejus: 1.00 valg. š. (Užpilui)
Česnakai: 1.00 skiltelės (Užpilui smulkiai kapoto)
Imbieras: 1.00 arbat. š. (Užpilui žiupsnelis smulkiai tarkuotos šaknies)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Gaivios salotos su kriaušėmis ir graikiškais riešutais
2 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
3.6 / 42
Kaip gaminti

1. Salotas nuplaukite, labai gerai nusausinkite, suberkite į sandarų indą ir dviem valandoms padėkite į šaldytuvą – bus traškesnės.

2. Kriaušę nuplaukite, perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklalizdžius, supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų.

3. Riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje ir atvėsinkite.

4. Salotas išdėliokite į kelis dubenėlius, ant viršaus dėkite kriaušių ir sūrio gabalėlių, berkite riešutus. Salotas pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir apliekite padažu, paruoštu iš citrinų sulčių, aliejaus, žiupsnelio cukraus ir pipirų.

Ingredientai
Salotos: 50.00 g (Saujelė įvairių nedidelių traškių salotų lapelių)
Kriaušės: 1.00 vnt. (didelė gerai prinokusi)
Graikiniai riešutai: 40.00 g
Sūris: 200.00 g (mėlynųjų pelėsių)
Citrinos: 1.00 vnt. (šaukštas citrinos sulčių ir užpilui šaukštas citrinos sulčių)
Aliejus: 2.00 valg. š. (užpilui)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį ir užpilui taip pat)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį ir užpilui taip pat)
Cukrus: 1.00 arbat. š. (užpilui; pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gaivinančios arbūzų salotos
2 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.3 / 10
Kaip gaminti
  1. Susmulkinkite ridikėlius mėtas, agurkus ir sumaišykite su likusiais ingredientais.
  2. Apibarstykite gražgarstėmis ir patiekite atšaldytas.
Ingredientai
Arbūzas: 1.00 kg (pjaustytas kubeliais minkštimas)
Mėtos: 1.00 puodelis (1/2 lapelių)
Ridikėliai: 1.00 puodelis
Žalioji citrina: 2.00 valg. š. (sulčių)
Alyvuogių aliejus: 4.00 valg. š.
Agurkai: 4.00 vnt.
Druska: 1.00 arbat. š. (1/4)
Gražgarstės: 200.00 g
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gaivi arbūzų salsa su mėtomis
4 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
3.7 / 9
Kaip gaminti
  1. Nulupkite arbūzo žievę, likusią dalį supjaustykite vidutiniais kubeliais ir pašalinkite sėklas.
  2. Svogūną, agurką ir jalapeną supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su arbūzu.
  3. Į vaisių ir daržovių mišinį sudėkite susmulkintas kalendras, mėtas, supilkite išspaustas laimo sultis ir druską. Viską gerai išmaišykite ir patiekite iš karto arba laikykite sandariai šaldytuve.
  4. Patiekite su tortilijų traškučiais.

Receptą rasite čia.

Ingredientai
Arbūzas: 800.00 g
Raudonasis svogūnas: 1.00 vnt. ((reikės trečdalio))
Agurkai: 1.00 vnt. ((trumpavaisis))
Jelapenai: 5.00 riekės ((marinuoto))
Kalendros: 0.50 sauja
Mėtos: 0.50 sauja
Žalioji citrina: 1.00 vnt. ((reikės sulčių))
Druska: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

15min tema

Praktiški patarimai

Gerumu dalintis gera
Skanumėlis

Liaudies alus

Gera savijauta – tavo pasirinkimas

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką