Dabar populiaru
Publikuota: 2017 kovo 22d. 16:19

„Gamink su Kikkoman“: WOK vištiena su sojos padažu, apelsinais ir imbieru

WOK vištiena su sojos padažu, apelsinais ir imbieru
WOK vištiena su sojos padažu, apelsinais ir imbieru

Tradiciškai gaminamas „Kikkoman“ sojos padažas yra universalus aromato ir skonio stipriklis, skirtas įvairių maisto patiekalų nuo Azijos iki Amerikos virtuvės pagardinimui. Sojos padažas jau prieš dešimtmetį tapo vienu iš pagrindinių ingredientų Amerikos virtuvėje, o šiais laikais jo galima rasti beveik kiekvieno lietuvio virtuvės spintelėje.

Pateikiame vaizdo receptą su šiuo ingredientu, kuris suteiks idėjų, kaip nustebinti svečius ar palepinti artimuosius:

Partnerio turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Atgal į mokyklą

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką