Dabar populiaru

Naujausios

Publikuota: 2015 rugsėjo 16d. 17:16

Gardžiam vakarui – trupininis pyragas: receptai

Trupininis pyragas
Autorės nuotr. / Trupininis pyragas

Siūlome pagardinti šį vakarą trupiniuočiais – gardžiais pyragais su uogomis ar vaisiais.

Receptai
Receptas: Trupininis pyragas su uogiene
10 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.9 / 33
Kaip gaminti
  1. Šaltą sviestą sutarkuokite, sumaišykite su miltais, cukrumi, kepimo milteliais ir viską trinkite tarp delnų, kol susidarys trupiniai.
  2. Į trupinius įmuškite kiaušinį ir viską minkykite, kol susidarys vientisa tešla.
  3. Trečdalį tešlos suvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldymo kamerą, o likusią tešlą taip pat suvyniokite ir dėkite į šaldytuvą 20 min.
  4. Tešlą išimkite iš šaldytuvo, iškočiokite ir ja išklokite kepimo skardą.
  5. Skardą dėkite į šaldytuvą dar ~15 min.
  6. Atvėsusį tešlos pagrindą gausiai aptepkite uogiene, kad susidarytų kelių centimetrų įdaro sluoksnis.
  7. Iš šaldymo kameros išimkite likusią tešlą, sutarkuokite stambia tarka ir gautais tešlos gabalėliais apibarstykite pyrago viršų.
  8. Pyragą kepkite 180 laipsnių orkaitėje ~30 min, kol viršus gražiai apskrus.
Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI
Ingredientai
Sviestas: 250.00 g
Miltai: 3.00 st. (2,5)
Cukrus: 1.00 st. (3/4)
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š. (1/2)
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Uogienė: (tirštos arba džemo - recepto autorė naudojo vyšnių uogienę, bet galite naudoti bet kokią kita mėgstamą) 500.00 g
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Trupininis obuolių pyragas su nektarinais
6 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
3.8 / 8
Kaip gaminti

1. Į miltus sutarkuokite šaltą sviestą, įberkite citrinos žievelių, suberkite 2 šaukštus uogienių cukraus, išmaišykite. Sudėkite kepimo miltelius, sumaišytus su grietine ir vėl išmaišykite šakute. Turėtų gautis trupininė masė.

2. Mažesnę jos pusę pasidėkite valandai į šaldytuvą - bus viršui apiberti. Į likusią trupininę masę supilkite šalto vandens šaukštą ir išminkykite. Taip pat palaikykite šaldytuve.

3. Torto formą ištepkite sviestu ir iš tešlos suformuokite pagrindą su kraštais. Supilkite obuolinę masę, paruoštą iš tarkuotų obuolių, sumaišytų su cinamonu bei 2 šaukštais uogienių cukraus.

4. Ant viršaus užberkite trupininę tešlą, sukaišiokite pjaustytus nektarinus.

5. Kepkite apie 45 min. 180 °C temperaūros orkaitėje. Papuoškite nektarinine gėle.

Autorės nuotr./Trupininis obuolių pyragas su nektarinais
Autorės nuotr./Trupininis obuolių pyragas su nektarinais

Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė 

 

 

 

 

 

 

Ingredientai
Miltai: 8.00 valg. š.
Sviestas: 90.00 g
Grietinė: 3.00 valg. š.
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Citrinos: 1.00 vnt.
Cukrus: 5.00 valg. š. (1 valg. š. cinamoninio cukraus ir 4 valg. š. uogienių cukraus)
Obuoliai: 5.00 vnt.
Nektarinai: 2.00 vnt.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Trupininis pyragas su džiovintais abrikosais
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 15 min.
3.0 / 3
Kaip gaminti

1. Abrikosus nuplaukite, perliekite verdančiu vandeniu, nusausinkite, užpilkite vermutu ir palikite 2 valandas, kad abrikosai išbrinktų, tada juos susmulkinkite.

2. 200 g margarino, 150 g cukraus ir vanilinį cukrų išsukite iki vientisos masės. Kai neliks cukraus kristalų, įmuškite kiaušinius.

3. 300 g miltų ir kepimo miltelius sumaišykite ir suberkite į kiaušinių ir cukraus masę. Tešlą paskleiskite keturkampėje, riebalais išteptoje kepimo formoje. Ant jos paskleiskite smulkintus abrikosus.

4. Likusius miltus, margariną, cukrų ir vanilinį cukrų sumaišykite ir mase apibarstykite abrikosus.

5. Pyragą kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

6. Atvėsintą supjaustykite gabalėliais, apibarstykite milteliniu cukrumi ir papuoškite mėtų lapeliais.

Ingredientai
Margarinas: 320.00 g
Vermutas: 100.00 ml (vaisiams mirkyti)
Cukrus: 1.00 st.
Vanilinis cukrus: 16.00 g
Kiaušiniai: 5.00 vnt.
Miltai: 500.00 g
Kepimo milteliai: 8.00 g
Džiovinti abrikosai: 300.00 g
Miltelinis cukrus: 2.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Citrininis trupiniuotis
4 asmenims
Pagaminsite per 3 val.
3.7 / 10
Kaip gaminti
  1. Minkštą sviestą, cukrų, miltus, druską, kepimo miltelius ir avižinius dribsnius sudėkite į vieną dubenį ir rankomis maišykite, trinkite tarp pirštų, kol gausite daug drėgnų trupinių. Tešlą atidėkite.
  2. Kondensuotą pieną gerai suplakite su citrinos sultimis, tarkuota citrinos žievele, tryniu ir citrinos ekstraktu.
  3. Nedidelę skardelę išklokite kepimo popieriumi.
  4. Į vidų berkite pusę tešlos ir rankomis suspauskite pyrago pagrindą.
  5. Ant viršaus supilkite visą kremą ir užbarstykite likusią tešlą.
  6. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite, kol viršus gražiai paruduoja. Man prireikė apie 50 minučių.
  7. Iškepusį pyragą palikite atvėsti, tada kelioms valandoms pastatykite į šaldytuvą, kad sutvirtėtų.

Receptas iš: g-blogas.lt

Ingredientai
Sviestas: 1.00 puodelis (1/2 - minkšto)
Cukrus: 1.00 puodelis
Miltai: 2.00 puodelis (1 ir 1/3)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Avižiniai dribsniai: 1.00 puodelis (greito paruošimo)
Kondensuotas pienas: 1.00 vnt. (saldintas - 1 skardinė)
Kiaušiniai: 1.00 vnt. (trynio)
Sultys: 1.00 puodelis (1/3 - citrinų)
Citrinos: 1.00 vnt. (žievėlės)
Citrinos ekstraktas: 1.00 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Trupininis obuolių pyragas
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 82
Kaip gaminti

1. Sutarkuokite sviestą.

2. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.

3. Iš sviesto, kiaušinių, 7 šaukštų cukraus sumaišykite tešlą ir padėkite į šaldymo kamerą valandai laiko atšalti.

4. Obuolius supjaustykite gabalėliais.

5. Kiaušinio baltymus suplakite su likusiu cukrumi ir cinamonu.

6. Tešlą sutarkuokite tarka sviestu pateptame kepimo inde. Truputį tešlos pasilikite užtarkuoti ant viršaus. Sutarkavusi tešlą, suberkite obuolių gabalėlius, sukrėskite suplaktus baltymus ir ant viršaus dar užtarkuokite šiek tiek tešlos.

7. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.

Skanaus !

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Ingredientai
Sviestas: 250.00 g
Cukrus: 10.00 valg. š.
Kiaušiniai: 4.00 vnt.
Miltai: 3.00 st.
Obuoliai: 600.00 g
Cinamonas: 1.00 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Trupiniuotis su mėlynėmis
5 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 45 min.
2.0 / 3
Kaip gaminti

1. Kambario temperatūros sviestą gerai ištrinkite su cukrumi, suberkite miltus, migdolus, druską ir viską gerai išmaišykite – turite gauti trupinius.

2. Paruoštus trupinius valandai padėkite į šaldytuvą.

3. Obuolius nulupkite, susmulkinkite, sudėkite į puodelį su sviestu, kaitinkite, iki obuoliai suminkštės, tada nuolat maišydamos suberkite likusius įdarui skirtus produktus, viską gerai išmaišykite ir kelias minutes pakaitinkite.

4. Į nedidelį stiklinį indą berkite truputį trupinių, krėskite keptų obuolių, ant viršaus berkite likusius trupinius.

5. Pyragą kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min., iki pyrago viršus dailiai apskrus.

Pagaminsite per 45 min. (neskaičiuojant trupinių šaldymo laiko).

Ingredientai
Migdolai: 200.00 g (120 gr. maltų ir 80 gr. grūstų trupiniams)
Sviestas: 110.00 g (100 gr. kambario temperatūros trupiniams ir šaukštelis įdarui)
Cukrus: 145.00 g (pusė stiklinės trupiniams ir 20 gr. įdarui)
Miltai: 110.00 g (100 gr. trupiniams ir 10 gr. įdarui)
Druska: 1.00 arbat. š. (po žiupsnelį trupiniams ir įdarui)
Obuoliai: 300.00 g (įdarui)
Mėlynės: 160.00 g (įdarui)
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š. (įdarui)
Citrinos: 1.00 vnt. (nutarkuotų žievelių įdarui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Trupininis pyragas
8 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
4.0 / 8
Kaip gaminti
  1. Miltus ir kepimo miltelius persijokite į gilesnį dubenį, įberkite žiupsnelį druskos, suberkite citrinų žieveles, krakmolą  ir viską gerai išmaišykite.
  2. Stambia trintuve sutarkuotą ir kambario temperatūroje palaikytą sviestą elektriniu plakikliu išsukite su  kiaušiniu, cukrumi (20 g palikite užberti ant rabarbarų), vaniliniu cukrumi
  3. Į paruoštą plakinį suberkite miltus, užmaišykite tešlą ir valandą palaikykite šaldytuve. 2/3 atvėsintos tešlos sutarkuokite stambia trintuve į karščiui atsparią kepimo skardą. Ant viršaus išdėliokite smulkintus rabarbarus, juos apibarstykite cukrumi ir džiūvėsėliais, išdėliokite plonas varškės sūrio riekeles, ant jų berkite cinamono.  Galiausiai užtarkuokite likusią tešlą. Pyragą kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Ingredientai
Varškės sūris: 1.00 vnt. (vidutinio dydžio)
Rabarbarai: 6.00 vnt. (lapkočiai)
Miltai: 250.00 g
Krakmolas: 20.00 g
Sviestas: 220.00 g
Cukrus: 100.00 g
Kiaušiniai: 1.00 vnt. (kaimiškas)
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Džiūvėsiai: 2.00 valg. š. (malti)
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š. (1-1,5)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Citrinos: 1.00 vnt. (pagal skonį nutarkuotų citrinų žievelių)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Ryžių miltų trupiniuotis su rabarbarais ir braškėmis
2 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
2.9 / 7
Kaip gaminti
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 170 °C tempratūros.
  2. Braškes supjaustykite gabalėliais. Rabarbarus nulupkite, perpjaukite išilgai per pusę ir supjaustykite poros centimetrų dydžio gabalėliais.
  3. Dubenyje sumaišykite braškes, rabarbarus, rudąjį cukrų, nutarkuotą citrinos žievelę, citrinos sultis, kukurūzų krakmolą, cinamoną ir vanilinį cukrų. Atidėkite dubenį į šalį ir palikite pastovėti kambario temperatūroje apie 10 min., kol paruoškite trupinius.
  4. Trupiniams dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, ryžių miltus, smulkintus migdolus, rudąjį cukrų, nutarkuotą citrinos žievelę, cinamoną ir žiupsnį druskos.
  5. Šaltą sviestą supjaustykite nedideliais kubeliais ir suberkite į dubenį su produktais trupiniams. Pirštais trinkite masę tol, kol gausite trupinius.
  6. Trupininį pyragą galite kepti tiek vienoje didelėje kepimo formoje (16–18 cm skersmens), tiek nedidelėse individualiose formelėse. Jei taip, padalinkite produktus į tiek dalių, kiek norite patiekti formelių.
  7. Braškių ir rabarbarų masę tolygiai paskleiskite ant indo (ar indelių) dugno.  Ant viršaus tolygiai paskirstykite trupinių masę.
  8. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 30–40 min., kol kepinio paviršius gražiai apskrus. 
  9. Išimkite iš orkaitės, šiek tiek atvėsinkite ir patiekite dar šiltą su kaušeliu vanilinių ledų.
Ingredientai
Braškės: 140.00 g
Rabarbarai: 115.00 g
Rudasis cukrus: 100.00 g (100 - trupiniuočiui ir 50 - trupiniams)
Citrinos: 1.00 vnt. (½ - nutarkuotos žievelės - trupiniuočiui ir ½ - trupiniams, 1 citrinos sultys - trupiniuočiui)
Kukurūzų krakmolas: 1.00 valg. š.
Cinamonas: 2.00 arbat. š. (½ - trupiniuočiui ir 1 arbat. š. - trupiniams)
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š. (½)
Avižiniai dribsniai: 70.00 g (trupiniams)
Miltai: 30.00 g (ryžių - trupiniams)
Migdolai: 60.00 g (smulkintų - trupiniams)
Druska: 1.00 žiupsnelis (trupiniams)
Sviestas: 50.00 g (šalto - trupiniams)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Trupininis rabarbarų pyragas
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 40 min.
3.8 / 5
Kaip gaminti

1. Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą ir pusvalandį palaikykite šaldytuve.

2. Per tą laiką paruoškite įdarą: rabarbarus nulupkite, supjaustykite gabaliukais ir troškinkite su cukrumi (be vandens), visą laiką maiš, kydami, kol masė sutirštės.

3. Atšalusią tešlą padalinkite į dvi dalis: 1/3 ir 2/3. Mažesniąją dalį įdėkite į šaldiklį, didesniąją iškočiokite.

4. Tešlos lakštu išklokite riebalais pateptos skardos dugną ir šonus. 200`C karštumo orkaitėje kepkite apie 15 min. Tada ant apkepusios tešlos sukrėskite rabarbarų masę, išlyginkite paviršių.

5. Iš šaldiklio išimtą tešlą sutarkuokite burokine trintuve ir trupiniais apibarstykite pyrago viršų. Kepkite dar 15 min., kol trupinėliai gražiai pagels. Dar karštą pyragą apibarstykite cukraus milteliais ir supjaustykite gabaliukais.

 

Ingredientai
Miltai: 500.00 g (tešlai)
Cukrus: 250.00 g (100 - tešlai ir 150 - įdarui)
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š. (tešlai)
Sviestas: 200.00 g (tešlai)
Kiaušiniai: 1.00 vnt. (tešlai)
Rabarbarai: 1.00 kg (įdarui)
Miltelinis cukrus: 2.00 valg. š. (pyragui apibarstyti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Trupininis pyragas
6 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
4.2 / 6
Kaip gaminti

1. Cukrų iki vientisos purios masės išsukite su kiaušiniu, į gautą masę po truputį įplakite tirpintą, atvėsintą sviestą.

2. Sodą „užgesinkite“ jogurtu, sukrėskite į kiaušinio ir sviesto plakinį.

3. Suberkite sausoje keptuvėje skurdintus maltus riešutus, vanilinį cukrų.

4. Palengva įmaišykite miltus ir paruoštą tešlą valandai padėkite į šaldymo kamerą.

5. Keraminius indelius patepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais, įtarkuokite po truputį tešlos, berkite aviečių, užtarkuokite likusią tešlą ir krėskite po šaukštą aviečių džemo.

6. Kepkite iki 200 laipsnių karštumo įkaitintoje orkaitėje apie 20 min., iki dailiai apskrus.

Tiekite su mėtos šakele.

Pagaminsite per 1 val. (neskaičiuojant šaldymo laiko).

Ingredientai
Sviestas: 200.00 g
Cukrus: 125.00 g
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Jogurtas: 1.00 valg. š.
Miltai: 2.00 st.
Riešutai: 125.00 g (skrudinti malti)
Avietės: 1.00 st. (šviežios)
Džemas: 1.00 st. (aviečių)
Soda: 1.00 arbat. š.
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Džiūvėsiai: 100.00 g (indeliams pabarstyti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Trupininis pyragas
4 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
3.3 / 6
Kaip gaminti

1. Sutarkuokite sviestą. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.

2. Sviestą, kiaušinius, 7 šaukštus cukraus sumaišykite, išminkykite tešlą ir padėkite į šaldymo kamerą valandai laiko atšalti.

3. Kiaušinio baltymus suplakite su likusiu cukrumi. 

4. Tešlą sutarkuokite tarka į sviestu išteptą kepimo indą. Truputį tešlos palikite užtarkuoti ant viršaus.

5. Ant sutarkuotos tešlos užkrėskite juodųjų serbentų uogienės, užpilkite suplaktus baltymus ir ant viršaus dar užtarkuokite likusią tešlą.

6. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Ingredientai
Sviestas: 250.00 g
Cukrus: 10.00 valg. š.
Kiaušiniai: 4.00 vnt.
Miltai: 3.00 st.
Juodųjų serbentų uogienė 300.00 g
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Pažymėkite klaidą tekste pele, prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Verslas

Atgimusi Žemės ūkio ministerijos perkėlimo į Kauną idėja: vietos valdininkams pakaktų

Interviu Aktualu

Kultūros geografas Laimonas Briedis apie Vilniaus tapatybę: „Tai emigrantų ir imigrantų miestas“

Aktualu

Liustracijos komisija: S.Sondeckis ir D.Banionis su KGB nebendradarbiavo

Aktualu

Kauno bei Vilniaus savivaldybes apmulkinęs ir „tiesos serumą“ naudojęs „STT agentas“ kalėjimo išvengė

Vardai

Štai kaip atrodo karališkas vestuvių tortas, kainuojantis 57 tūkst. eurų

Aktualu

Bernardas Gailius: Europos federacija bus. Bet mes galėtume padaryti ją geresnę

Mokslas.IT

Modernizuojamas dūmų juodumu pagarsėjęs Rusijos lėktuvnešis „Admiral Kuznecov“: ką keis?

15min iš Belgrado 24sek

Europą sužavėjęs „Žalgiris“: kodėl ši pergalė didesnė nei trečioji vieta Eurolygoje

Vardai

Su Simu Jasaičiu poruojama Arūnė atskleidė, už ką jai Oksana Pikul galimai siūlė pinigus

Aktualu

Iš frakcijos pašalintas P.Gražulis: rėmiau ir remsiu „valstiečių“ reformas

Atgaivinta XVIII a. Serbijos gyventojus šiurpinusi vietinio vampyro legenda

Pasaulis kišenėje

Kas naujo šiemet laukia Klaipėdos paplūdimiuose?

Verslas

Vilkiko draudimo kaina viršija verslininko pelną: dabar prasidės kova už išgyvenimą ir „maklės“

Įspūdingas ledo urvas Sibire

Aktualu

Žemės ūkio ministras Giedrius Surplys: „Žadu imtis drąsių veiksmų“

Gazas

Karališkų vestuvių proga sukūrė unikalų „Mini“: kėbulas dažytas rankomis, o posūkiai – su širdelėmis

Vardai

Serialo „Pasmerkti IV“ nepavykusiuose kadruose – aktorių juokas: išrinkite mylimiausią personažą

Pasaulis kišenėje

Ką verta aplankyti, jei savaitgalį pasuksite Panevėžio kryptimi?

Laikas griliui

Maiste mes vengiame visų E, o štai sėkmingiems santykiams kurti kaip tik turėtume paisyti tų E: Empatijos, Emocinio intelekto ir sveiko Egoizmo. Ne tokio, kuris partnerį verčia gūžtis kamputyje, o tokio, kad jis norėtų drauge augti, kurti ir puoselėti santykius.

Gyvenimas

15min studijoje viešėjusi G.Petronienė – apie vyrų ir moterų santykius: kai investuojate į save, tai neinvestuojate į porą

Naujienos

Verslas

Atgimusi Žemės ūkio ministerijos perkėlimo į Kauną idėja: vietos valdininkams pakaktų

Tiesiogiai 24sek

Kaunas griausmingai sutinka savo didvyrius: „Žalgiris“ grįžta namo

Interviu Aktualu

Kultūros geografas Laimonas Briedis apie Vilniaus tapatybę: „Tai emigrantų ir imigrantų miestas“

Aktualu

Liustracijos komisija: S.Sondeckis ir D.Banionis su KGB nebendradarbiavo

Verslas

Prekybos tinkluose – lietuviškos braškės su Ispanijos ir Albanijos kilmės įrašais

Aktualu

Molenbeko merė paduos britę žurnalistę į teismą: šį Briuselio rajoną išvadino „Europos džihadistų sostine“

Aktualu

Kauno bei Vilniaus savivaldybes apmulkinęs ir „tiesos serumą“ naudojęs „STT agentas“ kalėjimo išvengė

Vardai

Štai kaip atrodo karališkas vestuvių tortas, kainuojantis 57 tūkst. eurų

Aktualu

Bernardas Gailius: Europos federacija bus. Bet mes galėtume padaryti ją geresnę

Mokslas.IT

Modernizuojamas dūmų juodumu pagarsėjęs Rusijos lėktuvnešis „Admiral Kuznecov“: ką keis?

Atgaivinta XVIII a. Serbijos gyventojus šiurpinusi vietinio vampyro legenda

15min iš Belgrado 24sek

Europą sužavėjęs „Žalgiris“: kodėl ši pergalė didesnė nei trečioji vieta Eurolygoje

Vardai

Su Simu Jasaičiu poruojama Arūnė atskleidė, už ką jai Oksana Pikul galimai siūlė pinigus

Įspūdingas ledo urvas Sibire

Pasaulis kišenėje

Kas naujo šiemet laukia Klaipėdos paplūdimiuose?

Aktualu

Žemės ūkio ministras Giedrius Surplys: „Žadu imtis drąsių veiksmų“

Vardai

Serialo „Pasmerkti IV“ nepavykusiuose kadruose – aktorių juokas: išrinkite mylimiausią personažą

Aktualu

Maisto kaina: kodėl Europoje kasmet veltui išmetama 88 milijonai tonų produktų

Aktualu

Sirijos kariuomenė iš sostinės Damasko visiškai išstūmė „Islamo valstybę“

Gazas

Sukūrė unikalų „Mini“: kėbulas dažytas rankomis, o posūkiai – su širdelėmis

Grąžinti verta

Metas rinktis

Maistas

Laikas griliui

Išlaikyk atostogų ritmą

Sveikata

Automobilių švaros centras AINAVA

Ryškiems įvarčiams

Pasaulis kišenėje

Sulčių nauda

Daugiau skonio

Praktiški patarimai

Unicef vaikų bėgimas „Už kiekvieną vaiką“

Renginių gidas

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką