Dabar populiaru
Publikuota: 2018 balandžio 16d. 17:37

Graikiški kalakutienos kepsniukai su tzatziki padažu

Kalakutienos kepsniukai
123RF.com nuotr. / Kalakutienos kepsniukai

Kalakutiena - puikus dietinis produktas, kurį galima pasigaminti daugybe būdų. Šiandien siūlome išmėginti kepsniukus iš maltos kalakutienos su graikišku tzatziki padažu.

Reikės:

  • 500 g kalakutienos,
  • 2 raudonųjų svogūnų,
  • žiupsnelio krapų,
  • 1 skiltelės česnako,
  • saujos petražolių,
  • druskos ir pipirų pagal skonį,
  • aliejaus kepimui.

Tzatziki padažui:

  • 200 g graikiško jogurto,
  • 1 trumpavaisio agurko,
  • ½ raudonojo svogūno,
  • žiupsnelio krapų,
  • 2 valg. š. šviežiais spaustų citrinos sulčių,
  • 1 arb. š. medaus.

Patiekimui:

12 lapelių salotų.

Gaminimas:

Kalakutieną sumalkite ir sumaišykite su susmulkintu raudonuoju svogūnu, krapais, petražolėmis, česnakais, druska ir pipirais. Suformuokite 12 mažų kotletukų ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi po 3-4 minutes iš kievienos pusės.

Kol kalakutiena kepa, pasigaminkite tzatziki padažą. Nedideliame inde sumaišykite graikišką jogurtą, susmulkintą svogūną bei agurką, citrinos sultis ir medų.

Iškepusius kepsniukus patiekite ant salotos lapo su tzatziki padažu.

Skanaus!

Primename, kad kalakutienos su akcija pigiau galite įsigyti prekybos centruose „Norfa“ iki balandžio 18 d.

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Gera keliauti kartu

BALTIJOS MAISTO IR GĖRIMŲ PARODA „BAF“ 2018

Įkvėpk daugiau gyvenimo

Nacionalinis sveikatos egzaminas 2018

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką