Dabar populiaru
Publikuota: 2018 kovo 5d. 09:00

Grikiai – ne tik iš bėdos: 10 įdomių patiekalų iš šių vertingų kruopų

Medžiotojų troškinys su grikiais
Miskozverys.lt nuotr. / Medžiotojų troškinys su grikiais

Kai kas nors stipriai riboja išlaidas ar kalorijas, galima išgirsti, jog laikosi „grikių dienos“ ar „sėdi ant grikių“. Reikia suprasti, pigių (nors ne tokių ir pigių!), nuobodokų, tačiau pasotinančių kruopų. Tokiu būdu grikiai visai be reikalo kiek sumenkinami. Su šiomis kruopomis galima paruošti dar ir kokių įdomių patiekalų – ir troškinių, ir maltinukų, ir vegetariškų, ir mėsiškų patiekalų. Šįkart rinkitės iš įdomesniųjų dešimtuko.

Receptai
Receptas: Šilta grikių mišrainė su morkomis ir baltuoju sūriu
2 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.7 / 50
Kaip gaminti
  1. Grikius išvirkite. Morkas nuskuskite ir sutarkuokite. Svogūną nulupkite ir supjaustykite gabalėliais.
  2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite tarkuotas morkas ir smulkintą svogūną. Troškinkite, kol suminkštės.
  3. Suberkite į troškintas morkas grikius ir dar kiek patroškinkite. Pagal skonį pagardinkite pipirais, pasūdykite.
  4. Baltą varškės sūrį supjaustykite riekelėmis, įtrinkite smulkintais česnakais, ir apkepkite 160 laipsnių orkaitėje ant grotelių, kol sušils ir suminkštės (galima kepti ir keptuvėje). 
  5. Į lėkštę suberkite troškintus grikius, ant viršaus išdėliokite sūrį.
  6. Ši mišrainė skani su šviežiomis daržovėmis: agurkais, pomidorais, žalialapėmis salotomis.
Ingredientai
Grikiai: 250.00 g
Varškės sūris: 100.00 g (baltojo)
Morkos: 2.00 vnt.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Česnakai: 2.00 skiltelės
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Aliejus: 5.00 ml (šlakelis - kepti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Grikių salotos su graikišku atspalviu
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
4.2 / 20
Kaip gaminti

1. Išvirkite grikių kruopas (arba palaikykite užmerkę vandenyje per naktį). Smulkiai supjaustykite svogūną ir sutraiškykite česnaką. Pakepinkite aliejuje iki geltonumo. Suberkite grikių kruopas ir maišydami pakepinkite kelias minutes.

2. Pomidorus ir alyvuoges perpjaukite per pusę. Nuskabykite baziliko lapelius. Fetos sūrį supjaustykite kubeliais. Viską sudėkite į grikius, pagardinkite pagal skonį pipirais ir druska. Druskos berkite su saiku, nes sūrumo suteikia fetos sūris. Išmaišykite.

Patiekalas gali būti valgomas ir šiltas, ir šaltas.

Ingredientai
Grikiai: 1.00 st.
Vanduo: 2.00 st.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Česnakai: 1.00 skiltelės
Pomidorai: 200.00 g (vyšninių ar slyvinių)
Alyvuogės: 0.50 st. (juodųjų, be kauliukų)
Bazilikai: 1.00 sauja (šviežių)
Fetos sūris: 200.00 g
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Be lukšto virtas kiaušinis su daržovėmis paskanintais grikiais
2 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.5 / 17
Kaip gaminti

1. Išvirkite grikius. Berkite kruopas į prikaistuvį, užpilkite vandeniu ir užvirkite. Sumažinkite karštį ir virkite, kol grikiai bus išvirę, tačiau dar nesukritę – tai užtruks apie 15 min. Nusunkite ir uždengę atidėkite į šalį.

2. Paruoškite daržoves. Nulupkite svogūną, morką ir šias daržoves bei saliero stiebą supjaustykite labai mažais gabaliukais. Keptuvėje įkaitinkite gabaliuką sviesto ir berkite supjaustytas daržoves. Kepinkite jas maišydami 5–7 min., kol suminkštės. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir įmaišykite į daržoves jau išvirtus grikius bei smulkiai sukapotas petražoles. Įpilkite truputį sojos padažo.

3. Išvirkite kiaušinius. Imkite labai nedidelį puodą ir pripilkite jį vandens. Įmuškite kiaušinį į mažą dubenėlį (būkite atsargūs ir „nepaleiskite“ trynio). Vos tik vanduo puode užvirs, supilkite kiaušinį į vandenį ir, naudodami du šaukštus, stenkitės, kad baltymas neišsiskaidytų ir liktų prie trynio. Kiaušinis pamažu ims virti ir tvirtėti. Dabar šaukštus galite išimti ir pavirti kiaušinį dar porą minučių. Kai keletą kartų išbandysite šį virimo būdą, patys galėsite tiksliau nustatyti virimo laiką – mums reikia išimti kiaušinį iš vandens dar tada, kol trynys ims kietėti – norime, kad jis būtų skystas. Išgriebkite kiaušinį kiaurasamčiu ir dėkite ant lėkštės.

4. Dėkite paruoštų grikių su daržovėmis į lėkštes, ant viršaus „užsodinkite“ po kiaušinį, pašlakstykite trupučiu sojos padažo ir pabarstykite rupiai maltais juodaisiais pipirais.

Pastabos:

  • Aš mėgstu šiam patiekalui naudoti sojos padažą su sumažintu druskos kiekiu, jo skonis subtilesnis, švelnesnis.
  • Kiaušinius galite virti ir naudodami „sūkurio“ metodą. Vos tik vanduo puode užvirs, naudodami bet kokį ilgesnį virtuvės įrankį imkite jį intensyviai į vieną pusę maišyti ir taip suformuokite sūkurį. Žaibiškai ištraukite įrankį ir muškite į susidariusį sūkurį kiaušinį – besisukantis vanduo neleis kiaušiniui išskysti, kol jis sutvirtės. Palaukite, kol kiaušinis išvirs, ir išgriebkite iš vandens.
Ingredientai
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Grikiai: 125.00 g
Morkos: 1.00 vnt. (vidutinio dydžio)
Svogūnai: 0.50 vnt.
Salierų stiebai: 1.00 vnt. (nedidelis)
Petražolės: 1.00 sauja
Sviestas: 1.00 valg. š. (veganai gali keisti aliejumi)
Sojos padažas: 1.00 valg. š. (arba pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Grikių kruopų ir varškės blyneliai
5 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.7 / 113
Kaip gaminti
  1. Grikių kruopas išvirkite žiupsneliu druskos pasūdytame vandenyje.
  2. Svogūną sukapokite nedideliais kubeliais, morką sutarkuokite. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir pakepinkite, kol daržovės suminkštės.
  3. Išvirtus grikius sumaišykite su pakepintomis daržovėmis. Įmaišykite šiek tiek pertrintą varškę. Įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir išmaišykite. Galiausiai suberkite miltus, kario miltelius, maltus juoduosius pipirus ir pagardinkite druską pagal skonį. Išmaišykite.
  4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Šaukštu semkite masę ir dėkite į keptuvę, formuodami nedidelius blynelius. Apkepkite iš abiejų pusių po kelias minutes, kol gražiai apskrus.
  5. Patiekite nedelsiant su šviežiomis daržovėmis, salotomis ar mėgstamu padažu. Skanaus!
Ingredientai
Grikiai: 100.00 g
Svogūnai: 1.00 vnt.
Morkos: 1.00 vnt.
Varškė: 100.00 g
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (2 dideli arba 3 maži)
Pienas: 3.00 valg. š.
Miltai: 3.00 valg. š.
Karis: 5.00 g
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Aliejus: 100.00 ml (kepti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Grikių blynai su mėlynėmis
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 10 min.
3.8 / 14
Kaip gaminti

1. Viename inde sumaišykite abejus miltus, kepimo miltelius ir druską.

2. Kitame inde išplakite kiaušinį su pasukomis. Supilkite miltų mišinį, maišykite ir po truputį pilkite vandenį, kol gausite grietinės tirštumo tešlą. Įmaišykite aliejų.

3. Tuomet jau belieka blynelius tiesiog iškepti. Patiekite su mėlynių uogiene, šviežiomis arba šaldytomis mėlynėmis.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Edita Aleksandravičienė

Ingredientai
Grikių miltai (1/2 puodelio) 80.00 g
Miltai: 80.00 g (1/2 puodelio - kvietinių)
Kepimo milteliai: 5.00 g
Pasukos 1.00 st.
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Medus: 2.00 valg. š. (arba cukraus)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Aliejus: 2.00 valg. š. (arba tirpinto sviesto)
Mėlynės: 1.00 st. (galima naudoti ir šaldytas)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Nesaldus grikių miltų pyragas su rikotos sūriu, špinatais ir pomidorais
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 35 min.
3.6 / 45
Kaip gaminti
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Kepimo popieriumi išklokite 22 cm skersmens kepimo indą.
  2. Paruoškite pyrago tešlą. Į dubenį sudėkite sviestą, supilkite aliejų, vandenį, suberkite druską ir cukrų.
  3. Pakaitinkite dubenį mikrobangų krosnelėje (arba orkaitėje), kol masė ims burbuliuoti.
  4. Suberkite į dubenį grikių miltus, kvietinius miltus ir išmaišykite.
  5. Paruošta tešla išklokite pasiruošto kepimo indo dugną ir sieneles.
  6. Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 10–15 minučių, kol tešla taps gražiai auksinės spalvos.
  7. Kol tešla kepa, paruoškite įdarą. Keptuvėje ištirpinkite šaukštą sviesto.
  8. Svogūną susmulkinkite nedideliais kubeliais ir pakepinkite kelias minutes, kol suminkštės.
  9. Sudėkite į keptuvę špinatų lapus ir pakepinkite dar porą minučių, kol šie taps minkšti.
  10. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir atidėkite į šalį.
  11. Apkeptą tešlos pagrindą šiek tiek atvėsinkite, o tuomet dugną tolygiai aptepkite rikotos sūriu.
  12. Ant viršaus tolygiai paskleiskite kepintus svogūnus ir špinatus.
  13. Ant svogūnų ir špinatų mišinio išdėliokite pomidorų griežinėlius. 
  14. Atskirame dubenyje kiaušinius išplakite su grietinėle, druska, maltais juodaisiais pipirais, muskatu ir 50 g tarkuoto kietojo fermentinio sūrio. Užpilkite ant pyrago viršaus.
  15. Likusį kietąjį sūrį (100 g) sutarkuokite ir apibarstykite juo pyrago viršų.
  16. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 35–45 minutes, kol įdaras sutvirtės ir pyragas bus iškepęs.
  17. Iškepusį pyragą kelias minutes palikite pastovėti kepimo inde. Tuomet išimkite, supjaustykite gabalėliais ir patiekite.
Ingredientai
Sviestas: 120.00 g (100 g - tešlai ir 1 valg. š. - įdarui)
Aliejus: 1.00 valg. š. (tešlai)
Vanduo: 3.00 valg. š. (tešlai)
Druska: 2.00 arbat. š. (1 - tešlai ir 0,5 - įdarui)
Cukrus: 1.00 valg. š. (tešlai)
Miltai: 150.00 g (100 - grikių ir 50 kvietinių - tešlai)
Svogūnai: 1.00 vnt. (įdarui)
Špinatai: 200.00 g (įdarui)
Rikotos sūris: 150.00 g (įdarui)
Pomidorai: 2.00 vnt. (įdarui)
Kiaušiniai: 3.00 vnt. (didelių arba 4 maži - įdarui)
Grietinėlė: 250.00 ml (įdarui)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (0,5 maltų - įdarui)
Muskatas: 1.00 arbat. š. (įdarui)
Sūris: 150.00 g (kietojo fermentinio - įdarui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Grikių kotletai
2 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.4 / 111
Kaip gaminti
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C.
  2. Grikius perplaukite po tekančiu vandeniu, suberkite į gilią lėkštę ir užpilkite šaltu virintu vandeniu. Palikite stovėti 2–3 valandoms.
  3. Išvirkite stambiai supjaustytas morkas. Kruopščiai jas nusunkite ir sutrinkite iki košės konsistencijos.
  4. Trintas morkas sudėkite į išbrinkusius grikius.
  5. Svogūną susmulkinkite ir dėkite į morkas bei grikius.
  6. Čia pat suplakite kiaušinį, suberkite miltus, druską, pipirus ir viską gerai išmaišykite.
  7. Suformuokite kotletus ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
  8. Kepkite 30 minučių.

Receptą atsiuntė Gintarė

Ingredientai
Grikiai: 1.00 st.
Vanduo: 1.00 st. (1,75 – šilto virinto)
Morkos: 2.00 vnt. (didelės)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Miltai: 4.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Aitrioji paprika: 1.00 žiupsnelis (maltų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Vištienos ir grikių kotletukai
4 asmenims
Pagaminsite per 25 min.
3.6 / 146
Kaip gaminti
  1. Svogūną smulkiai sutarkuokite arba susmulkinkite elektriniu smulkintuvu. Į dubenį dėkite vištienos faršą, svogūną, virtus grikius, įmuškite kiaušinį, pagardinkite pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir druska. Gerai išmaišykite. Iš masės drėgnomis rankomis formuokite nedidelius kotletukus ir dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų.
  2. Kepkite ant nedidelės ugnies  3–4 minutes, kol gražiai apskrus. Į keptuvę su kotletais supilkite grietinėlę, pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis, druska, pipirais ir troškinkite apie 10 minučių, dažnai vartydami.
Knyga „30 minučių virtuvėje“
Knyga „30 minučių virtuvėje“

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Vištiena: 400.00 g (faršas)
Grikiai: 1.00 st. (virti)
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Raudonėliai: 1.00 žiupsnelis
Čiobreliai: 1.00 žiupsnelis
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Aliejus: 2.00 valg. š. (kepti)
Grietinėlė: 300.00 g (riebi)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Grikių apkepas su šonine
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 45 min.
3.5 / 60
Kaip gaminti

1.Grikius nuplaukite ir nuvarvinkite sietelyje. Suberkite į puodą su 3 stiklinėmis verdančio sūdyto vandens ir ant silpnos ugnies virkite apie 20 minučių, kol vanduo išgaruos.

2.Kiaulienos šoninę supjaustykite kubeliais ir maišydami pakepinkite keptuvėje be riebalų. Sukrėskite į puodą su grikiais ir išmaišykite. Svogūną nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais, pakepinkite įkaitintame svieste ir sukrėskite į varškę.

3.Supilkite grietinę, pasūdykite, pabarstykite pipirais, mairūnais, malta saldžiąja paprika ir gerai išmaišykite. Į sviestu pateptą molinį kepimo indą dėkite sluoksnį grikių masės, ant jo – varškės ir vėl grikių masės.

4.Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių.

Knygos "Sotūs pietūs" viršelis
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis

Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“,  kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Grikiai: 375.00 g
Varškė: 400.00 g
Kiauliena: 300.00 g (parūkyta šoninė)
Grietinė: 150.00 g (riebi)
Svogūnai: 2.00 vnt.
Sviestas: 3.00 valg. š.
Aitrioji paprika: 1.00 žiupsnelis
Mairūnas: 1.00 žiupsnelis
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Medžiotojų troškinys su grikiais
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.7 / 18
Kaip gaminti

1. Pomidorus supjaustykite į 8 dalis, svogūnus – pusžiedžiais. Nuplaukite ir nusausinkite širdeles ir skrandelius, skrandelius pasmulkinkite kąsnio dydžio gabaliukais.

2. Įkaitinkite keptuvę (arba troškintuvą) storu dugnu be riebalų. Suberkite pomidorus, ant jų – svogūnus ir troškinkite nemaišydami keletą minučių, kol išsiskirs pomidorų sultys.

3. Įpilkite aliejų, sudėkite širdeles ir skrandelius. Pagardinkite druska, pipirais ir troškinkite uždengę ant vidutinio kaitrumo liepsnos 30 minučių.

4. Ant troškinio paskleiskite virtus grikius (nemaišykite). Į vidurį įspauskite sviesto gabalą, uždenkite ir troškinkite dar 15 minučių.

5. Suberkite kapotas petražoles, išmaišykite ir iškart patiekite.

Ingredientai
Svogūnai: 2.00 vnt.
Pomidorai: 6.00 vnt.
Vištos širdelės: 500.00 g
Vištos skrandukai: 500.00 g
Grikiai: 2.00 st. (virtų)
Aliejus: 2.00 valg. š.
Sviestas: 20.00 g
Petražolės: 20.00 g
Druska: 1.00 žiupsnelis (arba pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (arba pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Gyvenimas

Šeima trejus metus gyvena tik viena diena: Elzė gimė su sindromu, su kuriuo išgyvena tik vienetai

Pasaulis kišenėje

Rudens magija: 5 vietos Vilniuje, kurias fotografas rekomenduoja puikioms nuotraukoms

Verslas

Obuolių supirkėjai: derlius geras, bet vaisiai – per pigūs

15min iš Londono Mokslas.IT

E.Musko idėja virto serialu: „National Geographic“ parodė pirmą mirtį Marse ir pirmą gimusį kūdikį

Gazas

Mįslė: kaip pervažiuoti iš šalies, kurioje eismas vyksta kaire puse į valstybę, kurioje automobiliai juda dešine?

„Ginčas“: kaip FIBA vadovo netektis pakeis pasaulio krepšinį?

15min iš Stambulo 24sek

„Žalgirį“ Stambule pasitinka drąsi serbo pranašystė ir unikali telepatija

Vardai

Ypatingą šou su būriu žvaigždžių surengęs Radžis: „Esu pirmas čigoniukas, koncertuojantis arenose“

Verslas

Teismo verdiktas: turkų pergalė Kauno stadiono rekonstrukcijos konkurse – neteisėta

Aktualu

Sumaištis Kėdainių stotyje: ne dėl savo kaltės ne į tą traukinį įlipusi moteris į namus grįžo tik paryčiais

Aktualu

Referendumo kartelės mažinimo idėja Seime sukėlė aistras: „Nebesityčiokime iš Konstitucijos“

Išankstinė Kanų liūtų reklamų peržiūra su 15min

15min recenzija Kultūra

Apgauti ir tuo patenkinti: „Gal visi drakonai...“ tarptautiniame teatro festivalyje „Sirenos“

Vardai

Lady Gaga patvirtino, kad susižadėjo: rengiasi vestuvėms su savo agentu Christianu Carino

Verslas

Buvusios degalinės vietoje Vilniaus rajone iškils krematoriumas

Aktualu

Seimo opozicija kaltina premjerą sulaužius priesaiką, tarsis, kokių veiksmų imtis

Vardai

Kembridžo hercogienės Catherine sesuo Pippa Middleton susilaukė pirmagimio

Verslas

Turkijos įmonė į skandalą dėl Šiaurės Korėjos įsuko ir Latviją

Laisvalaikis

Užaugino rekordinį arbūzą – svėrė daugiau nei 15 kilogramų

24sek

Laukiniai NBA Vakarai – kas pasipriešins „Warriors“?

Naujienos

Gyvenimas

Šeima trejus metus gyvena tik viena diena: Elzė gimė su sindromu, su kuriuo išgyvena tik vienetai

Pasaulis kišenėje

Rudens magija: 5 vietos Vilniuje, kurias fotografas rekomenduoja puikioms nuotraukoms

Verslas

Obuolių supirkėjai: derlius geras, bet vaisiai – per pigūs

15min iš Londono Mokslas.IT

E.Musko idėja virto serialu: „National Geographic“ parodė pirmą mirtį Marse ir pirmą gimusį kūdikį

Gazas

Mįslė: kaip pervažiuoti iš šalies, kurioje eismas vyksta kaire puse, į valstybę, kurioje automobiliai juda dešine?

„Ginčas“: kaip FIBA vadovo netektis pakeis pasaulio krepšinį?

15min iš Stambulo 24sek

„Žalgirį“ Stambule pasitinka drąsi serbo pranašystė ir unikali telepatija

Vardai

Ypatingą šou su būriu žvaigždžių surengęs Radžis: „Esu pirmas čigoniukas, koncertuojantis arenose“

Verslas

Teismo verdiktas: turkų pergalė Kauno stadiono rekonstrukcijos konkurse – neteisėta

Aktualu

Sumaištis Kėdainių stotyje: ne dėl savo kaltės ne į tą traukinį įlipusi moteris į namus grįžo tik paryčiais

Aktualu

Referendumo kartelės mažinimo idėja Seime sukėlė aistras: „Nebesityčiokime iš Konstitucijos“

Išankstinė Kanų liūtų reklamų peržiūra su 15min

15min recenzija Kultūra

Apgauti ir tuo patenkinti: „Gal visi drakonai...“ tarptautiniame teatro festivalyje „Sirenos“

Vardai

Lady Gaga patvirtino, kad susižadėjo: rengiasi vestuvėms su savo agentu Christianu Carino

Verslas

Buvusios degalinės vietoje Vilniaus rajone iškils krematoriumas

Aktualu

Seimo opozicija kaltina premjerą sulaužius priesaiką, tarsis, kokių veiksmų imtis

Vardai

Kembridžo hercogienės Catherine sesuo Pippa Middleton susilaukė pirmagimio

Verslas

Turkijos įmonė į skandalą dėl Šiaurės Korėjos įsuko ir Latviją

Laisvalaikis

Užaugino rekordinį arbūzą – svėrė daugiau nei 15 kilogramų

24sek

Laukiniai NBA Vakarai – kas pasipriešins „Warriors“?

Daugiau vandens

Gera keliauti kartu

Video

32:10
01:02
01:11

BALTIJOS MAISTO IR GĖRIMŲ PARODA „BAF“ 2018

Įkvėpk daugiau gyvenimo

Nacionalinis sveikatos egzaminas 2018

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką