Dabar populiaru
Publikuota: 2019 birželio 21d. 19:11

Grilyje keptas desertas: vaisiai su ledais

Vaisiai Skanumėlis
123RF.com nuotr. / Vaisiai

Kai važiuoji į gamtą, nėra kada kepti pyragų. Išeitis - pasičiupti vaisių, ledų ir desertą pasigaminti tiesiog gamtoje. O kas dar įdomiau - grilyje, kai jau bus iškepti visi kepsniai! Šefas Reinis šiandien mus lepina ypatingu desertu - išmėginkite!

Reikės:

  • 200 g kriaušių,
  • 200 g ananasų,
  • 200 g nektarinų,
  • 50 g granatų,
  • 30 g moliūgų sėklų,
  • 30 g lazdyno riešutų,
  • 40 g rudojo cukraus,
  • 10 g vanilinio cukraus,
  • 1/2 apelsino sulčių,
  • 1000 ml dėžutės vanilinio „Piemenėlio“ plombyro,
  • mėtos lapelių papuošimui.

Kaip gaminti šį gardų vasarišką desertą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Praktiški patarimai

Skanumėlis
Gerumu dalintis gera

Dabar tu gali

Maistas

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką