Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įkvėpimas Helovinui: nauja mada – skaptuoti ne moliūgą, o ananasą

Nors helovinišką moliūgą šviečiančiomis akimis ir kraupia šypsena galima pamatyt gana reto lietuvio namuose, yra žmonių, kuriems šis „drožinėjimo“ menas visai prie širdies, ypač, jei to prašo vaikai. Jei kartais gaila moliūgo ar norite išbandyti ką nors naujo, pabandykite pasigaminti kraupiaveidį ananasą pašėlusia šukuosena.
Išpjaustytas annasas
Išpjaustytas annasas / Vida Press nuotr.

Nemažai šiuolaikinių maisto ar dekoro madų gimsta socialiniuose tinkluose, ne išimtis ir heloviniški ananasai. Socialiniame tinkle „Instagram“ nemenko populiarumo pastaruoju metu sulaukė nuotraukos su žibintais, pagamintais iš ananasų.

Kaip ir moliūgai, taip ir šie vaisiai keliais peilio judesiais paverčiami klaikiai šypsančiomis pamėklių galvomis. Papildomu akcentu tampa ananaso lapų kuokštas, atrodantis lyg ant viršugalvio styrantys plaukai.

Tokių žibintų gamintojai sako, kad darbuotis su ananasu dar lengviau nei su moliūgu: nedidelis vaisius lengvai suvaldomas, jis išskaptuojamas nupjovus viršų (patogu, kad viduje nėra jokių sėklų), o tada viršus sugrąžinamas atgal. Savotiško žavesio kūriniui suteikia ir natūraliai grublėta ananaso žievės faktūra. Pasigėrėkite nuotraukomis iš „Instagram“ ir galbūt išbandysite ir patys!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius