Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip džiaugtis vasaros džiaugsmais ir skoniais be rūpesčių?

Pagaliau sulaukus tikros vasaros norisi pasimėgauti visais jos malonumais – be jokių rūpesčių. O tuščias skrandis ar šaldytuvas neabejotinai gali būti vienais iš jų. Maža to, tokie rūpesčiai dažniausiai užklumpa pačiu netinkamiausiu metu. Gerai, kad po ranka visuomet yra „Wolt“.
Kaip džiaugtis vasaros džiaugsmais ir skoniais be rūpesčių?
Kaip džiaugtis vasaros džiaugsmais ir skoniais be rūpesčių? / Wolt nuotr.

Su „Wolt“ pietų ar vakarienės vieta gali tapti, kad ir žalias miesto parkas ar skveras. Puikių vietų tam atrasti galima bet kuriame mieste. Vilniuje pietums po atviru dangumi labai tinka Baltojo tilto pieva ar atnaujintas Reformatų skveras. Kauniečiai vasariškais orais dažnai džiaugiasi ir užkandžiauti renkasi Santakos bei Nemuno parkuose, o Klaipėdiečiai – Danės upės krantinėje.

Wolt nuotr./Kaip džiaugtis vasaros džiaugsmais ir skoniais be rūpesčių?
Wolt nuotr./Kaip džiaugtis vasaros džiaugsmais ir skoniais be rūpesčių?

Jaukių miesto erdvių tikrai netrūksta, o galvą pasukti gali tekti nebent dėl to, kokiu maistu pasilepinti, nes nuo pasirinkimo gali išties raibti akys. Smagus piknikas su draugais ar pietų pertrauka gryname ore – „Wolt“ gali tuo pasirūpinti.

„Wolt“ į pagalbą taip pat dažnai tenka pasitelkti po vasariškos savaitgalio išvykos ar kelionės grįžus namo ir supratus, kad šaldytuvas tuščias. Žinojimas, kad keliais telefono ekrano prilietimais į namus gali užsisakyti mėgstamiausią wok‘ą, picą, donburi ar praktiškai bet kokį kitą mėgstamą patiekalą, išties išlaisvina ir leidžia pilnai atsipalaiduoti.

Tuo, kaip gerai turėti prieigą prie visų miesto gastronominių lobynų, galima įsitikinti grįžus į Vilnių po šaunaus savaitgalio pajūryje ir namuose patikrinus šaldytuvą. Jo turiniui nepradžiuginus, į pagalbą greitai gali atskubėti „Wolt“. Rezultatas – nerūpestinga savaitgalio pabaiga su skaniausiu vietnamietišku Pho ir „Netflix“.

Jei visgi prioritetas – namuose ruoštas maistas, „Wolt“ ir šiuo atveju gali tapti išsigelbėjimu. Pritrūkus tam tikrų produktų savo kulinariniams šedevrams, jų per keliolika minučių gali pristatyti „Wolt“ kurjeriai-partneriai. Tereikia norimus produktus užsisakyti „Wolt Market“, „Rimi“ ar specializuotose ekologiškų produktų, itališkų prekių, šviežios mėsos ar žuvies parduotuvėse, kepyklėlėse ir kitose prie platformos prisijungusiose prekybos vietose.

Wolt nuotr./Kaip džiaugtis vasaros džiaugsmais ir skoniais be rūpesčių?
Wolt nuotr./Kaip džiaugtis vasaros džiaugsmais ir skoniais be rūpesčių?

Visų reikiamų prekių užsisakyti neabejotinai gali būti patogu ir ruošiantis vasariškai iškylai sodyboje, žygiui ar kelionei prie jūros. Jokio streso, skubėjimo po darbo apsipirkti per transporto spūsčių piką ir stovėjimo parduotuvių eilėse. Šiuo požiūriu „Wolt“ yra išties nepamainoma laiko taupymo priemonė.

Net ir dovanomis gimtadieniams, vasarą visuomet pasipilančioms vestuvėms ir kitoms progoms galima pasirūpinti „Wolt“. Platformoje rasite gėlių, grožio priemonių, vaikiškų prekių ir žaislų, namų dekoro, erotikos prekių parduotuves, knygynus. Tad nespėjus pasirūpinti dovana draugams ar artimiesiems, visuomet yra išeitis.

Tad norint vasara pasimėgauti 100 procentų, visuomet po ranka reikėtų turėti „Wolt“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius