Dabar populiaru
Publikuota: 2018 vasario 19d. 12:20

Kalakutienos troškinys su pievagrybiais

Kalakutienos troškinys Skanumėlis
123RF.com nuotr. / Kalakutienos troškinys

Troškinys - puikus patiekalas žiemą, kai šalta ir norisi ko nors karšto. Šiandien siūlome pasigaminti gardų kalakutienos ir pievagrybių troškinuką.

Reikės:

  • 800 g kalakutienos be kaulo,
  • žiupsnelio druskos,
  • šviežiai maltų juodųjų pipirų,
  • 3-4 valg. š. žemės riešutų ar alyvuogių aliejaus,
  • 2 svogūnų,
  • 4 česnako skiltelių,
  • 500 g pievagrybių,
  • ½ st. sauso baltojo vyno,
  • 2 st. vištienos sultinio,
  • 1 valg. š. bulvių krakmolo.

Gaminimas:

Kalakutieną supjaustykite gabaliukais ir įtrinkite druska bei pipirais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite kalakutieną, nuolat maišydami, kol mėsa iš visų pusių gražiai apskrus.

Suberkite susmulkintą česnaką ir svogūnus, pakepinkite.

Galiausiai suberkite riekelėmis supjaustytus pievagrybius. Pakepkite dar 5 minutes. Supilkite baltąjį vyną ir vištienos sultinį, išmaišykite ir troškinkite, kol mėsa visiškai suminkštės.

Baigiant troškinti, supilkite ¼ st. vandens ištirpintą krakmolą ir gerai išmaišykite, kad skystis troškinyje sutirštėtų.

Patiekite su virtomis bulvėmis ir daržovėmis.

Skanaus!

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Gera keliauti kartu

Praktiški patarimai

Video

26:48
01:44
23:52

Maistas

Kinas

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką