Dabar populiaru
15min be reklamos
Publikuota: 2021 balandžio 8d. 13:13

Kąsnis egzotikos lietuviškoje virtuvėje: krevetes Aistė ruošia pikantiškame grietinėlės padaže

Kąsnis egzotikos lietuviškoje virtuvėje: krevetes Aistė ruošia pikantiškame grietinėlės padaže
Asmeninio archyvo nuotr. / Kąsnis egzotikos lietuviškoje virtuvėje: krevetes Aistė ruošia pikantiškame grietinėlės padaže

Kai lietuviškas pavasaris toks, kad šiltesnes valandas keičia su žeme besimaišantis dangus, belieka mėgautis atostogas primenančiais malonumais virtuvėje. Juk labiau už viską pasiilgome saulės ir bangų mūšos, o vienas įdomiausio skonio jūros delikatesų be konkurencijos yra krevetės. Savuoju krevečių paruošimo būdu pasidalino iliustratorė ir grafikos dizainerė Aistė Mass.

„Krevetes aš tikrai labai mėgstu, kai jos yra padaže. O šis paruošimo būdas – vienas iš mano mėgstamiausių. Kodėl? Todėl kad pavyksta tikrai labai skaniai ir sultingai. Ypač – su „DVARO“ sviestu, kuris mano skonio receptoriams – numeris vienas“, – kalbėjo Aistė.

Asmeninio archyvo nuotr./Kąsnis egzotikos lietuviškoje virtuvėje: krevetes Aistė ruošia pikantiškame grietinėlės padaže
Asmeninio archyvo nuotr./Kąsnis egzotikos lietuviškoje virtuvėje: krevetes Aistė ruošia pikantiškame grietinėlės padaže

Krevetės grietinėlės padaže

Ingredientai:

  • krevetės
  • „DVARO“ grietinė
  • trečdalis „DVARO“ sviesto gabaliuko
  • džiovinti pomidorai
  • česnakas
  • itališka ciabatta duona
  • prieskoniai žuviai
  • žiupsnelis miltų

Gaminimas:

Išlydome sviestą. Tada dedame viską iš eilės: krevetes, česnaką, džiovintus pomidorus. Užpilame viską grietinėle ir pabarstome prieskoniais bei žiupsneliu miltų. Dedame ant ciabatta duonos ir skanaujame. Taip pat ją galime valdyti mirkydami pagamintame padaže.

Skanaus!

Norėdamas tęsti – užsiregistruok

Partnerio turinys
Komentarai
Temos: 2 Receptai Krevetės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Mėgaukis šiandien

Laimė jaustis saugiai

Sodo ir daržo ekspertai

Mes turėsim kūdikį!

Esports namai

Puiki sveikata – mažiau išlaidų

URBAN˙/

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką