Dabar populiaru
Publikuota: 2017 rugpjūčio 16d. 10:00

Kepiniai su cukinijomis: nuo saldžių keksiukų iki rimtųjų pyragų

Cukinijų keksiukai
Vida Press nuotr. / Cukinijų keksiukai

Cukinijas įdarome, troškiname, kepame su jomis blynelius, tačiau ši gana neutralaus skonio daržovė puikiai tinka ir kepiniams – ne tik rimtiems, tačiau ir saldiems. O įdomiausia, kad net ir nemėgstantieji cukinijų saldžiuose kepiniuose jas dažniausiai nesugeba atpažinti, tad kerta pyragus ir keksiukus su didžiuliu apetitu. Tad gal metas mažoms gudrybėms?

Receptas: Cukinijų keksiukai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.4 / 24
Kaip gaminti

1. Cukiniją nuplaukite, nusausinkite ir sutarkuokite. Sudėkite į sietelį, pakabinkite jį virš puodo ir palikite, kad daržovės nuvarvėtų.

2. Prikaistuvyje ant silpnos ugnies išlydykite smulkintą sviestą, palikite atvėsti. Varškę mediniu šaukštu gerai išsukite su kiaušiniais. Sudėkite tarkuotas cukinijas, išmaišykite.

3. Supilkite lydytą atvėsusį sviestą, pagal skonį įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų, dar sykį viską gerai sumaišykite.

4. Kepimo miltelius sumaišykite su miltais, po šaukštą įmaišykite į varškės, cukinijų ir kiaušinių masę.

5. Sukrėskite į riebalais išteptas keksiukų formeles (pripildykite maždaug 1/3 indelių), išrikiuokite jas ant orkaitėje įtaisytų grotelių. Kepkite 190 C karščio orkaitėje apie pusvalandį.  

Ingredientai
Kiaušiniai: 4.00 vnt. (nedideli)
Cukinijos: 1.00 vnt. (vidutinio dydžio)
Varškė: 200.00 g
Sviestas: 100.00 g
Miltai: 200.00 g (kukurūzų)
Muskatas: 1.00 žiupsnelis
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Keksiukai su kumpiu ir cukinijomis
5 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
2.8 / 8
Kaip gaminti

1. Miltus išmaišykite su kepimo milteliais. Margariną išsukite iki purumo.

2. Po vieną muškite kiaušinius, suberkite cukrų, druską, po šaukštą miltų ir riebalus sukite tol, kol bus sudėti visi išvardyti produktai ir tešlos tūris padidės maždaug du kartus. Suberkite riešutus ir išmaišykite.

3. Cukiniją supjaustykite plonais griežinėliais.

4. Formeles ištepkite riebalais, pabarstykite maltais džiūvėsiais. Sukrėskite tešlą taip, kad liktų keletas centimetrų vietos iki viršaus, pramaišiui įspauskite po griežinėlį kumpio ir cukinijos.

5. Kepkite 180°C orkaitėje apie 30 minučių. Patiekite papuoštus bazilikais.

Ingredientai
Miltai: 200.00 g
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Margarinas 120.00 g
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Cukrus: 1.00 žiupsnelis
Druska: 1.00 arbat. š.
Graikiniai riešutai: 2.00 valg. š. (maltų)
Cukinijos: 1.00 vnt. (maža)
Kumpis: 20.00 riekės (šaltai rūkyto)
Džiūvėsiai: 1.00 valg. š. (maltų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Sluoksniuotos tešlos suktinukai su cukinijomis
5 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.2 / 12
Kaip gaminti
  1. Iš pradžių atšildykite tešlą ir truputį ją pakočiokite.
  2. Cukiniją (geriausia – bulvių skustuku) ir sūrį supjaustykite plonomis riekelėmis.
  3. Ant tešlos lakšto eilėmis dėkite cukinijos griežinėlius bei sūrį ir užtepkite plonu sluoksniu džiovintų pomidorų užtepėlės. Pabarstykite mėgstamais prieskoniais.
  4. Tešlą susukite į vyniotinį ir supjaustykite kelių centimetrų pločio griežinėliais.
  5. Sudėkite suktinukus ant kepimo popieriumi išklotos skardos, aptepkite kiaušinio plakiniu, pabarstykite šiek tiek prieskoniais ir pašaukite į orkaitę. Kepkite apie 20–30 min. Skanaus!
Ingredientai
Cukinijos: 1.00 vnt. (nedidelė)
Sūris: 200.00 g (fermentinis)
Saulėje džiovintų pomidorų užtepėlė: 70.00 g
Mėgstami prieskoniai: 1.00 valg. š.
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Pyragėliai su grybais ir cukinijomis
6 asmenims
Pagaminsite per 3 val.
4.0 / 9
Kaip gaminti

1. Miltus supilkite į dubenį ir padarykite juose duobutę.

2. Pašildykite 150 ml vandens. Į duobutę įberkite cukraus, sutrupintas mieles, įpilkite 4 šaukštus šilto vandens. Mielių masę lengvai ištrinkite ir užberkite trupučiu miltų. Uždenkite ir palikite šiltai 20 minučių.

3. Į pakilusią minklę suberkite druską, supilkite likusį vandenį, 2 šaukštus aliejaus ir išsukite tešlą. Ją minkykite apie 10 minučių, vis pamušdami ir patempdami į ilgį.

4. Iš tešlos suvoliokite rutulį, jį aptepkite likusiu aliejumi, apdenkite ir bent 2 valandas laikykite šiltai.

5. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite.

6. Pievagrybius nuvalykite ir supjaustykite riekelėmis.

7. Cukiniją nuplaukite, perpjaukite išilgai pusiau ir supjaustykite pusgriežiniais.

8. Keptuvėje išleiskite sviestą, jame pakepinkite svogūnus, kol gražiai pagels, sukrėskite pievagrybius ir kepkite, kol iš jų išsiskirs sultys. Tada sudėkite cukinijas, pabarstykite druska, pipirais, daržovių prieskoniais ir patroškinkite, kol skystis išgaruos.

9. Nukėlę nuo ugnies įdarą atvėsinkite.

10. Tešlą dar kartą stipriai išminkykite, iškočiokite didelį lakštą, jį supjaustykite delno dydžio skrituliais.

11. Ant kiekvieno jų krėskite po šaukštą ar du įdaro, sulenkite per pusę kaip koldūnus, kraštus užspauskite.

12. Paruoštus pyragėlius sudėkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir palikite apie 20 minučių. Kepkite 200 laipsnių karštumo orkaitėje 15–20 minučių.

Knyga „Kasdienė ir šventinė duona“
Knyga „Kasdienė ir šventinė duona“

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Kasdienė ir šventinė duona“, kulinarė Asta Žvikevičienė.

Ingredientai
Miltai: 250.00 g (kvietiniai)
Mielės: 15.00 g (šviežios)
Cukrus: 1.00 žiupsnelis
Druska: 1.00 arbat. š. (nubrauktas)
Alyvuogių aliejus: 3.00 valg. š.
Cukinijos: 1.00 vnt. (maža - įdarui)
Pievagrybiai: 100.00 g (įdarui)
Svogūnai: 1.00 vnt. (įdarui)
Sviestas: 2.00 valg. š. (įdarui)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (įdarui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su cukinijomis ir kumpiu
2 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.1 / 22
Kaip gaminti
  1. Tešlą atšildykite.
  2. Ant jos sudėkite bulvių skustuku išilgai supjaustytą cukiniją, kumpį, sūrio gabaliuką, apibarstykite čiobreliais ir grūstais pipirais.
  3. Tešlą su įdaru susukite į vyniotinį ir supjaustykite 2 cm storio griežinėliais.
  4. Sudėkite į skardą, aptepkite plaktu kiaušiniu, apibarstykite sezamų sėklomis, kmynais ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 30–40 minučių.

Receptą atsiuntė Helena J.

Ingredientai
Cukinijos: 1.00 vnt. (žalioji)
Sūris: 100.00 g (fermentinis)
Kumpis: 120.00 g (arba karštai rūkytos kiaulienos šoninės)
Čiobreliai: 2.00 vnt. (2 -3 šakelės šviežių)
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Kmynai: 1.00 žiupsnelis
Sezamo sėklos: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Cukinijų pyragas
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 40 min.
4.4 / 7
Kaip gaminti

1. Cukinijas supjaustykite plonais griežinėliais, pabarstykite druska, palikite pastovėti 20 min., nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

2. Išpjaukite apskritą tešlos lakštą, išklokite skardą, subadykite šakute, kraštų nenupjaukite. Pastatykite šaltai.

3. Didelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite cukinijų griežinėlius, kepkite maždaug 5 min., pabarstykite kapotais krapais ir palikite atvėsti.

4. Dubenyje išplakite kiaušinius, įmaišykite rikotos sūrį, grietinėlę ir tarkuotą parmezano sūrį, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir muskatu.

5. Atsargiai įmaišykite cukinijų griežinėlius, dalį jų atidėkite pyragui papuošti.

6. Sukrėskite masę ant tešlos, tolygiai paskirstykite, ant viršaus išdėliokite likusius cukinijų griežinėlius, pabarstykite tarkuotu sūriu, užlenkite į vidų tešlos kraštus.

7. Kepkite 200°C temperatūros orkaitėje maždaug 1 valandą.

Ingredientai
Cukinijos: 4.00 vnt. (nedidelės)
Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla: 250.00 g (vienas didelis lakštas)
Sviestas: 2.00 valg. š.
Krapai: 2.00 valg. š.
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Rikotos sūris: 250.00 g (arba varškės kremo)
Grietinėlė: 125.00 ml (neriebios)
Sūris: 125.00 g (tarkuoto parmezano)
Muskatas: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis tarkuoto)
Druska: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Cukinijų pyragas su kumpiu
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 10 min.
4.0 / 26
Kaip gaminti
  1. Cukiniją nulupkite, perpjaukite per pusę, iškrapštykite sėklas ir sutarkuokite stambia trintuve.
  2. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Į trynius įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir išplakite iki vientisumo.
  3. Atskirai iki standumo išplakite baltymus. 
  4. Svogūnus ir česnakus nulupkite, sukapokite, pakepinkite keptuvėje svieste. Atvėsinkite ir įmaišykite į cukinijų masę.
  5. Supilkite kiaušinių plakinį, suberkite smulkintą kumpį ir saulėje džiovintus pomidorus.
  6. Pasūdykite, įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų, paprikos, žalumynų ir gerai išsukite – turite gauti bulvių plokštainio tirštumo tešlą.
  7. Atsargiai įmaišykite kiaušinių baltymus. Tešlą krėskite į karščiui atsparią kepimo formą, viršų aptepkite  grietine ir pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę.
  8. Kepkite 45–50 min. Tiekite gerai atvėsintą.
Ingredientai
Cukinijos: 1.00 vnt. (nemaža)
Miltai: 2.00 st.
Kiaušiniai: 5.00 vnt. (trynių)
Svogūnai: 4.00 vnt.
Česnakai: 2.00 skiltelės
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų)
Saldžiosios paprikos milteliai: 1.00 žiupsnelis
Sviestas: 50.00 g
Kumpis: 200.00 g (karštai rūkyto)
Džiovinti pomidorai: 4.00 vnt. (keli saulėje džiovinti aliejuje)
Petražolės: 2.00 valg. š. (kapotų)
Krapai: 2.00 valg. š. (kapotų)
Grietinėlė: 200.00 ml (indelis riebios)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Nesaldus cukinijų pyragas
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 15 min.
3.5 / 13
Kaip gaminti

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

2. Nemažame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską, kuminą (arba karį, arba smulkintas mėtas).

3. Kiaušinius lengvai išplakite šakute ir sumaišykite su miltų mišiniu, supilkite tirpintą sviestą ir pieną.

4. Cukinijas supjaustykite labai plonais griežinėliais, tam geriausiai tiks pjaustyklė, vadinama mandolina. Po truputį dėkite cukinijų griežinėlius į tešlą ir atsargiai sumaišykite, kad kiekvienas gabaliukas pasidengtų tešla.

5. Kvadratinę kepimo formą, (25 x 25 cm ar panašią) išklokite kepimo popieriumi, supilkite paruoštą tešlą, išlyginkite šaukštu, kad cukinijos gražiai sugultų ir apiberkite sendintu sūriu.

6. Kepkite įkaitusioje orkaitėje apie 45 min., kol paviršius parusvės ir sukietės.

7. Mėgaukitės lengvai šiltu arba šaltu. Man šis pyragas labai patinka su jogurtiniu padažu. O jį gaminu taip: į natūralų jogurtą (geriausiai graikišką, įspaudžiu truputį česnako, įberiu druskos, pipirų ir padažas paruoštas.

Ingredientai
Cukinijos: 800.00 g
Miltai: 80.00 g
Kepimo milteliai: 2.00 arbat. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Kuminai: 0.50 arbat. š. (malto; galima pakeisti kario milteliais arba 6 mėtos lapeliais, smulkiai sukapotais)
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Sviestas: 25.00 g (tirpinto)
Pienas: 100.00 ml
Sūris: 3.00 valg. š. (tarkuoto sendinto)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Šokoladinis cukinijų pyragas
15 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 40 min.
3.9 / 66
Kaip gaminti
Šokoladinis cukinijų pyragas
Šokoladinis cukinijų pyragas
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C temperatūros. Kepimo formą (25 cm skersmens) ištepkite gabalėliu sviesto ir tolygiai apibarstykite kakavos milteliais. Atidėkite į šalį.
  2. Dubenyje sumaišykite miltus, nesaldžius kakavos miltelius, druską, kepimo miltelius, sodą, maltus cinamoną ir  muskatą.
  3. Kitame dideliame dubenyje elektriniu plaktuvu iki vientisos masės išplakite cukrų, kiaušinius, aliejų ir vanilės ekstraktą. Į šį plakinį suberkite miltų mišinį ir lengvai maišykite, kol neliks miltų gumuliukų. Nepermaišykite tešlos.
  4. Cukiniją sutarkuokite per smulkiąją tarką. Šokoladą susmulkinkite nedideliais gabalėliais. Tarkuotą cukiniją ir šokolado gabalėlius suberkite į tešlą. Lengvai išmaišykite.
  5. Paruoštą tešlą supilkite į kepimo indą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 65–70 minučių. Ar pyragas jau iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku, t. y. įkištas ir ištrauktas iš kepinio centro jis turi būti švarus. Neperkepkite, antraip skanėstas praras savo drėgnumą.
  6. Pyragą atvėsinkite ir atsargiai išimkite. Apibarstykite kakava ir tiekite. Skanaus!

 

Ingredientai
Miltai: 370.00 g
Kakava: 80.00 g (miltelių – kepimo formai apibarstyti)
Druska: 1.00 arbat. š.
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Soda: 1.00 arbat. š. (0,5)
Cinamonas: 1.00 arbat. š. (malto)
Muskatas: 1.00 arbat. š. (1/3 malto)
Cukrus: 300.00 g
Kiaušiniai: 4.00 vnt. (dideli arba 5 vidutinio dydžio)
Aliejus: 125.00 ml
Vanilė: 1.00 arbat. š. (ekstrakto)
Cukinijos: 650.00 g (sutarkuotos)
Juodasis šokoladas: 100.00 g
Sviestas: 1.00 vnt. (gabalėlis – formai ištepti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Cukinijų duona
5 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
4.4 / 5
Kaip gaminti

1. Tarkuotas cukinijas 15 minučių laikykite sietelyje, kad nuvarvėtų.

2. Po to sudėkite ant dvigubai sulenkto virtuvinio rankšluosčio, jį dar kartą perlenkite ir lengvai paspauskite, kad susigertų likęs skystis.

3. Taip paruoštas cukinijas sukrėskite į dubenį. Lengvai išplakite baltymus, supilkite ant tarkuotų cukinijų. Supilkite ir cukrų, pieną, aliejų, gerai išmaišykite.

4. Atskirame inde paprastus kvietinius miltus sumaišykite su visadalių grūdų, taip pat su valgomąja soda, cinamonu ir kepimo milteliais. Tuomet birius produktus sumaišykite su cukinijų mase.

5. Tešlą sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą 1,5 l talpos pailgą skardą.

6. 175 laipsnių orkaitėje kepkite 35–40 minučių – kol duonos pluta gražiai paruduos. Ar iškepė, galite patikrinti mediniu smeigtuku: jei ištrauksite neaplipusį tešla – duona iškepusi.

7. Iškeptą kepaliuką 10 minučių palikite skardoje. Tada išimkite ir prieš pradėdami pjaustyti leiskite visiškai ataušti.

Knyga „Kasdienė ir šventinė duona“
Knyga „Kasdienė ir šventinė duona“

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Kasdienė ir šventinė duona“, kulinarė Asta Žvikevičienė

 

 

 

Ingredientai
Cukinijos: 1.00 st. (tarkuotų)
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (baltymai)
Cukrus: 100.00 g
Pienas: 125.00 ml
Alyvuogių aliejus: 50.00 ml
Miltai: 275.00 g (200 g kvietinių ir 75 g kvietinių visadalių)
Soda: 1.00 arbat. š.
Cinamonas: 4.00 g (0,5 arbat. š.)
Kepimo milteliai: 4.00 g (0,5 arbat. š.)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Aktualu

Rinkimai Zanavykijoj: kandidatai išleido tūkstančius, o liko be mandato

Aktualu

Kodėl įtariamą šnipę M.Butiną JAV kalėjime lanko tiek daug rusų?

Aktualu

Regina Statkuvienė: Menas kaip politika

Popiežiaus vizitas Lietuvoje

Aktualu

Vaikų maitinimo pertvarka virsta skandalu – talkino verslininkė, remiama įtakingos interesų grupės

15min iš Osijeko 24sek

Du lietuvius nustebinęs „Cavaliers“ vadovas: „Artūras Gudaitis yra labai arti NBA“

Aktualu

Orai.lt: mėgaukimės vasariškom dienom, savaitgalį orai keisis

Aktualu

Rytų Airijoje mirtinai subadyta lietuvė: įtariamasis – tautietis

Vardai

Reda Bžeskienė pirmąkart atvirai prakalbo apie skyrybas: „To nelinkėčiau nė vienai moteriai“

Ar planuojate Dieną be automobilio pasinaudoti galimybe viešuoju transportu važiuoti nemokamai?

Pasaulis kišenėje

Miestelis, kuriame draudžiama gyventojams turėti apendiksą

Aktualu

Viktorija Vanagė: kokie iššūkiai laukia NT investicijų rinkos kitąmet?

Vardai

Vladas Kovaliovas tik po metų atšventė 50-metį: sveikino muzikantai ir mylimoji Indrė Launikonytė

Gazas

Paskelbti duomenys: vidutinio greičio matuokliai užfiksavo beveik 90 tūkst. pažeidėjų

Gyvenimas

Vienas pokytis mityboje padės sudeginti daugiau riebalų

Gazas

Vos P.Aršauskui atgavus vairuotojo pažymėjimą, pasipylė „Lamborghini“ pažeidimų vaizdai

Gazas

Ketvirtadienį 15min studijoje projekto „Spūsčių matuoklis“ finalas: apie problematiškiausias Vilniaus gatves ir jų ateitį

Aktualu

Ministras: sprendžiant miškų klausimą reikia kalbėtis argumentais

Aktualu

Moon Jae-inas ir Kim Jong Unas aplankė Šiaurės Korėjai šventą Pektusano kalną

Vardai

Petras Gražulis pirmąkart pamatė dukrą: Birutė Navickaitė atsiprašymo taip ir neišgirdo

Naujienos

Aktualu

Rinkimai Zanavykijoj: kandidatai išleido tūkstančius, o liko be mandato

Aktualu

Kodėl įtariamą šnipę M.Butiną JAV kalėjime lanko tiek daug rusų?

Aktualu

Regina Statkuvienė: Menas kaip politika

Popiežiaus vizitas Lietuvoje

Aktualu

Vaikų maitinimo pertvarka virsta skandalu – talkino verslininkė, remiama įtakingos interesų grupės

15min iš Osijeko 24sek

Du lietuvius nustebinęs „Cavaliers“ vadovas: „Artūras Gudaitis yra labai arti NBA“

Aktualu

Orai.lt: mėgaukimės vasariškom dienom, savaitgalį orai keisis

Aktualu

Rytų Airijoje mirtinai subadyta lietuvė: įtariamasis – tautietis

Vardai

Reda Bžeskienė pirmąkart atvirai prakalbo apie skyrybas: „To nelinkėčiau nė vienai moteriai“

Ar planuojate Dieną be automobilio pasinaudoti galimybe viešuoju transportu važiuoti nemokamai?

Pasaulis kišenėje

Miestelis, kuriame draudžiama gyventojams turėti apendiksą

Aktualu

Viktorija Vanagė: kokie iššūkiai laukia NT investicijų rinkos kitąmet?

Vardai

Vladas Kovaliovas tik po metų atšventė 50-metį: sveikino muzikantai ir mylimoji Indrė Launikonytė

Gazas

Paskelbti duomenys: vidutinio greičio matuokliai užfiksavo beveik 90 tūkst. pažeidėjų

Gyvenimas

Vienas pokytis mityboje padės sudeginti daugiau riebalų

Gazas

Vos P.Aršauskui atgavus vairuotojo pažymėjimą, pasipylė „Lamborghini“ pažeidimų vaizdai

Gazas

Ketvirtadienį 15min studijoje projekto „Spūsčių matuoklis“ finalas: apie problematiškiausias Vilniaus gatves ir jų ateitį

Aktualu

Ministras: sprendžiant miškų klausimą reikia kalbėtis argumentais

Aktualu

Moon Jae-inas ir Kim Jong Unas aplankė Šiaurės Korėjai šventą Pektusano kalną

Vardai

Petras Gražulis pirmąkart pamatė dukrą: Birutė Navickaitė atsiprašymo taip ir neišgirdo

Vardai

Daugiau vandens

Sveikata

Ruduo pilnas komplimentų

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką