Dabar populiaru
Publikuota: 2018 kovo 1d. 09:47

Kepta silkė su traškia pipirų plutele

Kepta silkė
123RF.com nuotr. / Kepta silkė

Silkė dažniausiai valgoma kaip šaltas užkandis. Tačiau ar žinote, kad ji gali būti patiekiama karšta? Tad jei dar niekada nebandėte kepti silkės, pats metas išmėginti.

Reikės:

  • 2 silkių išklotinių be kaulų,
  • 2 laimo vaisių,
  • 1 valg.š. grūstų įvairių pipirų mišinio,
  • 1 desertinio š. miltų,
  • 2 valg. š. aliejaus.

Gaminimas:

Pirmiausia sugrūskite pipirus – ne per smulkiai, turi jaustis jų struktūra.

Į dubenėlį nutarkuokite vieno laimo žievelę. Ten pat suberkite grūstus pipirus ir miltus, gerai išmaišykite.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų.

Silkės išklotinę apvoliokite pipirų ir miltų mišinyje ir dėkite kepti. Kepkite po kelias minutes iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Patiekite apšlakstę laimo sultimis su keptomis bulvėmis ir mėgaukitės naujai atrastu skoniu.

Primename, kad silkės su akcija galite įsigyti iki kovo 7 d. prekybos centruose „Norfa“.

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Gera keliauti kartu

BALTIJOS MAISTO IR GĖRIMŲ PARODA „BAF“ 2018

Įkvėpk daugiau gyvenimo

Nacionalinis sveikatos egzaminas 2018

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką