Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kepta skumbrė su krienų padažu

Skumbrė – puiki žuvis, tačiau mes ją dažniausiai valgome rūkytą. „Popierinio baro“ šefas Reinis siūlo pamėginti ją išsikepti gardžiame garstyčių marinate.
Kepta skumbrė su krienų padažu
Kepta skumbrė su krienų padažu / 15min nuotr.

Reikės:

  • 2 skumbrių,
  • 2 šakelių rozmarino,
  • 4 skiltelių citrinos,
  • 6 bulvių,
  • žiupsnelio kanapių druskos.

Marinatui:

  • kelių skiltelių česnako,
  • poros šakelių rozmarino,
  • kuokštelio krapų,
  • kuokštelio petražolių,
  • 1 didelio valg. š. garstyčių,
  • 2 valg. š. aliejaus,
  • žiupsnelio maltų juodųjų pipirų.

Padažui:

  • 2 valg. š. salotų grietinės,
  • 1 valg. š. krienų,
  • saujelės krapų,
  • saujelės baziliko,
  • saujelės svogūnų laiškų,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio pipirų,
  • šlakelio citrinos sulčių.

Patiekimui:

salotų lapų.

Kaip gaminti šį patiekalą, žiūrėkite vaizdo reportaže.

VIDEO: Gardžiai vakarienei – kepta skumbrė su krienų padažu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius