Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keptos baklažanų juostelės su kietuoju sūriu

Kai norisi lengvesnio maisto, visada pravartu prisiminti baklažanus. Jie ir sotūs, ir labai gardūs. Šefas Reinis šiandien juos paruošė su kietuoju sūriu. Skanumėlis!
Kepti baklažanai
Kepti baklažanai / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 1 baklažano,
  • 50 g maltų džiūvėsėlių,
  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio,
  • 3 skiltelių česnako,
  • žiupsnelio petražolių,
  • 1/2 aitriosios paprikos,
  • žiupsnelio džiovintų čiobrelių,
  • 2 kiaušinių,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio pipirų,
  • aliejaus kepimui.

Padažui:

  • 1 avokado,
  • 25 g alyvuogių aliejaus,
  • po žiupsnelį druskos ir pipirų,
  • pusės citrinos sulčių.

Kaip gaminti šį patiekalą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Keptos baklažanų juostelės su kietuoju sūriu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius