Dabar populiaru
Publikuota: 2019 rugsėjo 27d. 14:05

Keptos kriaušės ištirps burnoje akimirksniu

NORFA - keptos kriaušės Skanumėlis
Keptos kriaušės

Vaisių desertus reikėtų dažniau rinktis ne tik dėl to, kad jie sveikesni, o todėl, kad jie yra tobulai subalansuoto skonio. Tokį skanėstą rudeniško savaitgalio popietei siūlo šefas Reinis. Traškūs anakardžiai, gaivios granatų sėklos ir muskato riešutu pagardintas medaus padažas - šioje kompanijoje patiektos kriaušės yra tiesiog šedevras!

Reikės:

  • 1 kriaušės (maždaug 150 g)
  • 1/3 citrinos,
  • 30 g anakardžių,
  • 20 g granatų sėklų,
  • 1 valg. š. medaus (30 g),
  • 2 g malto muskato riešuto,
  • 10 g baltojo šokolado,
  • 5 g rudojo cukraus,
  • 20 g sviesto,
  • 50 ml grietinėlės,
  • 50 g imbierinio alaus,
  • 2 g čiobrelių.

Kaip gaminti kriaušių desertą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Praktiški patarimai

Skanumėlis
Ekspertai pataria

Sergu atsakingai

Sergu atsakingai

Video

04:04
02:49
00:10

Esports namai

URBAN˙/

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką