Dabar populiaru
Publikuota: 2019 vasario 21d. 11:27

Paskanaukite: kitokie žemaičių blynai

Žemaičių blynai Skanumėlis
123RF.com nuotr. / Žemaičių blynai

Žemaičių blynus mėgsta daugelis - jie lengvesni nei tarkuoti bulviniai blynai, tačiau tokie pat sotūs ir labai gardūs. Šiandien šefas Reinis siūlo šiek tiek kitokį šių blynų variantą. Išmėginkite, net neabejojame, kad patiks!

Reikės:

  • 250 g nusunktų bulvių tarkių,
  • 250 g trintų virtų bulvių,
  • 3 valg. š miltų,
  • 30 g grietinėlės,
  • 2 susmulkintų svogūnų,
  • 2 kiaušinių,
  • žiupsnelio druskos,
  • 250 g jautienos faršo,
  • žiupsnelio druskos ir pipirų,
  • saujelės svogūnų laiškų.

Kaip gaminti blynus, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Gera keliauti kartu

Praktiški patarimai

RESTA 2019

Sveikata

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką