Dabar populiaru
Publikuota: 2018 balandžio 11d. 11:49

Koldūnai kitaip, kai nėra laiko ir norisi naujo skonio

Kepti koldūnai
123RF.com nuotr. / Kepti koldūnai

Kartais visiems nutinka, kad parduotuvėje į krepšelį įsimetame pakelį šaldytų koldūnų, ypač jeigu jiems būna akcija. „Juodai dienai“, kai visiškai neturėsime laiko, o gal noro gamintis. Ir ta diena ateina, kai labai apsidžiaugiame, šaldymo kameroje aptikę maisto, kuris netrukus gali garuoti ant mūsų stalo.

Koldūnus, beje, galima ne tik nuobodžiai išvirti, bet ir paieškoti naujų paruošimo būdų ir skonių. Šiandien siūlome juos išsikepti.

Reikės:

  • pakelio šaldytų koldūnų,
  • trupučio aliejaus,
  • gabaliuko sviesto.

Padažui:

  • po valg. šaukštą sojos padažo, sezamų aliejaus ir saldaus čili padažo.

Gaminimas:

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir išdėliokite koldūnus. Nedideliame inde ištirpinkite sviestą ir juo aptepkite koldūnus. Dėkite į orkaitę ir kepkite 15 minučių.

Kol kepa koldūnai, dubenėlyje sumaišykite visas padažo sudedamąsias dalis.

Koldūnams iškepus ir šiek tiek praaušus, dažykite juos į padažą ir ragaukite.

Skanaus!

Primename, kad iki balandžio 18 d. 1 kg „Naminių“ „Kogus“ koldūnų su mėsos įdaru prekybos centruose „Norfa“ galite įsigyti net 50 proc. pigiau – tik už 2,08 Eur.

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Gera keliauti kartu

Kviečiame anties

Šiemet buvau geras

Maistas

Sveikata

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką