Dabar populiaru
Publikuota: 2019 lapkričio 20d. 17:29

Kvapni antienos ir grybų sriuba

Antienos ir grybų sriuba
15min nuotr. / Antienos ir grybų sriuba

Ši sriuba – tikriems gurmanams, kurie nepatingės, nusipirkę antytę, dalį jos įmesti į puodą. Kelių rūšių grybai papildys šį skonių orkestrą savo aromatais ir galiausiai mėgausitės tikru kulinariniu šedevru. Jo autorius – šefas Reinis. Aplodismentai!

Reikės:

  • žiupsnelio pipirų,
  • kelių lauro lapelių,
  • 40 g saliero stiebų,
  • 50 g morkų,
  • 50 g porų,
  • 100 g pievagrybių,
  • 100 g šiitake grybų,
  • 100 kreivabudžių,
  • pagal skonį druskos
  • 5 g šviežių petražolių.

Kaip virti šią gardžią laukais ir mišku kvepiančią sriubą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

Remiamas turinys
Komentarai: 1

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Kviečiame anties

Video

02:08
01:11
02:10

Esports namai

Maistas

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką