Dabar populiaru
Publikuota: 2019 lapkričio 20d. 17:29

Kvapni antienos ir grybų sriuba

Antienos ir grybų sriuba Skanumėlis
15min nuotr. / Antienos ir grybų sriuba
Ši sriuba – tikriems gurmanams, kurie nepatingės, nusipirkę antytę, dalį jos įmesti į puodą. Kelių rūšių grybai papildys šį skonių orkestrą savo aromatais ir galiausiai mėgausitės tikru kulinariniu šedevru. Jo autorius – šefas Reinis. Aplodismentai!

Reikės:

  • žiupsnelio pipirų,
  • kelių lauro lapelių,
  • 40 g saliero stiebų,
  • 50 g morkų,
  • 50 g porų,
  • 100 g pievagrybių,
  • 100 g šiitake grybų,
  • 100 kreivabudžių,
  • pagal skonį druskos
  • 5 g šviežių petražolių.

Kaip virti šią gardžią laukais ir mišku kvepiančią sriubą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

Norėdamas tęsti – užsiregistruok

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Interviu

Tausokime maistą kartu

Susigrąžink gyvenimo spalvas

Video

00:36
52:13
17:22

Esports namai

Kiekvienas gali

Kiekvienas gali
Kiekvienas gali

Maistas

15MAX

URBAN˙/

Grožio programa 360°

Sveikata

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką