Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kvapni antienos ir grybų sriuba

Ši sriuba – tikriems gurmanams, kurie nepatingės, nusipirkę antytę, dalį jos įmesti į puodą. Kelių rūšių grybai papildys šį skonių orkestrą savo aromatais ir galiausiai mėgausitės tikru kulinariniu šedevru. Jo autorius – šefas Reinis. Aplodismentai!
Antienos ir grybų sriuba
Antienos ir grybų sriuba / 15min nuotr.

Reikės:

  • žiupsnelio pipirų,
  • kelių lauro lapelių,
  • 40 g saliero stiebų,
  • 50 g morkų,
  • 50 g porų,
  • 100 g pievagrybių,
  • 100 g šiitake grybų,
  • 100 kreivabudžių,
  • pagal skonį druskos
  • 5 g šviežių petražolių.

Kaip virti šią gardžią laukais ir mišku kvepiančią sriubą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Kvapni antienos ir grybų sriuba

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius