Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Liežuvį galima praryti: barščiai su džiovintais baravykais

Barščiai, ko gero, viena mėgstamiausių lietuvių sriubų. O nieko nėra skaniau už džiovintais grybais pagardintą sriubą, kuri puikiai sušildo atvėsus orams.
Barščiai
Barščiai / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 1 burokėlio,
  • 1 morkos,
  • gabaliuko sviesto kepimui,
  • 1 svogūno,
  • gabaliuko poro,
  • 1 saliero stiebo,
  • saujos džiovintų grybų,
  • šakelės čiobrelio,
  • kelių lauro lapų,
  • po žiupsnelį druskos ir pipirų,
  • natūralaus vištienos sultinio koncentrato,
  • 1 valg. š. pomidorų pastos,
  • 200 g marinuotų burokėlių.

Kaip išsivirti šią gardžią sriubą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Barščiai su džiovintais baravykais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius