Dabar populiaru
Publikuota: 2018 sausio 18d. 15:42

Makaronai su kalakutiena ir Bolonijos padažu

Makaronai su Bolonijos padažu
123RF.com nuotr. / Makaronai su Bolonijos padažu

Kai norisi greitai, skaniai ir sočiai, visada gelbsti makaronai. Šiandien siūlome juos pasigaminti su malta kalakutiena ir garsiuoju Bolonijos padažu. Jei niekada jo negaminote – nenusigąskite – tai tikrai labai paprasta.

Patiekalui reikės:

  • 500 g spagečių,
  • 1 valg. š alyvuogių aliejaus,
  • 1 didelio svogūno,
  • 1 didelės morkos,
  • 1 saliero stiebo,
  • 3 česnako skiltelių,
  • 500 g maltos kalakutienos,
  • druskos pagal skonį,
  • 825 ml skardinės konservuotų pomidorų,
  • ½ st. sauso raudonojo vyno,
  • dviejų saujų petražolių,
  • žiupsnelio raudonėlio,
  • kelių saujų tarkuoto Parmezano sūrio .

Gaminimas:

Dideliame puode su pasūdytu vandeniu pagal nurodytas instrukcijas ant pakelio išvirkite makaronus.

Kol makaronai verda, pagaminkite Bolonijos padažą.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite susmulkintą svogūną, morką, saliero stiebą, česnaką. Po 5-7 minučių į keptuvę suberkite kalakutienos faršą ir kepinkite 15 minučių. Pagardinkite druska ir pipirais.

Konservuotus pomidorus sutrinkite ir kartu su vynu supilkite į keptuvę su mėsa. Suberkite susmulkintas petražoles bei raudonėlius.

Pamaišydami kaitinkite 10-15 minučių. Suberkite virtus nukoštus makaronus, išmaišykite. Patiekite pabarstę smulkintomis petražolėmis ir tarkuotu Parmezanu.

Pusvalandis – ir patiekalas garuoja ant stalo! Skanaus!

Na, o makaronų ir konservuotų pomidorų pigiau šiuo metu rasite prekybos centruose „Norfa“.

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Gera keliauti kartu

BALTIJOS MAISTO IR GĖRIMŲ PARODA „BAF“ 2018

Įkvėpk daugiau gyvenimo

Nacionalinis sveikatos egzaminas 2018

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką