Dabar populiaru
Publikuota: 2018 balandžio 5d. 16:44

Meduje marinuoti sparneliai su jogurto padažu

Vištienos sparneliai
123RF.com nuotr. / Vištienos sparneliai

Pavasaris mums grąžina malonius vakarus lauke, kai galime kūrenti grilį, maloniai bendrauti ir mėgautis gardžiais kepsniais. Šiandien „Popierinio baro“ šefas Reinis siūlo išsikepti visų mėgstamus vištienos sparnelius, prieš tai pamarinavus saldžiame marinate su medumi. Gera žinia yra ta, kad jeigu oras staiga subjurs, galėsite išsikepti juos tiesiog orkaitėje!

Reikės:

Jogurtiniam padažui reikės:

  • kelių valg. š. natūralaus jogurto,
  • 1 valg. š. tarkuoto kietojo sūrio,
  • 1 valg. š. sezamo sėklų,
  • po kelias šakeles petražolių, krapų ir mėtų,
  • 1 skiltelės česnako,
  • saujos svogūnų laiškų,
  • pusės laimo sulčių,
  • druskos ir pipirų pagal skonį.

Kaip gaminti šį patiekalą, žiūrėkite vaizdo reportaže.

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Gera keliauti kartu

Kviečiame anties

Šiemet buvau geras

Maistas

Dovanoju sveikatą

Sveikata

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką