Dabar populiaru
Publikuota: 2019 balandžio 10d. 16:55

Mėsainis su juodosiomis pupelėmis

Mėsainis su juodosiomis pupelėmis
„Bonduelle“ nuotr. / Mėsainis su juodosiomis pupelėmis

Vegetariškas mėsainis? Kodėl gi ne? Tiesa, galbūt jį reiktų pervadinti, tarkime, „vegetarainiu“. Faktas vienas – jo skonis tikrai puikus.

Mėsainiui reikės:

„Bonduelle“ nuotr./Mėsainis su juodosiomis pupelėmis
„Bonduelle“ nuotr./Mėsainis su juodosiomis pupelėmis
  • Pakuotės „Inspiration“ juodųjų pupelių,
  • 1 raudonos paprikos,
  • 1/2 puodelio smulkintų svogūno laiškų,
  • 3 šaukštų smulkintos kalendros,
  • 3 skiltelių česnako,
  • 1 kiaušinio,
  • 1 šaukšto kmynų miltelių,
  • druskos,
  • 1 arbt. šaukštelio aštraus padažo,
  • 1/2 puodelio avižinių dribsnių,
  • mėsainių bandelių,
  • 1 avokado.

Padažui reikės:

  • 3 šaukštų majonezo
  • marinuotų agurkėlių.

Gaminimas:

Pirmiausia susmulkiname marinuotus agurkėlius ir sumaišome su majonezu.

„Bonduelle“ nuotr./Mėsainis su juodosiomis pupelėmis
„Bonduelle“ nuotr./Mėsainis su juodosiomis pupelėmis

Į atskirą dubenį suberiame juodąsias pupeles. Sutriname šakute.

„Bonduelle“ nuotr./Mėsainis su juodosiomis pupelėmis
„Bonduelle“ nuotr./Mėsainis su juodosiomis pupelėmis

Į trintuvę sudedame kalendrą ir raudonąją papriką.

„Bonduelle“ nuotr./Mėsainis su juodosiomis pupelėmis
„Bonduelle“ nuotr./Mėsainis su juodosiomis pupelėmis

Tuomet suberiame avižinius dribsnius.

„Bonduelle“ nuotr./Mėsainis su juodosiomis pupelėmis
„Bonduelle“ nuotr./Mėsainis su juodosiomis pupelėmis

Įmušame kiaušinį, pagardiname druska ir įpilame aštraus padažo.

„Bonduelle“ nuotr./Mėsainis su juodosiomis pupelėmis
„Bonduelle“ nuotr./Mėsainis su juodosiomis pupelėmis

Viską gerai sutriname iki vientisos masės.

„Bonduelle“ nuotr./Mėsainis su juodosiomis pupelėmis
„Bonduelle“ nuotr./Mėsainis su juodosiomis pupelėmis

Kepame apie 7 minutes iš abiejų pusių.

„Bonduelle“ nuotr./Mėsainis su juodosiomis pupelėmis
„Bonduelle“ nuotr./Mėsainis su juodosiomis pupelėmis

Iškepus dedame ant bandelės ir pagardiname paruoštu padažu.

„Bonduelle“ nuotr./Mėsainis su juodosiomis pupelėmis
„Bonduelle“ nuotr./Mėsainis su juodosiomis pupelėmis

Nepamirškite papildyti avokadu ir kalendra.

„Bonduelle“ nuotr./Mėsainis su juodosiomis pupelėmis
„Bonduelle“ nuotr./Mėsainis su juodosiomis pupelėmis

Skanaus!

Partnerio turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Praktiški patarimai

Gerumu dalintis gera
Ekspertai pataria

Video

14:48
01:05
00:43

Dabar tu gali

Maistas

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką