-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mielinės tešlos pyragas su varškės ir burokėlių įdaru šaltam žiemos vakarui

Kai už lango ne koks oras, norisi save palepinti skanėstais. Šį savaitgalį „Popierinio baro“ šefas Reinis siūlo išsikepti gardų pyragą su varške ir netikėtu ingredientu – burokėliais.
Pyragas
Pyragas / 123RF.com nuotr.

Reikės:

Tešlai:

  • 200 ml šilto pieno,
  • 1 pakelio sausų mielių,
  • 5 arb. š. rudojo cukraus,
  • 7 valg. š. su kaupu miltų,
  • 50 ml aliejaus.

Įdarui:

  • 2 pakelių riebesnės varškės,
  • 1 nedidelio burokėlio,
  • 1 tarkuotos apelsino žievelės,
  • 2 valg. š. manų,
  • 1 arb. š. cinamono,
  • 5 valg. š. cukraus,
  • 1 kiaušinio.

Kaip gaminti šį pyragą, žiūrėkite vaizdo reportaže apačioje.

VIDEO: Mielinės tešlos pyragas su varškės ir burokėlių įdaru šaltam žiemos vakarui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius