-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Miško žvėrių“ receptas: vasariškos salotos su lašiša

Vasarą norisi lengvo maisto, kurį neužtruktumėme gamindami, tad gaivios vasariškos salotos su karštai rūkyta lašiša ir mėlynėmis bei šilauogėmis – puikus pasirinkimas antroje vasaros pusėje.
Salotos su uogomis ir lašiša
Salotos su uogomis ir lašiša / Miskozverys.lt nuotr.

Ingredientai (4 porcijoms):

  • 50 g įvairių salotų arba špinatų lapelių;
  • sauja mėgiamų daigų (pavyzdžiui, saulėgrąžų ar ridikėlių);
  • sauja cukrinių žirnelių ankštyse;
  • sauja mėlynių (galima keisti gervuogėmis);
  • sauja šilauogių;
  • 200 g karštai rūkytos lašišos.

Gaminimas:

Į lėkštes dėkite salotų, daigų, atvertų žirnių ankščių, užberkite uogų ir sudėkite žuvies gabaliukus.

Miško žvėrys – tai Astos, Julės ir Linos nuotykiai nuo kebabų iki prancūzų konditerijos meno. Patyrimai ir atradimai virtuvėje, pasakojimai apie prisvilusius blynus ir kačiukų vaizdo įrašai, nuo kurių nepavyksta atplėšti akių – į tinklaraštį jos sudeda visa tai, kuo norisi (nors ir ne visada patogu) dalytis.

Tinklaraščio paskyra socialiniame tinkle „Facebook

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius