Dabar populiaru
Publikuota: 2018 vasario 2d. 22:53

Naminiai avižų ir džiovintų vaisių batonėliai

Naminiai avižų ir džiovintų vaisių batonėliai
15min nuotr. / Naminiai avižų ir džiovintų vaisių batonėliai

Visiems gerai žinoma, kad namuose pagaminti dalykai yra gerokai skanesni už pirktinius. Be to, taip galima nemažai sutaupyti. Šiandien „Popierinio baro“ šefas Reinis siūlo patiems pasigaminti gardų užkandį – avižinių dribsnių batonėlius su sėklomis, riešutais ir džiovintais vaisiais.

Reikės:

  • 500 g cukraus,
  • 1 valg. š. medaus,
  • 100 ml vandens,
  • 1 saujos moliūgų sėklų,
  • 1 saujos saulėgrąžų,
  • 1 saujos anakardžių,
  • 1 saujos lazdyno riešutų,
  • 150 g avižinių dribsnių,
  • 1 saujos džiovintų abrikosų,
  • 1 saujos džiovintų slyvų,
  • 1 saujos džiovintų vyšnių,
  • šakelės čiobrelio,
  • žiupsnelio tarkuoto muskato riešuto.
  • žiupsnelio džiovinto imbiero miltelių.

Kaip gaminti avižinius batonėlius, žiūrėkite vaizdo reportaže. Na, o lazdyno riešutų ir moliūgų sėklų pigiau galite įsigyti prekybos centruose „Norfa“.

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Atgal į mokyklą

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką