Dabar populiaru
Publikuota: 2016 kovo 3d. 16:33

Nekeptas tortas: 26 receptai

Irisinis tortas
Autorės nuotr. / Irisinis tortas

Apsisaugokime nuo nerimo ir abejonių, kad „man nepavyks, nemoku kepti tortų“. Siūlome variantus, kai kepti nereikia, tik smulkinti, dėti, šaldyti ir valgyti!

TAIP PAT SKAITYKITE: Sveikų patiekalų idėjos vakarėliui: 4 užkandžių ir desertų receptai 

Receptai
Receptas: Žemės riešutų sviesto tortas
4 asmenims
Pagaminsite per 4 val.
3.3 / 22
Kaip gaminti
  1. Pyrago pagrindo ingredientus sudėkite į maisto smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės – tik nepersistenkite ir nepagaminkite riešutų sviesto. Vis įpilkite augalinio pieno, kad konsistencija nebūtų pernelyg tiršta. Gauta mase išklokite apvalią torto formą taip, kad būtų uždengtas ir dugnas, ir kraštai.
  2. Dabar į maisto smulkintuvą sumeskite įdaro ingredientus ir trinkite, kol gausite vientisą masę. Supilkite ją ant pyrago pagrindo ir apibarstykite šokolado pabarstukais. Dabar dėkite į šaldytuvą ir palikite 3-4 valandoms.
Ingredientai
Graikiniai riešutai: 1.00 puodelis (tinka ir pekano - tešlai)
Anakardžių riešutai: 1.00 puodelis (tešlai)
Klevų sirupas: 2.00 valg. š. (agavų arba medus - tešlai)
Pienas: 6.00 valg. š. (3-4 - augalinis - tešlai ir 3 - įdarui)
Vanilės ekstraktas: 4.00 arbat. š. (2 - tešlai ir 2 - įdarui)
Cinamonas: 1.00 arbat. š. (tešlai)
Druska: 1.00 arbat. š. (1/4 - tešlai ir 1/4 - įdarui)
Riešutų sviestas: 1.00 puodelis (žemės riešutų - įdarui)
Bananai: 3.00 vnt. (įdarui)
Šokoladiniai pabarstukai: (1/4 - įdarui) 1.00 puodelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Skanuolis tortas
8 asmenims
Pagaminsite per 6 val.
3.5 / 42
Kaip gaminti

1. Sausainius sutrupinkite. Sviestą išlydykite, supilkite ant sausainių ir išmaišykite.

2. Torto formą išklokite specialiu kepimo popieriumi, sudėkite sausainius ir gerai juos paspauskite. Truputį sausainių pasilikite kitam sluoksniui, bet daug mažiau nei pirmajam.

3. Želatiną ištirpinkite karštame (ne verdančiame, o šiek tiek atvėsintame!) virintame vandenyje, supilkite ant varškės sūrio, gerai sumaišykite ir supilkite ant sausainių.

4. Gautą masę 3 val. laikykite šaldytuve, kol sustings.

5. Ant sustingusio varškės sūrio sudėkite likusius sausainius, suberkite ir gražiai po paviršių paskirstykite vaisius (arba uogas), užpilkite želė ir vėl palikite 2 val. stingti.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Ingredientai
Sausainiai: 540.00 g (3 pakeliai)
Sviestas: 200.00 g
Varškės sūris: 1000.00 g
Želatina: 20.00 g (1 pakelis)
Želė: 75.00 g (1 pakelis)
Vaisiai: 400.00 g (arba uogos - kas labiau patinka)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Jogurto tortas su mandarinais
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.8 / 74
Kaip gaminti

1. Sausainius sudėkite į tvirtą polietileninį maišelį ir kočėlu sutrinkite. Išmaišykite su tirpintu sviestu.

2. Sausainių masę sudėkite į kepimo popieriumi išklotą apskritą skardą, tolygiai paskirstykite, suspauskite ir padėkite šaltai.

3. Aguonas įmaišykite į pieną, užvirinkite ir atvėsinkite. Želatiną 10 minučių brinkinkite šaltame vandenyje.

4. Jogurtą, varškę, cukrų, vanilinį cukrų išsukite elektriniu maišikliu.

5. Į varškės masę supilkite aguonas su pienu, suberkite citrinos žieveles ir gerai išmaišykite.

6. Puode įkaitinkite citrinų sultis, supilkite ir ištirpinkite išbrinkusią želatiną (neužvirinkite). Mišinį atsargiai įmaišykite į varškės masę ir padėkite šaltai. Kai pradės stingti, įmaišykite plaktą grietinėlę.

7. Varškės ir jogurto masę sukrėskite ant avižinių sausainių papločio ir 4 valandoms dėkite į šaldytuvą.

8. Mandarinus nulupkite, skersai supjaustykite griežinėliais ir jais gražiai apdėkite sustingusį pyragą.

9. Pakaitintą abrikosų džemą ištrinkite pro sietelį ir atvėsinkite. Apliekite torto viršų.

Pagaminsite per 1 val. neskaičiuojant šaldymo laiko.

 

Knyga „Vaisiai“
Knyga „Vaisiai“

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Vaisiai“

 

Ingredientai
Sausainiai: 200.00 g (avižiniai)
Sviestas: 120.00 g
Aguonos: 25.00 g (maltos)
Pienas: 80.00 ml
Želatina: 20.00 g (pakelis)
Jogurtas: 250.00 g (natūralus)
Varškė: 400.00 g (liesa)
Cukrus: 100.00 g
Vanilinis cukrus: 32.00 g (2 pakeliai)
Citrinos: 1.00 vnt. (tarkuotos žievelės)
Sultys: 40.00 ml (citrinų)
Grietinėlė: 200.00 ml (plakama)
Mandarinai: 3.00 vnt. (3-4 vnt. be kauliukų)
Džemas: 150.00 g (mandarinų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gyvasis tortas
6 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
4.0 / 30
Kaip gaminti

1. Datules ir razinas sutrinkite elektrine trintuve.

2. Iš gautos lipnios masės torto formoje (su nuimamais šonais) formuokite nestorus „tešlos“ blynus.

3. Dėkite vieną blyną, tada jį pertepkite bananų ir obuolių kremu (vaisius taip pat sutrinkite trintuve). Taip dėkite keletą sluoksnių. Viršutinis sluoksnis turėtų būti datulių ir razinų masės.

4. Torto viršų aptepkite glajumi: smulkiai sutrintais anakardžių riešutais, išplaktais su medumi ir citrinų sultimis.

5. Prieš tiekdama leiskite tortui kelias valandas „susigulėti“.

Ingredientai
Datulės: 300.00 g (Tešlai)
Razinos: 400.00 g (Tešlai; arba džiovintų mirkytų slyvų)
Bananai: 200.00 g (Įdarui)
Obuoliai: 200.00 g (Įdarui saldžių obuolių arba kriaušių)
Anakardžių riešutai: 100.00 g (Glajui)
Medus: 2.00 valg. š. (Glajui)
Citrinos: 1.00 vnt. (Glajui citrinų sulčių pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Tortas „Maskarponės persikinis“
10 asmenims
Pagaminsite per 8 val.
3.8 / 18
Kaip gaminti

1. Sausainius bei riešutus sumalkite mėsmale ir sumaišykite su tirpintu sviestu. Šiek tiek šalto sviesto pasilikite skardai tepti. Gauta mase išklokite torto formą ir kepkite apie 10-13 min. Palaukite, kol atvės.

2. Jogurtinėje grietinėje ištirpinkite vanilinį cukrų, miltelinį cukrų bei sumaišykite su maskarpone. Įspauskite į maskarponės masę  vienos citrinos sultis.

3. 4 šaukštus želatinos ištirpinkite 50 g persikų kompoto, palaukite, kol atvės ir supilkite į masę.

4. Sūrio masę sukrėskite ant sausaininio pagrindo, palaukite porą valandų, kol sutings.

5. Tada išdėliokite persikų puseles, į jų tarpus priberkite šaldytų uogų, užliekite norima želė.

Autorės nuotr./Tortas „Maskarponės persikinis“
Autorės nuotr./Tortas „Maskarponės persikinis“

Kulinarės pastaba. Aš dariau kitaip: norėjau, kad tortas būtų margas, tad uogas sušaldžiau kivių skonio želė, po to tą želė šaukštu jau sustingusią sudėjau ant torto, į tarpus tarp persikų. Iš likusio persikų kompoto ir 2 šaukštų želatinos pasigaminau persikų želė ir dar užliejau ant viršaus. Buvo labai skanu, bet torto viršus pasidarė nelygus. :(

Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė

 

Ingredientai
Sausainiai: 400.00 g (paprastų)
Persikai: 800.00 g (konservuotų)
Grietinė: 500.00 g (jogurtinės)
Maskarponės sūris: 500.00 g
Sviestas: 200.00 g
Želatina: 2.00 valg. š.
Citrinos: 1.00 vnt.
Miltelinis cukrus: 5.00 valg. š.
Vanilinis cukrus: 2.00 valg. š.
Graikiniai riešutai: 50.00 g
Serbentai: 150.00 g (šaldytų juodųjų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Paprastas tortukas
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.8 / 22
Kaip gaminti
  1. Pudingą paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės, tik pieno pilkite mažiau – tiek, kiek nurodyta recepte. Jei norisi saldesnio torto, galima įberti cukraus – tiek, kiek nurodyta ant pudingo pakuotės.
  2. Želatiną užpilkite keliais šaukštais virinto šalto vandens ir pusvalandžiui palikite brinkti. Paskui ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
  3. Ataušusį pudingą išplakite elektriniu maišikliu, plakant po truputį supilkite želatinos tirpalą.
  4. Torto formą nuimamais kraštais išklokite sutrupintais sausainiais, apšlakstykite arbata, kad gerai sumirktų, ir sukrėskite pradedantį stingti pudingą. Dėkite į šaldytuvą, kad tortas visiškai sustingtų.
  5. Iš formos išimtą tortą papuoškite purškiamosios grietinėlės kauburėliais, šokolado drožlėmis, šaldytomis uogomis ar vaisių gabalėliais.

Patarimas. Tortuko pagrindui tinka ir avižiniai sausainiai, tik juos geriau sulaistykite ne arbata, o lydytu sviestu: 200 g sausainių reikia 100 g lydyto sviesto.  

Ingredientai
Sausainiai: 200.00 g (trapių)
Pudingas: 2.00 vnt. (pakeliai šokoladinio, be cukraus)
Pienas: 3.00 st.
Želatina: 2.00 valg. š.
Arbata: (stiprios) 1.00 st.
Grietinėlė: 250.00 g (indelis purškiamos)
Šokoladas: 1.00 vnt. (tortui puošti)
Uogos: (tortui puošti) 1.00 puodelis
Vaisiai: 1.00 st. (tortui puošti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Nekeptas sausainių tortas su chalva
6 asmenims
Pagaminsite per 2 val. 30 min.
3.9 / 20
Kaip gaminti

1. Chalvą su grietine išplakite elektriniu plakikliu ir dėkite 1–2 valandoms į šaldytuvą – tegu skystoka masė šiek tiek pastingsta.

2. Į indą kiek aukštesniais kraštais sudėliokite šviesių sausainių kvadratą (3 vnt. x 3 vnt.), aptepkite chalvos mase. Ant viršaus vėl uždėkite šviesių sausainių, aptepkite uogiene. Tada dėkite tamsių šokoladinių sausainių sluoksnį, aptepkite juos chalvos mase, dar vieną sluoksnį ir aptepkite uogiene. Vėl dėkite šviesių sausainių sluoksnį ir aptepkite chalvos mase. Paskutinį (6-ą) šviesių sausainių sluoksnį vėl aptepkite chalvos mase (truputį jos palikite kitai dienai).

3. Šonuose peiliu tolygiai paskirstykite nuvarvėjusią chalvos masę. Tortą uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą. Laikykite per naktį (mažiausiai 8 valandas).

4. Prieš patiekdami viršų aptepkite likusia chalvos mase, papuoškite braškėmis ir mėtomis. Tortą galite paskaninti ir tirpintu juodu ir baltu šokoladu: plona srovele apšlakstykite braškes.

Knyga „Geri receptai 2“
Knyga „Geri receptai 2“

Receptas iš knygos „Geri receptai 2“,  kulinarė Asta Žvikevičienė

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingredientai
Chalva (vanilės skonio) 200.00 g
Grietinė: 500.00 ml (tirštos)
Sausainiai: 540.00 g (2 pakelių (po 180 g) vanilės ar kondensuoto pieno skonio ir 1 pakelio šokoladinių)
Uogienė (rūgštesnė) (tinka ir šviežios trintos uogos) 7.00 valg. š.
Braškės: 200.00 g
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Žemės riešutų sviesto tortas
4 asmenims
Pagaminsite per 4 val.
3.3 / 22
Kaip gaminti
  1. Pyrago pagrindo ingredientus sudėkite į maisto smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės – tik nepersistenkite ir nepagaminkite riešutų sviesto. Vis įpilkite augalinio pieno, kad konsistencija nebūtų pernelyg tiršta. Gauta mase išklokite apvalią torto formą taip, kad būtų uždengtas ir dugnas, ir kraštai.
  2. Dabar į maisto smulkintuvą sumeskite įdaro ingredientus ir trinkite, kol gausite vientisą masę. Supilkite ją ant pyrago pagrindo ir apibarstykite šokolado pabarstukais. Dabar dėkite į šaldytuvą ir palikite 3-4 valandoms.
Ingredientai
Graikiniai riešutai: 1.00 puodelis (tinka ir pekano - tešlai)
Anakardžių riešutai: 1.00 puodelis (tešlai)
Klevų sirupas: 2.00 valg. š. (agavų arba medus - tešlai)
Pienas: 6.00 valg. š. (3-4 - augalinis - tešlai ir 3 - įdarui)
Vanilės ekstraktas: 4.00 arbat. š. (2 - tešlai ir 2 - įdarui)
Cinamonas: 1.00 arbat. š. (tešlai)
Druska: 1.00 arbat. š. (1/4 - tešlai ir 1/4 - įdarui)
Riešutų sviestas: 1.00 puodelis (žemės riešutų - įdarui)
Bananai: 3.00 vnt. (įdarui)
Šokoladiniai pabarstukai: (1/4 - įdarui) 1.00 puodelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Nekeptas tortas „Neprinokęs obuoliukas“
4 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.8 / 12
Kaip gaminti

1. Razinas nuplaukite, užpilkite romu arba konjaku, palikite 30 min.

2. Sausainius susmulkinkite trintuvu, 4 obuolius nulupkite ir sutarkuokite vidutinio smulkumo tarka. Sultis nusunkite. 

3. Į vieną indą sukrėskite tarkuotus obuolius, razinas, suberkite sausainius, miltelinį cukrų, riešutus, tarkuotą citrinos ir apelsino žievelę ir gerai išmaišykite. Masę sukrėskite į lėkštę.

4. Obuolį supjaustykite skiltelėmis ir papuoškite desesrtą. Prieš patiekiant palaikykite 3 val. šaldytuve.

Receptą atsiuntė Liuda A.

Ingredientai
Apelsinai: 1.00 vnt. (1 valg. š. tarkuotos žievelės)
Citrinos: 1.00 vnt. (1 arbat. š. tarkuotos žievelės)
Sausainiai: 300.00 g
Romas (arba konjakas) 2.00 valg. š.
Razinos: 50.00 g
Obuoliai: 5.00 vnt.
Graikiniai riešutai: 2.00 valg. š. (kapotų)
Miltelinis cukrus: 2.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Tortas „Trys šokoladai“
4 asmenims
Pagaminsite per 4 val.
3.8 / 43
Kaip gaminti
  1. Pasiruoškite nedidelę tortinę nuimamais kraštais.
  2. Sausainius sumalkite ir sumaišykite su sviestu.
  3. Gautus trupinukus suberkite į tortinę ir pirštais suslėkite torto pagrindą. Pastatykite į šaldytuvą.
  4. Visą želatiną, skirtą šokolado musams, užpilkite šaltu vandeniu, kad apsemtų ir palikite išbrinkti.
  5. Visą grietinėlę standžiai suplakite ir pastatykite į šaldytuvą.
  6. Juodą šokoladą sulaužykite skiltelėmis, dėkite į puodą su sviestu ir trečdaliu želatinos.
  7. Maišydami, ant nedidelės kaitros, viską tirpinkite iki vientisos masės. Atvėsinkite iki kambario temperatūros ir įmaišykite trečdalį grietinėlės.
  8. Gautą musą supilkite ant sausainių pagrindo ir išlyginkite paviršių. Pastatykite į šaldytuvą pilnai sustingti.
  9. Pienišką šokoladą sulaužykite skiltelėmis, dėkite į puodą su sviestu ir trečdaliu želatinos.
  10. Maišydami, ant nedidelės kaitros, viską tirpinkite iki vientisos masės.
  11. Atvėsinkite iki kambario temperatūros ir įmaišykite trečdalį grietinėlės.
  12. Gautą musą supilkite ant sutvirtėjusio juodojo šokolado muso ir išlyginkite paviršių. Pastatykite į šaldytuvą pilnai sustingti.
  13. Baltąjį šokoladą sulaužykite skiltelėmis, dėkite į puodą su sviestu ir trečdaliu želatinos.
  14. Maišydami, ant nedidelės kaitros, viską tirpinkite iki vientisos masės.
  15. Atvėsinkite iki kambario temperatūros ir įmaišykite trečdalį grietinėlės.
  16. Gautą musą supilkite ant sutvirtėjusio pieniško šokolado muso ir išlyginkite paviršių. Pastatykite į šaldytuvą pilnai sustingti.

Receptas iš: g-blogas.lt

Ingredientai
Sausainiai: 250.00 g (šokoladinių - pagrindui)
Sviestas: 275.00 g (115 - kambario temperatūros - pagrindui, 50 - juodo šokolado musui, 50 - baltojo šokolado musui ir 50 - pieniško šokolado musui)
Juodasis šokoladas: 200.00 g (juodo šokolado musui)
Grietinėlė: 600.00 ml (200 - plakimui - juodo šokolado musui, 200 - baltojo šokolado musui ir 200 - pieniško šokolado musui)
Želatina: 24.00 g (8 - miltelių - juodo šokolado musui, 8 - baltojo šokolado musui ir 8 -pieniško šokolado musui)
Šokoladas: 400.00 g (200 - pieniško - pieniško šokolado musui ir 200 - baltojo - baltojo šokolado musui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Irisinis tortas
8 asmenims
Pagaminsite per 3 val.
3.2 / 27
Kaip gaminti

1. Ant labai lėtos ugnies vis maišant ištirpinkite sviestą su irisais ir gerai išmaišykite.

2. Į dubenį suverskite šią masę, apie ketvirtadalį paliekant užpylimui ant viršaus. Į pagrindinę masę suberkite trupintus riešutus ir išmaišykite.

3. Vis maišant berkite kukurūzus, kol gausis norimas tirštumas.

4. Suklokite į sviestu išteptą torto formą.

5. Tuoj pat į likusią saldainių masę supilkite pieną, vis maišant užvirkite ir supilkite ant torto viršaus.

6. Tortui sušąlus, jį papuoškite.

Autorės nuotr./Irisinis tortas
Autorės nuotr./Irisinis tortas

Nepalikite balkone nakčiai, geriau šaldytuve, nes atsitiks nenumatytas dalykas - užpuls nelabieji smaližiai :)

Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė

 

 

 

Ingredientai
Nesaldūs traškūs kukurūzai 100.00 g
Sviestas: 350.00 g
Kieti irisai 450.00 g
Pienas: 4.00 valg. š.
Graikiniai riešutai: 50.00 g
Saldainiukai (papuošimui) 1.00 žiupsnelis
Guminukai, trupinėliai (papuošimui) 1.00 žiupsnelis
Kokosų drožlės: 1.00 arbat. š. (papuošimui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Kaip gaminti

1. Oreos sausainius sudėkite į smulkintuvą ir sumalkite iki miltų, sumaišykite su minkštu sviestu, jei trūksta drėgmės, kad trupinėliai geriau suliptų tarpusavyje – papildomai įpilkite lašelį vandens.

2. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi (tiek dugną, tiek ir šonus), ant dugno tolygiai paskirstykite paruoštą Oreos trupinių masę, suformuokite kraštelį.

3. Kaitinimo inde pašildykite Nutella kremą su šokoladu iki šokolado gabaliukai pilnai išsilydys. Gautą masę  supilkite ant Philadelphia sūrio kremo ir gerai išmaišykite.

4. Kitame kaitinimo inde supilkite grietinėlę ir šildykite, kol užkais. Tuomet suberkite  želatiną ir maišykite, kol ištirps. Šiek tiek atvėsinkite ir supilkite ant Philadelphia sūrio ir Nutella masės, suberkite skrudintus Pekano riešutus. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.

4. Paruoštą sūrio kremo masę sukrėskite į kepimo formą ant trupininio pagrindo, išlyginkite paviršių. Viršų papuoškite mini Oreos sausainėliais (arba normalaus dydžio) ir laikykite šaldytuve visai nakčiai.  

Receptas iš tinklaraščio „Irri Style“

Ingredientai
Sausainiai: 220.00 g (154 g į miltus sumaltų „Oreos“ sausainių - pagrindui ir 1 pakelis (66 g) „Mini Oreos“ - papuošimui)
Sviestas: 1.00 valg. š. (arba kokosų sviestas - pagrindui)
Vanduo: 1.00 valg. š. (pagrindui)
"Philadelphia" sūrio kremas (kreminiam sluoksniui) 400.00 g
„Nutella“ kremas (kreminiam sluoksniui) 270.00 g
Juodasis šokoladas: 70.00 g (konditerinis šokoladas „Nestlé“ arba galima keisti kitu - kreminiam sluoksniui)
Riešutai: 1.00 sauja (skrudinti, sumalti Pekano riešutai - kreminiam sluoksniui (bet nebūtinai))
Želatina: 1.00 valg. š. (kreminiam sluoksniui (bet nebūtinai))
Grietinėlė: 30.00 ml (10% riebumo - kreminiam sluoksniui (bet nebūtinai))
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Nekeptas bananų tortas
6 asmenims
Pagaminsite per 2 val. 30 min.
4.2 / 48
Kaip gaminti
  1. Meduolius sutrinkite blenderiu iki miltinės masės ir sumaišykite su rududu.
  2. Kai viskas gerai sukibę ir susimaišę, dėkite į tortinę nuimamu dugnu (recepto autorė naudojo 18cm skersmens) ir suformuokite pagrindą.    
  3. Bananus supjaustykite griežinėliais ir dėkite ant torto pagrindo.    
  4. Grietinėlę išplakite iki standžių putų.
  5. Sudėkite cukrų ir maskarponės sūrį, išmaišykite.    
  6. Želatiną ištirpdykite su šlakeliu šilto vandens, o tada įmaišykite į kremo masę.
  7. Kai baigta, dėkite viską ant bananų ir suformuokite viršų, pabarstykite migdolų drožlėmis.
  8. Dėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.
  9. Prieš patiekdami ant stalo, pabarstykite kakava.

Receptas iš tinklaraščio IEVOS RECEPTAI

Ingredientai
Šokoladiniai meduoliai: 400.00 g
Rududu: 200.00 g
Bananai: 2.00 vnt.
Maskarponės sūris: 125.00 g
Grietinėlė: 100.00 ml (35 proc. riebumo)
Cukrus: 3.00 valg. š.
Želatina: 1.00 arbat. š.
Migdolai: 1.00 sauja (drožlių - papuošimui)
Kakava: 1.00 st. (papuošimui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Javainių ir uogų tortas
4 asmenims
Pagaminsite per 3 val.
3.2 / 12
Kaip gaminti

1. Šokoladinį glajų paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės. Šiek tiek atvėsinkite ir gerai sumaišykite su pasmulkintais javainiais.

2. Dar šiltus javainius sudėkite į atsegamą kepimo formą, šaukštu lengvai paspauskite ir išlyginkite paviršių. Padėkite į šaldytuvą sustingti.

3. Želatiną užpilkite šaltu vandeniu ir palikite išbrinkti. Grietinėlės sūrį išmaišykite su klevų sirupu ir citrinų sultimis. Grietinėlę plakite, kol susidarys putos, sumaišykite su sūrio mase. Želatiną pakaitinkite, kad išsileistų, šiek tiek atvėsinkite ir nuolat maišant plona srovele supilkite į sūrio masę. Ją sudėkite ant sustingusių šokoladinių javainių ir mažiausiai 2 valandas (geriausia – per naktį) laikyti šaldytuve.

4 Uogas nuplaukite (jei šaldytos – atitirpinkite), apdžiovinkite ant virtuvinio rankšluosčio ir sudėkite ant torto. Papuoškite mėtų lapeliais.  

Knyga „Uogos“
Knyga „Uogos“

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Uogos“

Ingredientai
Juodasis šokoladas: 100.00 g (švelniai kartaus glajaus)
Avižiniai javainiai: 80.00 g (su kakava "Javinės" "Smaližiams")
Želatina: 20.00 g
Sūris: 200.00 g (tepamas grietinėlės)
Klevų sirupas: 150.00 ml (arba 150 g cukraus)
Sultys: 3.00 valg. š. (citrinų)
Grietinėlė: 400.00 ml (plakama)
Uogos: (mėlynės, avietės, gervuogės, serbentai) 600.00 g
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Plikytų sausainių tortas
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.7 / 51
Kaip gaminti
  1. Visus sausainėlius įpjaukite aštriu peiliu ir šaukšteliu prikimškite „Rududu“ masės.
  2. Sudėkite į tortinę, išklotą kepimo popieriumi.
  3. Želatiną užpilkite karštu (jokiu būdu ne verdančiu) vandeniu ir maišykite, kol ištirps. Palikite pravėsti.
  4. Tuo metu, jogurtą suplakite su vanile ir cukrumi, didžiausiu plakiklio greičiu įmaišykite pravėsusią želatinos masę.
  5. Viską supilkite ant sausainių.
  6. Viršų papuoškite braškėmis ir pastatykite į šaldytuvą sustingti.
  7. Želė paruoškite pagal instrukcijas.
  8. Kai skystis atvės, užpilkite jį ant sustingusio pyrago viršaus.
  9. Dar kelioms valandoms pastatykite į šaldytuvą.
  10. Pagaminsite per 1 val., neskaičiuojant torto stingimo laiko.

Receptas iš: g-blogas.lt

Ingredientai
Sausainiai: 500.00 g (plikytų)
Jogurtas: 800.00 g (natūralaus kambario temperatūros)
„Rududu“ karamelė: 400.00 g
Cukrus: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Vanilė: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Želatina: 5.00 arbat. š.
Želė: 1.00 vnt. (pakelis persikinės)
Braškės: 200.00 g (papuošimui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Šokoladinis mėtinis nekeptas „brownie“
4 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
4.1 / 29
Kaip gaminti
  1. Grikius iš vakaro užpilkite vandeniu ir palikite mirkti. Ryte perplaukite kelis kartus, kol neliks tąsaus vandens, bėgančio nuo grikių. Grikius reikia apdžiovinti. Gal turite dehidratatorių, tada jame apdžiovinkite; arba naudokite orkaitę- paskleiskite  grikius ant kepimo skardos ir nustatykite labai neaukštą temperatūrą  (apie 40 Celsijaus laipsnių) ir palikite džiūti. Na, jei kantrybės neturite, padžiovinkite kaitrioje temperatūroje 20 minučių vis pasklaidydami grikius, kad neapskrustų, o tik apdžiūtų vanduo.
  2. Datules užpilkite šiltu vandeniu ir palikite išbrinkti. Grikius sumalkite iki miltų konsistencijos maisto smulkintuvu, ar rankiniu smulkintuvu.
  3. Sudėkite kokoso sviestą/aliejų, kakavos miltelius, medų, įlašinkite vanilę, mėtų ekstraktą, kavos granules. Pamalkite dar kartą. Sudėkite datules ir dar kartą viską permalkite.
  4. Plastikinę dėželę ar nedidelę kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir sukrėskite šokoladinę masę ir gerai viską suspauskite. Dėkite į šaldytuvą valandai ar ilgiau.. Pjaustykite mažais kąsniukais, juostelėm ar kaip tik išmanote...

Skanaus!

Pagaminsite per 15 minučių (priklausomai nuo to, kaip pasiruošite grikius)

* galite vietoje kokoso sviesto/aliejaus ir kakavos naudoti tirpdytą juodą šokoladą su ne mažiau nei 65 proc. kakavos masės.

** kokoso sviestą galite pasigaminti labai paprastai su maisto smulkintuvu, tereikia tik kokoso drožlių. *** jei naudosite šokoladą, medaus gali neprireikti; jei šokolado nenaudosite, medaus irgi gali neprireikti, tiesiog ragaukite, užteks ir datulių suteikiamo saldumo tikriausiai

**** grikių mėgėjams patiktų naudojami ir kepinti grikiai, kuriuos reikėtų pamirkyti, padžiovinti ir sumalti iki miltų; grikius galima būtų mėginti keisti avižų dribsniais.

Receptas iš tinklaraščio KEISTAI PAPRASTA

Ingredientai
Grikiai: 2.00 st. (2/3 puodelio nekepintų****)
Datulės: 10.00 vnt.
Medus: 1.00 arbat. š. (1 - 2***)
Kakava: 2.00 arbat. š. (2 - 3*)
Kokosas: 3.00 valg. š. (3 - 4 sviestas arba aliejus**)
Vanilė: 1.00 arbat. š. (1/2 esencijos)
Mėtos: 1.00 arbat. š. (1/4 ekstrakto)
Kava: 1.00 arbat. š. (1/2 maltos granulių (kurią rytais plikote))
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Karamelinis sūrio pyragas
6 asmenims
Pagaminsite per 4 val.
4.4 / 20
Kaip gaminti
  1. PAGRINDAS. 24 cm skersmens tortinę išklokite kepimo popieriumi.
  2. Sausainius sumalkite iki smulkių trupinukų, gerai išmaišykite su ištirpintu sviestu, suberkite į paruoštą tortinę, pirštais suslėkite pyrago pagrindą su pakeltais krašteliais. Pastatykite į šaldytuvą.
  3. SŪRIO MASĖ. Želatiną užpilkite šiltu vandeniu ir palikite išbrinkti.
  4. Maskarponę išplakite su „Rududu“.
  5. Grietinėlę atskirame inde išplakite iki standumo, sumaišykite su maskarponės kremu.
  6. Želatiną ištirpinkite karšto vandens vonelėje, neleiskite užvirti.
  7. Šiek tiek pravėsinkite ir greitai įplakite į pyrago kremą.
  8. Gautą masę supilkite ant sausaininių pagrindo. Pastatykite į šaldytuvą.
  9. Po kelių valandų papuoškite riešutais ir karameliniu padažu. Galite skanauti.

Receptas iš: g-blogas.lt

Ingredientai
Sausainiai: 450.00 g (šokoladinių (recepto autorė naudojo „karvutė“) - pagrindui)
Sviestas: 200.00 g (ištirpinto - pagrindui)
Maskarponės sūris: 500.00 g (sūrio masei)
„RUDUDU“ karamelė: (indelio - sūrio masei) 1.00 vnt.
Grietinėlė: 200.00 g (riebios plakimui - sūrio masei)
Želatina: 20.00 g (sūrio masei)
Žemės riešutai: 1.00 sauja (meduje - papuošimui)
Karamelinis padažas: (papuošimui) 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Nekeptas sūrio tortas su vyšniomis
10 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.7 / 26
Kaip gaminti

1. Užpilkite ant želatinos 100 ml šalto virinto vandens ir 40–60 min. palaikykite, kad išbrinktų.

2. Torto pagrindui reikalingus sausainius sumalkite mėsmale. Paskui ištiprinkite sviestą, sumaišykite su sausainių trupiniais. Turi gautis biri, drėgna masė. Sausainių masę suberkite į 24–26 cm torto formą nuimamais kraštais. Stipriai spausdama, formuokite pagrindą (ypač gerai paspauskite kraštuose) ir padėkite jį į šaldytuvą, kol ruošite įdarą.

3. Želatiną kaitinkite tik iki užvirimo. Ataušinkite ją.

4. Išplakite grietinėlę su cukrumi, sudėkite maskarponę ir gerai viską sumaišykite. Supilkite ataušintą želatiną ir maišykite iki vientisos masės.

5. Dėkite įdarą ant torto pagrindo, paskirstykite tolygiai. Ant torto išdėliokite vyšnias ir iš lėto pilkite ištirpintą želė. Dėkite skanėstą 3–4 val. į šaldytuvą, kad sustingtų (aš dažniausiai palieku tortą nakčiai).

Skanaus!

Receptą atsiuntė Asta Pažereckaitė

Ingredientai
Sausainiai: 300.00 g (pagrindui naudojau šokoladinius „Selga“ sausainius)
Sviestas: 100.00 g (pagrindui)
Maskarponės sūris: 500.00 g (įdarui)
Grietinėlė: 200.00 ml (33–35 proc. riebumo – įdarui)
Cukrus: 150.00 g (įdarui)
Želatina: 20.00 g (įdarui)
Vyšnios: 1.00 sauja (tinka ir šaldytos – torto viršui papuošti)
Želė: 1.00 vnt. (vyšnių želė pakelis – torto viršui papuošti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Nekeptas gaivus tortas su avietėmis
4 asmenims
Pagaminsite per 8 val.
3.3 / 46
Kaip gaminti
  1. Anakardžius patariama mirkyti 3-4 valandas.
  2. Paruoškite įdarą, kad ispaninio šalavijo sėklos išbrinktų. Sutrinkite avietes šakute, suberkite sėklas ir supilkite klevų sirupą – saldumą reguliuokite pagal savo skonį.
  3. Sudėkite į maisto trintuvą datules ir riešutus, skirtus pyrago pagrindui. Juos sumalkite iki vientisos masės, įberkite žiupsnelį druskos. Gauta mase išklokite norimo dydžio indą – patariama naudoti kepimo popierių, kad masė nepriliptų.
  4. Įdarui skirtus produktus sudėkite į trintuvą ir sutrinkite iki vientisos, kreminės masės. Ją supilkite ant paruošto pyrago pagrindo iš datulių ir riešutų.
  5. Papuoškite aviečių mase ir dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.

 

Ingredientai
Datulės: 1.00 puodelis (pagrindui)
Migdolai: 1.00 puodelis (tinka ir graikiniai riešutai - pagrindui)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagrindui)
Anakardžių riešutai: 3.00 arbat. š. (mirkytų - įdarui)
Sultys: 1.00 arbat. š. (1/2 - citrinį - įdarui)
Kokosų aliejus:(1/2 tirpinto - įdarui) 1.00 puodelis
Klevų sirupas: 1.00 puodelis (0,5 puodelio - įdarui ir 2 valg. š. - papuošimui)
Citrinos: 1.00 vnt. (2 arbat. š. - žievelės - įdarui)
Avietės: 1.00 st. (1,5 - papuošimui)
Ispaninio šalavijo sėklos:(1,5 - Ispaninio šalavijo sėklos) 1.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Nekeptas riešutų sviesto skonio sūrio pyragas
12 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.8 / 32
Kaip gaminti
  1. Gerai išmaišykite maskarponės sūrį kartu su grietine ir riešutų sviestu. Jei saldumo neužtenka, galite įpilti puodelį cukraus pudros.
  2. Želatiną išbrinkinkite vandenyje ir ištirpinkite ne ant atviros ugnies. Atvėsusią ištirpusią želatiną supilkite į maskarponės masę.
  3. Sumalkite sausainius ir skrudintus sūdytus žemės riešutus. Ištirpinkite sviestą ir užpilkite ant sausainių ir riešutų masės. Viską gerai išmaišę, pilkite į torto skardą ir suštampuokite pyrago pagrindą valgomuoju šaukštu ar rankomis.
  4. Ant suformuoto sausainių pagrindo pilkite maskarponės masę ir išlyginkite paviršų peiliu. Dėkite į šaldytuvą porai valandų, kad pyragas sustingtų.
  5. Sustingusį pyragą papuoškite skrudintais sūdytais ir sumaltais žemės riešutais ir apšlakstykite karamele.

Recepto autorė Viktorija Ramašauskaitė

Ingredientai
Maskarponės sūris: 500.00 g
Grietinė: 70.00 g
Riešutų sviestas: 300.00 g
Miltelinis cukrus: 1.00 puodelis (pagal skonį)
Želatina: 3.00 valg. š.
Vanduo: 15.00 valg. š.
Sausainiai: 200.00 g
Žemės riešutai: 3.00 sauja (1 - 2 - sūdytų, skrudintų ir sauja - papuošimui)
Sviestas: 100.00 g
Karamelė „Dulce de Leche“: ( papuošimui) 1.00 vnt.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gaivus nekeptas tortas su maskarpone ir cinamonu
12 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 15 min.
4.0 / 124
Kaip gaminti

1. Susmulkinkite smulkintuvu riešutus, sausainius iki trupinių ir sumaišykite su išlydytu sviestu.

2. Gautą masę dėkite į torto formą ir formuokite torto pagrindą. Kad sustingtų, 30 min. dėkite į šaldytuvą.

3. Užpilkite želatiną šaltu vandeniu ir palikite 30 min., kad išbrinktų.

4. Iki vientisos masės sumaišykite maskarponę su sutirštintu pienu. Svarbiausia, kad nebūtų gumuliukų.

5. Išplakite iki standžių putų grietinėlę ir atsargiai įmaišykite į maskarponės ir sutirštinto pieno masę.

6. Išbrinkusią želatiną ištirpinkite karšto (šilto) vandens vonelėje ir atvėsusią atsargiai įmaišykite į gautą masę.

7. Gautą maskarponės masę pilkite ant torto pagrindo ir, jeigu mėgstate, gausiai apibarstykite cinamonu. Dėkite į šaldytuvą.

8. Paruoškite braškių arba vyšnių želė ir sumaišykite su uogomis. Kad ji būtų standesnė, pilkite mažiau vandens nei nurodyta ant pakelio, pavyzdžiui, 350400 ml.

9. Atvėsusią želė užpilkite ant maskarponės masės ir palikite, kad sustingtų.

Pagaminsite per 1 val. 15 min. (neskaičiuojant stingimo laiko)

Gaivus kalėdinis nekeptas tortas su maskarpone ir cinamonu
Gaivus kalėdinis nekeptas tortas su maskarpone ir cinamonu

Skanaus!

Receptą atsiuntė Genovaitė Budvytienė

 

 

 

 

Ingredientai
Sausainiai: 400.00 g (trapūs sausainiai – torto pagrindui)
Sviestas: 170.00 g (saldžiosios grietinėlės sviestas – torto pagrindui)
Lazdynų riešutai: 100.00 g (torto pagrindui)
Maskarponės sūris: 500.00 g (įdarui)
Sutirštintas pienas: 390.00 g (indelis sutirštinto – įdarui)
Grietinėlė: 200.00 ml (plakamoji – įdarui)
Želatina: 8.00 arbat. š. (įdarui)
Želė: 1.00 vnt. (1 pakelis vyšnių arba braškių želė – įdarui)
Braškės: 100.00 g (arba vyšnios (gali būti šaldytos) – įdarui)
Cinamonas: 20.00 g (įdarui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Nekeptas sūrio torto desertas su braškėmis
6 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
3.6 / 35
Kaip gaminti
  1. Maisto smulkintuvu susmulkinkite šokoladinius sausainius iki smulkių trupinukų. Sumaišykite su tirpintu ir atvėsintu sviestu. Paskirstykite po šaukštą paruoštos trupinių masės į 6 stiklines, kuriose ruošite ir patieksite desertą. Šiek tiek paspauskite šaukštu ar pirštų galais.
  2. Paruoškite kreminio sūrio ir braškių kremą. Dubenyje elektriniu plaktuvu suplakite kreminį sūrį, cukrų, trintas šviežias braškes, citrinų sultis ir vanilės ekstraktą.
  3. Kitame dubenyje elektriniu plaktuvu riebią grietinėlę suplakite iki standžių putų. Paskui ją lengvais judesiais įmaišykite į kreminio sūrio masę.
  4. Paruoštą kremą paskirstykite į stiklines, ant sausainių pagrindo. Uždenkite stiklinių viršų maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą. Palaikykite jame mažiausiai porą valandų.
  5. Prieš patiekiant, desertų viršų papuoškite šviežiomis kubeliais pjaustytomis braškėmis.

Receptas Astos Černės

Plačiau skaitykite: Vasara be orkaitės: nekepti desertai

Ingredientai
Sausainiai: 150.00 g (šokoladiniai sausainiai - pagrindui)
Sviestas: 60.00 g (tirpintas - pagrindui)
Sūris: 250.00 g (kreminis sūris)
Cukrus: 100.00 g
Braškės: 130.00 g (šviežios arba šaldytos - kremui ir sauja - papuošimui)
Citrinos: 1.00 vnt. (pusės citrinos sultys)
Vanilė: 1.00 arbat. š. (vanilės ekstraktas)
Grietinėlė: 250.00 ml (riebi plakamoji)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Šokoladinis tortas su varškės įdaru
6 asmenims
Pagaminsite per 4 val.
3.8 / 33
Kaip gaminti
  1. Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu. Gauta mase išklokite torto formą.
  2. Šokoladą ištirpdykite karšto vandens vonelėje, suberkite miltelinį ir vanilinį cukrų. Į gautą masę įmaišykite varškę ir gerai ištrinkite iki vientisos masės. Atskirame inde išplakite grietinėlę iki purių putų.
  3. Želatiną išbrinkinkite ir ištirpinkite 4 valg. š. šilto vandens bei supilkite į varškės ir šokolado masę.
  4. Į įdarą taip pat supilkite išplaktą grietinėlę, konjaką ir gerai išmaišykite.
  5. Gautą masę supilkite į torto formą ant jau paruošto pagrindo ir dėkite į šaldytuvą. Galite papuošti šokolado drožlėmis, apelsinų griežinėliais ir įvairiomis uogomis.
Ingredientai
Sausainiai: 200.00 g (šokoladinių - pagrindui)
Sviestas: 100.00 g (pagrindui)
Varškė: 300.00 g (minkštos pusriebės - įdarui)
Grietinėlė: 1.00 st. (30 proc. - įdarui)
Juodasis šokoladas: 50.00 g (įdarui)
Miltelinis cukrus: 2.00 valg. š.
Konjakas:(įdarui) 50.00 ml
Želatina: 1.00 valg. š. (įdarui)
Vanilinis cukrus: 10.00 g (įdarui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Nekeptas braškių tortas
4 asmenims
Pagaminsite per 5 val.
3.7 / 67
Kaip gaminti
  1. Į tortinę, (recepto autorės 26 cm skersmens), įklokite kepimo popieriaus. Dugne išdėliokite sausainius.
  2. Želatiną užpilkite šiltu vandeniu, kad apsemtų, ir palikite išbrinkti.
  3. Kai išbrinksta, virš karštų garų, ją ištirpinkite iki vientisos masės ir kelioms minutėms atidėkite.
  4. Maskarponę gerai suplakite su kokosų pienu, cukrumi ir vanilės ekstraktu.
  5. Įplakite ištirpintą želatiną. Gautą masę supilkite į tortinę, ant sausainių. Kremas skystokas, o sausainiukai lengvi, nenustebkite, jei keli iškils į paviršių.
  6. Braškes supjaustykite taip smulkiai, kaip tik norite.
  7. Suberkite ant pradėjusio stingti kremo. Pastatykite į šaldytuvą galutinai sustingti.
  8. Greitai paruošiamą želė užpilkite verdančiu vandeniu, maišykite, kol ištirpsta. Palikite atvėsti. Supilkite ant braškių. Pastatykite į šaldytuvą, kad sutvirtėtų ir skanaujame.

Receptas iš: g-blogas.lt

Ingredientai
Sausainiai: 1.00 vnt. („Damų piršteliai“ - tortinei iškloti)
Maskarponės sūris: 500.00 g
Kokosų pienas: 400.00 g
Cukrus: 200.00 ml
Vanilės ekstraktas: 1.00 arbat. š.
Želatina: 2.00 valg. š. (miltelių)
Braškės: 500.00 g
Želė: 1.00 vnt. (pakelio - braškinės greitai paruošiamos)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Žaliavalgiškas aguonų ir kokosų „varškės“ tortas
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 15 min.
3.6 / 22
Kaip gaminti
  1. Aguonas užmerkite iš vakaro. Migdolų ir anakardžių riešutus pamirkykite apie dvi valandas. Džiovintas datules apie pusvalandį.
  2. Visus pagrindui skirtus produktus sumalkite elektriniu smulkintuvu ir gauta mase išklokite torto formos dugną.
  3. Aguonų sluoksniui skirtas mirkytas aguonas išskalaukite. Supilkite į smulkintuvą, taip pat supilkite agavų sirupą, apelsinų sultis ir trinkite, kol masė taps balkšva.
  4. Tada suberkite tarkuotas apelsino žieveles, lydytą kokosų aliejų ir dar šiek tiek paplakite.
  5. Aguonų masę tolygiai paskirstykite torto formoje ant užtepto pagrindo. Pastatykite 30 min. į šaldymo kamerą.
  6. Paruoškite kokosų „varškės“ sluoksnį. Visus jam skirtus produktus supilkite į elektrinį smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.
  7. „Varškės“ sluoksnį užtepkite ant aguonų sluoksnio ir dėkite į šaldymo kamerą dar 30 min.
  8. Paruoštą tortą laikykite šaldytuve.
Ingredientai
Migdolai: 200.00 g (pagrindui)
Datulės: 250.00 g (džiovintų - pagrindui)
Aliejus: 14.00 valg. š. (kokosų aliejaus - 3 - pagrindui, 4 - aguonų sluoksniui ir 7 - kokosų „varškės“ sluoksniui)
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis (pagrindui)
Aguonos: 250.00 g (aguonų sluoksniui)
Sirupas: 120.00 ml (agavų - aguonų sluoksniui)
Sultys: 3.00 valg. š. (apelsinų - aguonų sluoksniui)
Apelsinai: 1.00 vnt. (1 arbat. š. tarkuotų žievelių - aguonų sluoksniui)
Anakardžių riešutai: 100.00 g (kokosų „varškės“ sluoksniui)
Kokosų drožlės: 100.00 g (kokosų „varškės“ sluoksniui)
Medus: 2.00 valg. š. (kokosų „varškės“ sluoksniui)
Vanduo: 250.00 ml (kokosų „varškės“ sluoksniui)
Citrinos: 1.00 vnt. (sulčių - pagal skonį - kokosų „varškės“ sluoksniui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

TAIP PAT SKAITYKITE: Kovo mėnesio horoskopas 

Pažymėkite klaidą tekste pele, prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Žiemos olimpinės žaidynės

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką